|
Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Carat Tuning Party III./ 27.-28.6.2008 |
Prides na tento zraz?
Ano.Pridem v piatok. |
[ 25 ] 49% |
|
Ano.Pridem v sobotu. |
[ 13 ] 25% |
|
Kaslem na Vas. |
[ 13 ] 25% |
|
Celkom hlasov : 51 |
|
patrick |
Zaslal: 29.06.2008, 22:27 |
|
|
Založený: 14 január 2007
|
pa1ec napísal: patrick napísal: Vypisovat to takymto stylom je upne zbytocne...Pekne ste to pripravili,dobre zoorganizovali,no pre nas tam bolo malo miesta...Ak si tym vsetkym myslel nase dve hondy a jeden seat tak ja si myslim ze kvoli 3 ludom sa cely HC nezruti,proste sme potrebovali viac miesta...
takze pre svate trio: patrick, satikk+1 a feri
ked uz niekam dojdem tak pozdravim (prichadzajuci maju zdravit ako prvy) a ked uz pozdravim tak sa skusim aj opytat na nieco skrz organizacie, nepisal som to sem nadarmo ze to tam mam akoze riadit... a nie ze dojdem, zacnem sa rozkladat a ked uz tak vam niekto oznamuje ze stany sa maju rozkladat v takom nasom malom H stanovom mestecku (musel som trosku kricat aby ste ma poculi) tak sa neurazim ze henten pomne huci ideme prec...
a ked tak si vsimnite dobre v podpise, druhy riadok...
ked vy zacnete byt urazeny za kravince, tak necakajte odomna ze ja dojdem za vami ze sorry ja som ten zly... to ani nahodou... a konkretne satikk, ked ti clovek mava ze ta zbada pocas dna, je zvykom aj odmavat... a nerob sa ze si ma nevidel...
k tomu ze ked by niekto od vas nieco chcel, tak by dosiel:
ako ked vy ste dosli na honda parking a urazene ste odisli, myslite ze malo vela ludi naladu a chut ist za vami??? ked tam nikto nebol tak asi ze nie... teda az na nora...
Uz som povedal ze to tu nebudem riesit je to upne zbytocne...Aj tak je jedno kde tie nase crepy parkovali a z hondaklubu by nas tam tolerovali asi maximalne 4...Ale neni to jedno???Nabuduce to bude mozno lepsie... |
_________________ DRIFTGARAGE PNEUSERVIS
PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils |
|
Návrat hore |
|
vti |
Zaslal: 29.06.2008, 22:27 |
|
|
Založený: 28 december 2006
1992 Honda Civic |
pa1ec napísal: vti napísal: dufam, ze som nikoho nenasral, ked sme sa odpratali inam. ak som tym niekoho nasral, tak very sorry. plan bol zakotvit u vas, ale prisiel som v case, ked sa to uz tazko riesilo
v tomto pripade to trosku zlyhalo u nas, ale nabuduce to vymyslime lepsie...
inak ja sa vobec nehnevam... na teba urcite nie...
sak nabuduce vybavime kolonku extra pre cely 906Team...
ok, nabuduce to skusime dohodnut skor a presnejsie a dufam, ze nebudem mat auto rozobrate v case, ked uz vy ste boli na mieste |
|
|
Návrat hore |
|
Satikk |
Zaslal: 29.06.2008, 22:52 |
|
|
Založený: 17 január 2007
1993 Honda Civic |
a konkretne satikk, ked ti clovek mava ze ta zbada pocas dna, je zvykom aj odmavat... a nerob sa ze si ma nevidel...
k tomu ze ked by niekto od vas nieco chcel, tak by dosiel:
ako ked vy ste dosli na honda parking a urazene ste odisli, myslite ze malo vela ludi naladu a chut ist za vami??? ked tam nikto nebol tak asi ze nie... teda az na nora...[/quote]
Uz som povedal ze to tu nebudem riesit je to upne zbytocne...Aj tak je jedno kde tie nase crepy parkovali a z hondaklubu by nas tam tolerovali asi maximalne 4...Ale neni to jedno???Nabuduce to bude mozno lepsie...[/quote]
jasne pato,nabuduce to bude urcite lepsie pretoze sa nenechame nahovorit na nejake super honda parkovisko ale odparkujeme to rovno inam ako sme to urobili na zaciatku
konkretne palec: neviem kde si mi kyval ale nevsimol som si to alebo si to nepamatam.ale to je jedno,na pretvarku sa hrat nemusis takze aj keby som ta videl tak si rozmyslim ci ti odmavam alebo nie.a na zaver este pridam jedneho smajlika |
|
|
Návrat hore |
|
patrick |
Zaslal: 29.06.2008, 23:03 |
|
|
|
Tuto temu zamykam a mazem,foto vkladat do sedcie fotky... (vzdy som tuzil si to vyskusat tak posledny krat) |
_________________ DRIFTGARAGE PNEUSERVIS
PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 29.06.2008, 23:13 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
|
Návrat hore |
|
dolly20 |
Zaslal: 30.06.2008, 7:06 |
|
|
Založený: 18 december 2006
1993 Honda Civic |
no uz som si myslela, ze na zraze bol len Feri ked je na skoro kazdej fotke!!!
okrem toho navrhujem zalozit:
- dalsi klub v klube, bo uz mame HC racing team, teraz tu citam 906 team a preco nezalozit dalsie odrody a odnoze HC klubu!!! co takto Kiwa team, skalni team, accord team, prelude team, degesi team...
nech sa na mna nikto nehneva, ale toto je p*covina jak mraky (sorry za vyraz, lepsi som nenasla) to uz ani zdaleka nemusime fungovat ako HC, kludne sa vyseparujme na tych, ktori chcu kam patrit!!!
- vo vseobecnom fore zakladam "nazorovy prispevok" kde si budeme pisat svoje nazory a nebudeme tym nicit topici, do ktorych hadanie a vymena nazorov nepatri... vid dopisovanie pa1ec, patrick, sattik...
reakcie tu:
http://forum.hondaclub.sk/viewtopic.php?p=39983#39983 |
|
|
Návrat hore |
|
skorpions |
Zaslal: 30.06.2008, 7:18 |
|
|
Založený: 22 január 2007
1993 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
s8n |
Zaslal: 30.06.2008, 7:30 |
|
|
Založený: 10 júl 2007
1995 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
vti |
Zaslal: 30.06.2008, 9:22 |
|
|
Založený: 28 december 2006
1992 Honda Civic |
dolly20 napísal: no uz som si myslela, ze na zraze bol len Feri ked je na skoro kazdej fotke!!!
- dalsi klub v klube, bo uz mame HC racing team, teraz tu citam 906 team a preco nezalozit dalsie odrody a odnoze HC klubu!!! co takto Kiwa team, skalni team, accord team, prelude team, degesi team...
nech sa na mna nikto nehneva, ale toto je p*covina jak mraky (sorry za vyraz, lepsi som nenasla) to uz ani zdaleka nemusime fungovat ako HC, kludne sa vyseparujme na tych, ktori chcu kam patrit!!!
- vo vseobecnom fore zakladam "nazorovy prispevok" kde si budeme pisat svoje nazory a nebudeme tym nicit topici, do ktorych hadanie a vymena nazorov nepatri... vid dopisovanie pa1ec, patrick, sattik...
reakcie tu:
http://forum.hondaclub.sk/viewtopic.php?p=39983#39983
teraz by som sa mohol urazit, sorry, ale 906team existuje mam pocit dlhsie ako slovensky HC a ked sme pritom, tak sa v nijakom pripade netvarime ako odnoz HC. ak to pocujes prvykrat az po piestanoch, ze nieco ako 906team existuje, tak sorry, ja k tomu uz fakt nemam co dodat. |
|
|
Návrat hore |
|
Denka |
Zaslal: 30.06.2008, 10:03 |
|
|
HC Team
Založený: 29 december 2007
|
vti napísal: dolly20 napísal: no uz som si myslela, ze na zraze bol len Feri ked je na skoro kazdej fotke!!!
reakcie tu:
http://forum.hondaclub.sk/viewtopic.php?p=39983#39983
teraz by som sa mohol urazit, sorry, ale 906team existuje mam pocit dlhsie ako slovensky HC a ked sme pritom, tak sa v nijakom pripade netvarime ako odnoz HC. ak to pocujes prvykrat az po piestanoch, ze nieco ako 906team existuje, tak sorry, ja k tomu uz fakt nemam co dodat.
dolly to tak urcite nemyslela, a ty to vies
Ale naozaj obcas mam ten pocit ze je tu par klubov v klube...Ano, jedni sa poznaju dlhsie, druhi kratsie, ini vobec ale predsa ide o to aby sme sa na stretnutiach, zrazoch, pretekoch stretavali, rozpravali a spoznavali a to asi nejde ked kazdy je na inom konci(v tomto pripade letiska).
Islo hlavne o to, aby bol klub prezentovany krasnymi autami a ludmi co ich tie auta spajaju...velke stanovisko plne super ludi a dobrej nalady...
Palec sa snazil to vsetko pre Vas urobit, a Noro ma prijemne prekvapil(mas u mna uz druhu cokoladu )
Ja sa osobne ospravedlnujem, ze som nebola, lutujem to ale lezala som v posteli s teplotami a k tomu este aj par skusok(ano som nesikovna). |
|
MUGEN1 |
Zaslal: 30.06.2008, 10:08 |
|
|
1990 Honda CR-X |
Nechápem načo sa tolko hádate,mali by ste oceniť Palovu a Norovu ochotu uriobiť Honda - Prakovisko ako má byť..A keď ste už nechceli byť na tom parkovisku, tak aspon dojsť sa pozdraviť,pokecať a povedať,že sory,my už parkujeme inde..Veď na tom nič nie je, a nie sa robiť že sa nepoznáme...Aj keď som tam nebol, takto sa mi lahko súdi... |
_________________ Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde.. |
|
Návrat hore |
|
dolly20 |
Zaslal: 30.06.2008, 10:19 |
|
|
Založený: 18 december 2006
1993 Honda Civic |
vti: peace
islo o to poukazat na urcite veci a pokial ma toto splnit svoj ucel, tak nech plni |
|
|
Návrat hore |
|
emrik |
Zaslal: 30.06.2008, 10:45 |
|
|
Založený: 23 december 2006
2005 Honda S2000 |
co frflete deti . Dobre bolo ... Ja osobne som dosiel v sob. na obed (okolnosti) a mal som tiez svoje sukromne parkovanie a to pol dna v rade na slalom. Ked som chcel dojst aspon na vyhlasenie vysledkov sprintov tak sa tam nedalo ani dostat lebo vsetci nadsenci opustali areal opacnym smerom .....
Mimochodom v ramci utuzovania Honda clubu by som Vam rad dal vlajku honda s velkym H. Teda pokial som ju este nestratil |
|
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 30.06.2008, 13:15 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
ta mne sa tez lubilo
ked nerozbijem seba tak aspon motor ale inac sa da sundal som zopar baw na zimacoch takze pohoda
a konecne ste spoznali segru od vychodu |
Návrat hore |
|
Tomáš |
Zaslal: 30.06.2008, 13:28 |
|
|
Založený: 20 december 2006
|
emrik napísal: co frflete deti . Dobre bolo ... Ja osobne som dosiel v sob. na obed (okolnosti) a mal som tiez svoje sukromne parkovanie a to pol dna v rade na slalom. Ked som chcel dojst aspon na vyhlasenie vysledkov sprintov tak sa tam nedalo ani dostat lebo vsetci nadsenci opustali areal opacnym smerom .....
Mimochodom v ramci utuzovania Honda clubu by som Vam rad dal vlajku honda s velkym H. Teda pokial som ju este nestratil
Ta vljka je super napad. Uz dlho sa nad tym rozmyslalo, len je to kapanek financne narocne. Dost drsne peniaze za to pytaju. |
|
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|