Chalani ďakujem za prejavené sympatie dufam že bude niekedy čas viacej pokecať.
UVÍTAL BY SOM POMOC"" čo myslíte že by som mal urobiť s exteriérom? Nálepky, farba a podobne?
KOlesá budem mať 18 antracytky ) teda čierne asi dám leštiť lemy.
Ak sa niekomu chce hodte mi tu do placu nejaky nápad
Dakujem krásne
Dano
....tych krasnych porobenych aut tam bolo viacej...
Samozrejme Dano kam to dotiahol...klobuk dolu...,velmy sa mi pacila Marozova Civica a jej novy biely kabat s ciernou kapotou(dobry vyber Maros )
Taktiez Civica 5g 1.6VTI nanovo na cierno namalovana s karbonovou kapotou je na paradu(a este to co ma pod kapotou...hmmm...mnam )
Lambo oranzova civica,CTR,ATR...a tak dalej a tak dalej....
dan, pietro, styling accordy skuste prosim riesit niekde inde... tu to nie je zrovna najvhodnejsie miesto... najlepsia na to bude necakane sekcia tuning&styling...
sorry za OT ale...chlape ktory vlastnis cierny 5G civic hatch SPZ DS-4xx xx...kukni si na auto ci uz nie je biele lebo som z neho asi vypozeral farbu... ...to auto NEMA CHYBUUU,brutaaaaaaaaaaaaal...JDM RULEZZZ
joki H tune napísal:sorry za OT ale...chlape ktory vlastnis cierny 5G civic hatch SPZ DS-4xx xx...kukni si na auto ci uz nie je biele lebo som z neho asi vypozeral farbu... ...to auto NEMA CHYBUUU,brutaaaaaaaaaaaaal...JDM RULEZZZ
boa to je ten strieborny?kua...paraadna premena...klobuk dole...
matulo>sorry ale inde by tieto slova nikto nenasiel tak...preto som to capol sem...respect maximus