Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  honďáci, bojkotujme šprinty!

pepo crx
Zaslal: 26.06.2008, 6:37 Odpovedať s citátom
Založený: 18 jún 2008 Príspevky: 149 Bydlisko: zilina 1991 Honda CR-X
samozrejme že nikoho do protestov nenútim a verím že vám honďákom do 1,5 sa situácia zlepší, toto je výzva hlavne pre 1,6ky a VTIčka. už z princípu nepôjdem šprintovať v kategórii nad 1550. To si radšej pohľadám zraz kde šprintujú v kategórii do 1,6 a pôjdem tam. jasné že každý si to musí rozhodnúť sám... a keď na šprinty neprídu 1,6 VTI, bude to nuda, divácky nezaujímavé, verím že tak docielime, aby sa šprintovalo tak jak do teraz, resp. aspoň aby ostali zrazy také aj také. 1,5ky pôjdu na jedny, 1,6ky na druhé.. Twisted Evil

Zaslal: 26.06.2008, 21:42 Odpovedať s citátom
Založený: 11 december 2007 Príspevky: 289 Bydlisko: Michalovce 1999 Honda HR-V
Moj názor je takýto:
Keď ostatné automobilky nevedia urobiť seriový motor tak aby mal aj dostatočnú životnosť s výkonom 100k/1000ccm = 160/1600ccm tak je to ich problém. Asi vacsina z nás je aspon dufam Honda possitive a mozme byt hrdý ze 5G a 6G VTi sú a vyhraváli pravidelne kategóriu do 1600. Mal som 1,5 D15Z6 VTEC-E perfektné auto ale je to hlavne auto na ekonomickú jazdu a nie na šprinty. Tým chcem povedať že to nie je práve hot hatch z daneho typu. To bolo práve VTi. Takze na záver mojej úvahy spomínané delenie nad 1550ccm je uz nezaujímavé uz len keby bola kategória 1550 - 2000. Tak s Type R 7G a 8G s 200k, VTI moc sancí nemá. Väčší objem, výkon, krútiaci moment a 400ccm je už dosť.

Zaslal: 26.06.2008, 21:52 Odpovedať s citátom
Založený: 16 december 2006 Príspevky: 1531 Bydlisko: Trakovice 2005 Honda Civic
ale zase tak vela aut nad 1550cm a predokoliek bez preplnania, nie je...
akurat ze vti integry a typre budu v jednej... a to si myslim moze byt zaujmave... nakolko vti kludne moze sundat typer...
ako ja v dobrej nive na hondackom zraze som sklatil typer acco...
a vobec to nemusi byt ani tak o vykone ako aj o tom ako kto dokaze riadit svoje auto... Wink ja som mal auto to iste a z roka na rok som sa zlepsil o viac ako sekundu... a auto stale to iste a take iste...stale seria...
a inak za to ze D15Z6 je ekonom, moja D15B7 ide slusne... Twisted Evil

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
adgo
Zaslal: 26.06.2008, 22:30 Odpovedať s citátom
Založený: 11 december 2007 Príspevky: 289 Bydlisko: Michalovce 1999 Honda HR-V
Seriové Type R 7G a 6G VTi asi moc velký rozdiel vo váhe nemajú a ked su jazci porovnatelne zrucný tak typujem ze vacsinou by mala vyhrat 7G.

Ale to je jedno. V podstate som chcel povedať ze som rád ze som si oblubil znacku Honda a ze napríklad v kategórii do 1600ccm VTi moc konkurenciu nemajú čo svädčí o šikovnosti inžinierov z Hondy. Toť vsjo.

Zaslal: 27.06.2008, 14:16 Odpovedať s citátom
Založený: 18 december 2006 Príspevky: 131 Bydlisko: Bratislava 2000 Honda Integra
Tiez sa mi nepaci ako to rozdelili. Demencia... Confused
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
pcs
Zaslal: 27.06.2008, 14:36 Odpovedať s citátom
Založený: 18 december 2006 Príspevky: 926 Bydlisko: Sarfia 1998 Honda Integra
Tez suhlasim s Palcom...

U nas na SK je to zatial v tycch nizsich kategoriach (az na par jedincov ) uplne jedno...
Skor zalezi kto sa ako pohne a kto ako vie vyuzit krutak.

Aj tak su na sprintoch 80% serie..

A myslim ze takto to tie Vticka uz budu mat tazsie.. konecne

Idea

AHcTT,
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
misko42
Zaslal: 27.06.2008, 15:59 Odpovedať s citátom
Založený: 01 marec 2008 Príspevky: 106 Bydlisko: Nitra 2008 Honda Civic
niekoho asi bavilo chodit na sprint a vediet dopredu ze vyhral ci ako?takto si tam prisiel so seriovkou a vyhral,takto ta to aspon bude lakat ze musis viac zlepsit svoje auticko atd atd . . . Very Happy

Zaslal: 30.06.2008, 10:54 Odpovedať s citátom
nikdy nevieš kto vyhrá, zvlášť keď VTIčok tam vždy bývalo tak 10 a šancu má potom každý. o tom to je, aby si mohli zašprintovať v kategórii seberovní. Tak ako nadávame my, tak isto nadávajú borci s autami 1,3kami a 1,4kami. Ide o to že takouto kategorizáciou sa viacerým šprintérom pohoršilo ako polepšilo...
A chlapci, prial by som vám vidieť ako CRX 1G na 1/4míle sklátila TypeR 7G aj 8G Laughing vtedy som prestal snívať o TypeR...
komu to vadiť nemusí, sú integry, tie sa nestratia ani po novom, ale do 1,8 alebo do 2,0 im bolo tiež v kategórii určite lepšie.

Môj názor ostáva jasný, šprintovať pôjdem tam kde bude kategória do 1,6

Zaslal: 01.07.2008, 21:54 Odpovedať s citátom
Založený: 20 september 2007 Príspevky: 49 Bydlisko: PU
Pozrite vysledky v PN a kategoriu Sport Fwd. Ved v prvej dvanastke bolo len jedno auto nad 2000cm. Tie vacsie obsahy s tym predkom toho vela neukazali Wink
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
2Bera
Zaslal: 01.07.2008, 22:20 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
ITR napísal:
Pozrite vysledky v PN a kategoriu Sport Fwd. Ved v prvej dvanastke bolo len jedno auto nad 2000cm. Tie vacsie obsahy s tym predkom toho vela neukazali Wink

jasne ...ta ja v zapale bojov som ohol aj ventile a aj tak to nepomohlo

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
pa1ec
Zaslal: 01.07.2008, 22:37 Odpovedať s citátom
pepo crx napísal:
nikdy nevieš kto vyhrá, zvlášť keď VTIčok tam vždy bývalo tak 10 a šancu má potom každý. o tom to je, aby si mohli zašprintovať v kategórii seberovní.

mam taky pocit ze oproti 118kW VTi 1,6 som ja s 74kW civicou 1,5 rovnako seberovny ako ta ista 118kW VTi 1,6 s 147kW typeR-om 2,0...

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
pepo crx
Zaslal: 02.07.2008, 9:14 Odpovedať s citátom
pa1ec napísal:
pepo crx napísal:
nikdy nevieš kto vyhrá, zvlášť keď VTIčok tam vždy bývalo tak 10 a šancu má potom každý. o tom to je, aby si mohli zašprintovať v kategórii seberovní.

mam taky pocit ze oproti 118kW VTi 1,6 som ja s 74kW civicou 1,5 rovnako seberovny ako ta ista 118kW VTi 1,6 s 147kW typeR-om 2,0...

A ako si skončil v Piešťanoch Ty? Kategória tam bola pre Teba o.k.... Lepšie ako keby bola do 1,6 ? Neviem, pýtam sa...

Zaslal: 02.07.2008, 13:57 Odpovedať s citátom
Založený: 01 marec 2008 Príspevky: 106 Bydlisko: Nitra 2008 Honda Civic
v PN isla integra type r proti 3 x subaru impreza,a neviem kto vyhral ale.... viem ze neskoncila posledna ta integra. a tie subaru maju turbo tak neviem ako to bolo kategorizovane

Zaslal: 02.07.2008, 14:20 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1788
Na start pustali kazdeho s kazdym...

PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
pa1ec
Zaslal: 02.07.2008, 18:00 Odpovedať s citátom
pepo crx napísal:
A ako si skončil v Piešťanoch Ty? Kategória tam bola pre Teba o.k.... Lepšie ako keby bola do 1,6 ? Neviem, pýtam sa...

ja som praveze skoncil velice dobre... na seriu stvrte miesto je uplna balada...
takze mne kategorizacia vyhovuje... inak startovalo v tej kategorii 26 ludi...

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 6
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: