MaroK napísal:Chalani mam na vas taku prosbicku , ja sa nemozem dostavit lebo mam nieco ine ale poviem vam o co zhruba ide. Volal som na tento inzerat len tak informacne http://honda-civic.autobazar.eu/1-6-vti-id511616.html chalan nevie ze existuje niaky Hondaclub a sam povedal ze nema cas na <>iny Na cene sa da dohodnut a pustil by to este lacnejsie , kamos by mal zaujem ktory tiez cez vikend nema cas. Zevraj tam vsetko menil a hrdzu dal tiez prec. Preco to pisem sem ? Lebo chalanisko je zo Ziliny a povedal ze ide sem do Trencina ked chcem mam sa prist kuknut ... bolo by mi to prd platne kedze sa v tom moc nevyznam , chcelo by to niakeho podobneho Dr.Honda s nickom pajo alebo Mugen1 alebo niekeoho podobneho :DD ktory by tam sa na to trosku mrkol a podal potom info. Samozrejme keby ste niekto potom mali cas a nasli ste ho.
Viem,kto má to VTi,pár krát som s ním volal za pár inzerátov..Všetko nosí z Polska od jedného Honda maniaka...Osobne ho nepoznám,len viem,že dosť velké ceny dáva..Chystá sa aj na šprint? Veď uvidíme ako mu to pojde
no tak ako sa dohodneme?najprv tu palo saskuje ze sa nikto nedohaduje kedy jak ist a ked dam nejaky cas tak nikto nist...ludiaaaa svama je to horsie jak s deckama
2Bera napísal:no tak ako sa dohodneme?najprv tu palo saskuje ze sa nikto nedohaduje kedy jak ist a ked dam nejaky cas tak nikto nist...ludiaaaa svama je to horsie jak s deckama
s tebou to nie je o nic lepsie...
apropooo aspon vidis aky je zaujem ist tam s tebou....
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO