...tak velky chlapec tu bud castejsie a to tu ries aby my mali chlapci sme sa mohli ist hrat von... budem rad mat viac casu.
Ostatne ti poviem osobne,aj k tym detom ak sa budes chciet konecne stretnut a nieco konstruktivne riesit,nielen kritizovat....Uz to tu a teba nebudem riesit.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
poslednu dobu je tu niak vela hadok, nedorozumeni a negativnej energie. Preco riesite taketo veci a neriesite radsej vazne svetove a globalne problematiky akou je napr kde a kedy bude dalsi zraz?
Mikoman na to su tu dalsi ludia:D neboj uz sa na vsetkom pracuje a mame sa na co tesit, opat:D
Takze sup sup, venovat sa svojim kockam aby ste sa mali potom cim vychvalovat
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
toto ma uz fakt prestava bavit citat!!!!
piste sem prispevky tykajuce sa zrazu samotneho a nerypte tu furt do seba jak male deti! nikto nie je zvedavy na vase ne-osobne vztahy!!! ked raz chcete fungovat ako klub, tak sa podla toho aj spravajte, pokial chcete valcit, na to je iny web!!!!
kazdy druhy prispevok ktory otvorim je o rypani, toto ma byt HC????
ak to takto pojde dalej, dobrovolne podavam demisiu z postu 1. holky v klube a vyradte ma zo zoznamu skalnych!!!!
ps: Denka, ani 2 burky nezmyli dole moje meno zo skla! co to za fixu??