HondaClub Racing Team
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
Re: re
...ak sa zaregistrujes na dalsi zavod tak dostanes HondaClub Racing Team nalepku a pripravujeme dalsie aj ked male prekvapenia postupne...tatoHP napísal:na ďalši sa hlásim aj ja,prídem podporiť Honda Racing Team.Dostanem za odmenu nálepku?![]()
![]()
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Re: re
...podakovanie ti musi stacitmatoxba napísal:a ja chcem nalepku Hondaclub Racing Team Video ProducerMajo&Rado napísal: ...ak sa zaregistrujes na dalsi zavod tak dostanes HondaClub Racing Team nalepku a pripravujeme dalsie aj ked male prekvapenia postupne...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Takze Vam oznamujem,ze casomiera je uz v Ba a tymto sa chceme urcite vsetci velmi pekne podakovat Havranovi za nu
,nesmierne si to vazime
.
Dalej dakujem aj Misovi(typeR) ,ze po nu bol ochotny ist do Ziliny,taktiez dakujem
.
Takze vsetci co mate zaujem sa chodit vyblaznit sa mate na co tesit
.
Dalej dakujem aj Misovi(typeR) ,ze po nu bol ochotny ist do Ziliny,taktiez dakujem
Takze vsetci co mate zaujem sa chodit vyblaznit sa mate na co tesit
mam taky navrh, keby niekto kto organizuje zraz rozposlal uzivatelom sukromnu spravu s infom okolo zrazu. Takto by sa predislo, ze si to niekto nevsimne, alebo to vo fore nenajdeTomáš napísal:Andreas, samozrejme a tesime sa na kazdeho noveho clena Racing teamu.andreas9 napísal:Tiez rad zajazdim za HCRT, ak mi to dovolite
Len budem musiet spravit predok...
Sleduj forum a dozvies sa kedy a kde budu treningy.
Pisem to aj preto, ze som pracovne vytazeny a nerad by som nepozornostou dosiel o zraz :]
(:
preco si sa nezastavil na Grill Platzkomar napísal:a ja som ziadnu nalepku nedostalMajo&Rado napísal:...takze zavodnici13.7. Parkovisko na Pezinskej babe..len aby sa nezabudlo
.
![]()
potrebujem surne nalepku))))))))))
hmm...nestihame dolezitejsie veci ako ti nieco pripominat a nemozeme robit naozaj vsetko...,by si neveril aj my sme pracovne neskutocne vytazeni ...takze si to budes musiet vsimat sam.....komar napísal:
mam taky navrh, keby niekto kto organizuje zraz rozposlal uzivatelom sukromnu spravu s infom okolo zrazu. Takto by sa predislo, ze si to niekto nevsimne, alebo to vo fore nenajde
Pisem to aj preto, ze som pracovne vytazeny a nerad by som nepozornostou dosiel o zraz :]
matulo napísal:paradox je, ze keby sme poslali pozvanku na zraz mailom vsetkym pouzivatelom, urcite by sa naslo 50 takych, ktori by protestovali a obvinovali nas zo spammerstva...
more co ste pototo :DDDD ja som posielal hromadne majli a nikto ma nedal na sud
btw videt ze nejste aj na inych forach bo rozosielanie info mailov je normalne

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec