|
Autor |
Správa |
< Racing ~ Trening na amaterske preteky do vrchu. |
kraken |
Zaslal: 23.06.2008, 18:25 |
|
|
Založený: 07 marec 2008
|
siel by som aj ja na babu.dajte,prosim vediet. |
_________________ prva civic 1.5 vtec liftback,druha civic 1.4 hatchback,tretia civic 1.5 vtec sedan,stvrta accord 2.4i VTEC executiv)))vzdy spokojny!!! |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 23.06.2008, 18:51 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Beriete to moc vazne ,nam ide o to trosku si zajazdit a spoznat auto.
Babo...Mato isiel na tom aute mozno 5 krat v zivote,je ine jazdit na aute tak ako ty ,alebo ja denne kde to auto poznas,on v beznej premavke jazdi na 1.4 civicu...zial moze na tom len sem tam trenovat ked je cas.Dalsia vec su naklady na takyto trening ...stalo nas to cca 30L benzinu...,ale hlavne ten cas je dolezity...
Najblizsi trening bude pravdepodobne v paddoku na babe,autoslalom.Aj takto spozna auto.Uvidime v akom stave bude auto,akutne potrebuje nove kolesa a gumy.
Ak pojdeme na babu tak vam dame vediet,ale nechceme nejake masove blbnutie aby nebolo zle a neboli nejake kolizie. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
babo |
Zaslal: 23.06.2008, 19:02 |
|
|
Založený: 26 apríl 2007
2006 Honda Accord |
Majo&Rado napísal: Beriete to moc vazne ,nam ide o to trosku si zajazdit a spoznat auto.
Babo...Mato isiel na tom aute mozno 5 krat v zivote,je ine jazdit na aute tak ako ty ,alebo ja denne kde to auto poznas,on v beznej premavke jazdi na 1.4 civicu...zial moze na tom len sem tam trenovat ked je cas.Dalsia vec su naklady na takyto trening ...stalo nas to cca 30L benzinu...,ale hlavne ten cas je dolezity...
Najblizsi trening bude pravdepodobne v paddoku na babe,autoslalom.Aj takto spozna auto.Uvidime v akom stave bude auto,akutne potrebuje nove kolesa a gumy.
Ak pojdeme na babu tak vam dame vediet,ale nechceme nejake masove blbnutie aby nebolo zle a neboli nejake kolizie.
Ja tovazne neberiem a z toho EVA by som bol daleko viacej po... ako matulo Jazdil som sice riadne len na STi PRODRIVE (este verzia s 2.0) a mal som dost a to nebolo na Babe... Tazko odhadnut, co si mozes dovolit Zrychlenie je brutalne. A so 4x4 sa daju proste zakruty jazdit inak. Sranda tie brzdy, aj SUBARU ma problem s brzdami, kamos sa na WRX nastval a dasl si tam nejake sialene 6piestikove. Dokonca aj STi ich ma casto poddimenzovane
Masove blbnutie - to sa presne neda, to je fakt. Viacej ako traja je to tam podla mna zabite.
Dufam ale, ze ked bude paddock, tak pridem aj ja. Tam je to bezpecne.
30l benzinu - no to je dost, hold brutalny vykon je brutalny vykon . Mna tri jazdy horedole vacsinou stoja tak 15-20l (myslim, nejak specialne som to neskumal) |
|
|
Návrat hore |
|
babo |
Zaslal: 23.06.2008, 19:07 |
|
|
2006 Honda Accord |
Mensi OT, EVO pojde zavodit na ostru luku? By som mozno isiel pozriet, ak nemam nieco ten vikend. na zaciatok dobra trat, nie dlha... |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 23.06.2008, 19:23 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
babo napísal: Mensi OT, EVO pojde zavodit na ostru luku? By som mozno isiel pozriet, ak nemam nieco ten vikend. na zaciatok dobra trat, nie dlha...
...urcite nie,je na nom vela prace...chceme ho oblepit najprv,cakame na disky a na vyjadrenie upravarenskej firmy co povie. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 23.06.2008, 21:25 |
|
|
HC Team
Založený: 10 február 2007
2009 Honda Civic |
babo napísal: Baba je pekna trat, ale idealnu stopu sa naucit ked maz moznost jazdit po celej sirke nie je uplne lahke, ak chces ist fakt idealnou stopou. Problem je tam spravne predanie zakrut v tom strednom useku, kde sa casto menia zakruty lava prava a na konci rovinky hore najazd na mostik, ak clovek ide tak v 170-180 (ja na mojom by som tak tolko zrejme nedal, auto auto jemoc tazke , ale EVO IX by to malo zvladnut v poho s tym vykonom). Tam sa vidi, kto je pretear a kto jazdiaci fanusik (urcite by som v tej rychlosti patril do druhej kategorie)
ked sa to vezme takto, tak sa medzi nami asi nenajde prilis vela pretekarov (no dobre, o jednom viem, vsak Dano? )... skor by to chcelo este roztriedit tych jazdiacich fanusikov do niekolkych skupin...
pokial ide o brzdy, mozno im kapanecek pomohli aj nestastne kolesa... su tam strasne napchate, navyse je to vypodlozkovane a cele kolesa su vysunute von... bohvie ci tam vzduch prudi tak ako ma...
masovo to nepojde, takze vsetci pekne postupne...
ak je Tvoj odhad spravny, tak Ti ten Accord teda pekne papka... 15-20 litrov je dost ze vela na to auto... |
Návrat hore |
|
babo |
Zaslal: 23.06.2008, 21:42 |
|
|
2006 Honda Accord |
Jasne, tu je pretakrov malo (ja som uplnu fanusik). Ale ze majo vie driftovat na 350Z, tak klobuk dolu.
Spotreba ACCO? Ked skoncim blbnutie na babe (vacsinou tie tri vybehnutia a cesty dole), tak mi na poictaci svieti 15l/100km. 15-20l je odhad aj s cestou tam a spat. Ja nejak spotrebu neriesim zvlast, takze urcite ju nerestujem pod kopcom, na to som proste lenivy. Ale ACCO ma praveze velmi dobru spotrebu. Nalozene auto, ustalena rychlost 130 km/h na zimnych 8.0l, v lete dovolenka 4 ludia nalozene auto, ceta do Talianska po dialnici 130-140 8l. Po meste v poho 9 - 9.5l, ked idem slusne. Hold ale ked motor reve neustale nad 6000rpm, tak si to nieco cucne |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 23.06.2008, 21:53 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
ja som nikdy nepovedal,ze viem driftovat ,ja som len napisal,ze jazdim bez stabilizacie stale a v tom je rozdiel,lebo udrzat auto na ceste pri prejazde zatacky smykom a efektny drift v tom je rozdiel...
...na nissane som skor jazdec ako drifter v tom zmysle,ze efektne mi to moc nejde,lebo to ani moc neskusam,skor si skusam pri jazde prejst zatacku kontrolovanym smykom. |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 23.06.2008, 21:59 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
kontrolovany smyk neni uz vlastne drift? |
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 23.06.2008, 21:59 |
|
|
HC Team
2009 Honda Civic |
o tom ze Acco vela nezere nepochybujem... len ma zarazilo ze ked nakladas, tak ti to zozere malicko menej ako nam to Evo... Ja by som Majov odhad totiz upravil kusok smerom dolu, mozno na tych 25 litrov... 30 ak vezmeme aj par km po BA a Majova besna cesta smerom na Babu...
inu driftit sa nauci kazdy, ked je nuteny (jazdi na zadokolke), ma dostatocny prisun pneumatik a ma trochu zaujem... ale je fakt, ze Majovi to ide uz dost dobre (aj ovsem nema obute Bridgestony ) |
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 23.06.2008, 22:01 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
2Bera napísal: kontrolovany smyk neni uz vlastne drift?
precitaj si to co som pisal vyssie a nerob zo seba brzdu a za kazdu cenu hlupeho...tam som to vysvetloval... |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 23.06.2008, 22:09 |
|
|
1994 Honda Civic Coupe |
|
Návrat hore |
|
babo |
Zaslal: 23.06.2008, 22:19 |
|
|
2006 Honda Accord |
2berak a Ty si prosim Ta kedy zmenil bydlisko z Tomasov na Fel? Na oklamanie nepriatela? Teda ja viem, ze to je madarske pomenovanie tej dediny (byva mi tam kolega) Ten preklad inak moc nechapem, nie je Fél polovica, alebo polovičný, alebo nieco podobne? |
|
|
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 23.06.2008, 22:22 |
|
|
HC Team
2009 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 23.06.2008, 22:27 |
|
|
1994 Honda Civic Coupe |
uz davno ked som robil upravy nastaveni a podpisu )))
heeej?kto je ten stastlivec z Félu? |
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|