Honda zraz Prešov
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Re: re
Ale mate...tatoHP napísal:už som hľadal na maps.google.com ale dosť špatne rozlišenie niektorych snimkov,takže necham na ostatnych,kde sa stretneme nabuduce.Nam je to v podstate jedno,lebo v BJ letisko nemame a či pojdem do KE,MI,SNV vyjde to rovnako cca.
D15 Z6 Sedan.
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
Adgo>poslednu nedelu som nabehal rovnako ale nejak som to nesledoval hmm...v mysli som parkrat bol a celkom v pohode myslim ze rovnake letisko ako v Klcove,teda da sa porovnavat...a cosi tuna hm...pri hale uz nechcem nic,tuna je to samy sfetovany debil,nestojim o trable kvoli nejakemu imbecilovi ktory sa nevie vtrepat do koze...clovek moze mat pozvanych ludi ale pri takej ploche ako je mestska hala nezabrani prijazdu komukolvek a potom povacsine problem...stalo sa take cosi nie raz nie dvakrat...skor by som urobil cosi ako Honda chata niekde...x ludi na nejakom mieste aspon na noc...
...a moze sa jest pit zabavat... 
Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!

Na tu Myslu sa pojdem pozriet. Tiez by som bol za, lebo pre MI a HE je to blizsie nez do Klcova. A SNV to ma rovnako daleko ako oni. V blizkosti poznam dobry motorest, dalo by sa najest tam.
PietRo: Je to toto letisko ?
PietRo: Je to toto letisko ?
-
Blitzkrieg
- Dátum registrácie: 17.02.2008, 9:30
- Garáž (2)
sweet
ved by sa mohol urobit zraz pri tescu nad jazerom a odtialby sa slo. K tescu mam 500metrov hehehe a na tom letisku som za 2min. Ak mi nestreli motor
Cest slusnym soferom a slavapiratom ciest
Cest slusnym soferom a slavapiratom ciest
-
joki H tune
Pietro to povolenie no...neviem ci je nutne boli sme tam neraz a ziadne povolenie sa nevybavovalo...aspon co viem...a to sa siel aj slalomik aj sprinty nejake...a tiez nejaky miestny na Grand Cherokee to urval do pola trosku to poryloval a nikto nic pritom auta chodili v poho okolo
...
to "letisko"je celkom ok co pamatam ale pride mi mensie ako v Klcove
to "letisko"je celkom ok co pamatam ale pride mi mensie ako v Klcove
Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!

-
joki H tune