Hondaclub Beach Voley Cup. Bratislava
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
AJ ja AJ ja
nooo taky voleyik by som si dal som tu novy takze rad by som sa spoznal s HONDA komunitou 
skoda, to by som prisiel, ale nemozem rovnako ako na zraz 22.6 (som cely vikend prec, na svadbe). Sice volejbal (klasicky halovy 6-kovy) hravam sutazne v 2.lige ale beach je dost o inom... (a ten mi moc nejde)
Inak a kedze sa trochu vyznam - mate uz zajednany kurt? Lebo v BA a okoli ich stale moc nie je a ked to neurobite dost dopredu, tak to moze byt v celku problem (vsetky su narvane a vybookovane paritami, co chodia pravidelne kazdy tyzden v dany cas). Navyse su aj pomerne drahe, 300-400SKK / hod
Inak a kedze sa trochu vyznam - mate uz zajednany kurt? Lebo v BA a okoli ich stale moc nie je a ked to neurobite dost dopredu, tak to moze byt v celku problem (vsetky su narvane a vybookovane paritami, co chodia pravidelne kazdy tyzden v dany cas). Navyse su aj pomerne drahe, 300-400SKK / hod
babo dakujeme za info ale mame to tak trochu odsledovane a nasli sme aj take co su za dobre ceny....
vsak voleybalov este bude vela, takze urcite si zahrame(ligovy hrac nam pomoze,kolega)
vsak voleybalov este bude vela, takze urcite si zahrame(ligovy hrac nam pomoze,kolega)
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Inak povedane, Denka robi anketu. Podla zaujmu potom bude vybavovat a organizovat dalsie potrebne ukony. Ak bude vela zaujemcov bude potrebnych mozno viac ihrisk, ak nie, tak nie, cas tiez hraje rolu ako aj peniaze. Este nejake zbytocne otazky? Skuste sa vzit do role niekoho kto chce nieco organizovat ak k tomu nemate povahu a osobnost tak proste piste odpovede na otazky a nie otazky na ktore treba odpovedat. Takymto sposobom zbytocne predlzujete proces, ktory sa neda realizovat. Podobne anekety ako je tato su smerodatne pre planovanie akcii aj vacsich rozmerov, kedze club bude vediet o clube a ich clenoch viac a hlavne to, co ich okrem H bavi tiez, pretoze nam zalezi na tom co vas bavi. Comprende?
Denka, pre buducnost si radsej sekciu uzamkni a daj hlasovanie.
Tomas
Denka, pre buducnost si radsej sekciu uzamkni a daj hlasovanie.
Tomas