fox181 napisal:a kto sa prida v sobotu ?? rano ? z Trnavy pojdem po dilnici tak neviem kde by to bolo take najrozumnejsie sa pridat . a na to klubove parkovisko sa tesim a verim tomu !!
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
nooo dik to je dost lakava ponuka len ci budem tu integru stihat ale ja som este na zraze nebol tak neviem jak to chodi ale ked si to rozmyslim ti dam urcite vediet a idete od piatka do nedele?
pa1ec napísal:flek pri trati to isti... sak ja uz tam pravdepodobne budem, takze ludia, oranzovi stanok HERZ...
ty <> cakaj ma v tomasove mam dovolenku tak pojdeme spolu...stan beres?inac vyhadzem dnuka vsetko
stan berem, ale aj frajerku takze ja uz som obsadeny... ale keby si chcel stan mam este jeden... aj ked mensi, ale je pre dvoch...
sak sa dohodneme kedy pojdeme... bo by som chcel stihnut aj nakupit v tescu nieco na zvanec...
PS: nabi si vysielacku...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
pa1ec napísal:stan berem, ale aj frajerku takze ja uz som obsadeny... ale keby si chcel stan mam este jeden... aj ked mensi, ale je pre dvoch...
sak sa dohodneme kedy pojdeme... bo by som chcel stihnut aj nakupit v tescu nieco na zvanec...
PS: nabi si vysielacku...
tak ber aj druhy sa este dohodneme ale kedze som piatok doma tak mne je jedno kedy pojdeme..este musim vypakovat sedadla a natankovat akurat bo dojde velka zverina z ceska tak nech mam ako taku sancu na sprintoch