No co ten Zilinsky zraz? dako zamrzol...cez vikend budete asi vsetci na Rudne ja budem robit na aute...tak mozno cez tyzden niekedy alebo ci uz sme to vzdali?
Oka, takze zajtra to jest v nedelu (22.6.2008) o 18.00 na parkovisku pred HyperTescom. Kto chce nech dofrci, pokecame a neskor mozme zabehnut kdesik sadnut.
EP2: som rad ze ti uz funguje net, zajtra s tebou ratam
dnesne Honda meetko bolo celkom dobre fiasko...dofrcala len moja malickost, stabilny ucastnik EP2sport a uzivatel s nickom nano88, ktore mu sa chcem touto cestou podakovat, ze nas tam nechal cakat a nedal vediet, ze uz nedojde s5 z nakupu. Bolo to asi moc narychlo zbuchane, dufam ze nabuduce bude ucast vacsia
Supafly666 napísal:dnesne Honda meetko bolo celkom dobre fiasko...dofrcala len moja malickost, stabilny ucastnik EP2sport a uzivatel s nickom nano88, ktore mu sa chcem touto cestou podakovat, ze nas tam nechal cakat a nedal vediet, ze uz nedojde s5 z nakupu. Bolo to asi moc narychlo zbuchane, dufam ze nabuduce bude ucast vacsia
chalani sorry... som sa zdrzal a potom este musel ist nieco odviest a uz ste tam neboli potom... a dat vediet som nemal ako ked neni kontakt. sorry fakt!!!