DenkaMikoman napísal:Kto inak bola ta fesula co nam carbala na skla? :DDDD ja novy, ja neznaju
VELKY "BRANDovaci"(oznacovaci) ZRAZ, BA 22.6.2008
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
haha to iste aj jaMikoman napísal:Ani na svoj nick som si nemohol spomenut ked sa ma nanho opytala a usmiala2Bera napísal: Denka
Viac foto o aute na Instagrame : rookiemarok
...nasa Denka ma o vas vsetkych prehladMaroK napísal:haha to iste aj jaMikoman napísal:Ani na svoj nick som si nemohol spomenut ked sa ma nanho opytala a usmiala2Bera napísal: Denka
Ked som konecne zo seba dostal tazko ze MaroK tak prisiel dalsi shock , ona sa spytala ze "s velkym K ze ? "
Vtedy som si tak pomyslel ze hmm kto to je , ze si pamata
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
heeej, pozor... to nemozes takto na verejnosti...Majo&Rado napísal:...nasa Denka ma o vas vsetkych prehladMaroK napísal:haha to iste aj jaMikoman napísal: Ani na svoj nick som si nemohol spomenut ked sa ma nanho opytala a usmiala
Ked som konecne zo seba dostal tazko ze MaroK tak prisiel dalsi shock , ona sa spytala ze "s velkym K ze ? "
Vtedy som si tak pomyslel ze hmm kto to je , ze si pamata
a tymto sa jej chcem strasne velmi moc podakovat
cmuk
.
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

-
DRV_Alien
- VIP člen HondaClubu do 9/2014
- Dátum registrácie: 03.03.2008, 19:24
- Garáž (1)
To bolo pekne Hacko, v buducom zivote bude mat taku farbu moj Accord.FenixTV napísal:hej ludia pochvalte sa komu patri ten krasny oranzovy civic na fotkach??? krasna farba
1999 Honda Accord 2.0i VTEC ES
Dve veci sú nekonečné: vesmír a ľudská hlúposť; ale vesmírom si nie som istý. A. Einstein
Nikdy nebojuj proti ľudskej hlúposti, nikdy taký boj nevyhráš.
Nikdy nepresviedčaj blbca, že ním nieje.
Dve veci sú nekonečné: vesmír a ľudská hlúposť; ale vesmírom si nie som istý. A. Einstein
Nikdy nebojuj proti ľudskej hlúposti, nikdy taký boj nevyhráš.
Nikdy nepresviedčaj blbca, že ním nieje.
DRV_Alien napísal:To bolo pekne Hacko, v buducom zivote bude mat taku farbu moj Accord.FenixTV napísal:hej ludia pochvalte sa komu patri ten krasny oranzovy civic na fotkach??? krasna farba
fakt krasna farba ako Lamborghini.... na Accorde to moze vyzerat tiez super...taka farba + poriadne velke cierne disky... no jedna basen
No hej Denka to je
vsetci ste fesaci, na vsetkych sa zase tesim, keby ste isli aj na grilovacku tak sa aj zoznamime, ale vsak nabuduce:)
Majkocmuk taky tak, tebe jedinemu mozem cmuk poslat
vsetci ste fesaci, na vsetkych sa zase tesim, keby ste isli aj na grilovacku tak sa aj zoznamime, ale vsak nabuduce:)
Majkocmuk taky tak, tebe jedinemu mozem cmuk poslat
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti