Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Carat Tuning Party III./ 27.-28.6.2008

Prides na tento zraz?

Ano.Pridem v piatok.  
49%
  [ 25 ]  49%

Ano.Pridem v sobotu.  
25%
  [ 13 ]  25%

Kaslem na Vas.  
25%
  [ 13 ]  25%

Celkom hlasov : 51
2Bera
Zaslal: 30.06.2008, 22:03 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
vti napísal:
dovliekol som ta len pred moj dom... keby ma to napadlo, ze baterka uz bude v prdeli a nezmerame tie tlaky, tak sme to mohli uz vtedy dotiahnut az k tebe. ale to mi doslo az na druhy den, bol som dost utahany Sad

mno pred moj dom by sa to aj tak neoplatilo bo by som to tak ci tak musel tahat zase nas5 do suru a takto to bolo len kusok od teba Wink

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
M&R
Zaslal: 30.06.2008, 22:06 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
...palcek...ludia musia chciet,ak nebudu chciet tak nech to radsej nevydrzia a budu inde kde im bude lepsie Smile ,ja tiez by som nebol niekde kde mi nie je fajn,podstatne je aby kazdemu bolo fajn a citil sa dobre.
Na tebe,na nas,na vas je aby nam bolo spolu fajn.

Zaslal: 30.06.2008, 22:11 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
Fotos by booom.sk
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
pa1ec
Zaslal: 30.06.2008, 22:16 Odpovedať s citátom
Založený: 16 december 2006 Príspevky: 1531 Bydlisko: Trakovice 2005 Honda Civic
Majo&Rado napísal:
...palcek...ludia musia chciet,ak nebudu chciet tak nech to radsej nevydrzia a budu inde kde im bude lepsie Smile ,ja tiez by som nebol niekde kde mi nie je fajn,podstatne je aby kazdemu bolo fajn a citil sa dobre.

ja len pisem co by som rad niekedy zazil... ako ked niekto neche, fajn berem...
ak sa bude niekde citit lepsie, nebudem ho k niecomu nutit...
ale ked si to tak predstavim ako by to mohlo byt fajn byt naozaj ze vsetci spolu a respektovat jeden druheho... nechem teraz narazat na ziadne konkretne osoby, mozno akurat tak na mna.. problem je ze ludia maju rozne povahy... ja osobne som taka prudsia povaha ze nemam problem niekomu hned povedat nieco, alebo ho niekam poslat, problem je v tom ale ze potom to dost casto lutujem ze som sa riadil momentalnymi pocitmi a nenechal priestor zdravemu rozumu a usudku... sak je to aj vidiet ked to tu clovek cita hlbsie do temy... konkretne 2-3 stranky s5... tiez som nerozmnyslal nad tym co presne pisem, riadili ma len pocity v tom danom momente... ale snad sa mi to podarilo mojou omluvou dat aspon na spravny smer, ked uz nie na spravnu kolaj... Rolling Eyes
budem sa musiet viac ovladat do buducna... Wink

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
M&R
Zaslal: 30.06.2008, 22:22 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
pa1ec napísal:
Majo&Rado napísal:

ja len pisem co by som rad niekedy zazil... ako ked niekto neche, fajn berem...
ak sa bude niekde citit lepsie, nebudem ho k niecomu nutit...
ale ked si to tak predstavim ako by to mohlo byt fajn byt naozaj ze vsetci spolu a respektovat jeden druheho... nechem teraz narazat na ziadne konkretne osoby, mozno akurat tak na mna.. problem je ze ludia maju rozne povahy... ja osobne som taka prudsia povaha ze nemam problem niekomu hned povedat nieco, alebo ho niekam poslat, problem je v tom ale ze potom to dost casto lutujem ze som sa riadil momentalnymi pocitmi a nenechal priestor zdravemu rozumu a usudku... sak je to aj vidiet ked to tu clovek cita hlbsie do temy... konkretne 2-3 stranky s5... tiez som nerozmnyslal nad tym co presne pisem, riadili ma len pocity v tom danom momente... ale snad sa mi to podarilo mojou omluvou dat aspon na spravny smer, ked uz nie na spravnu kolaj... Rolling Eyes
budem sa musiet viac ovladat do buducna... Wink

...tak to je fajn,kazdy jeden musime zacat od seba,tak ako aj ja... Smile Smile Wink .

Zaslal: 30.06.2008, 22:24 Odpovedať s citátom
parada a zase sa mame setci radi Very Happy Laughing Laughing Laughing

pa1ec
Zaslal: 30.06.2008, 22:26 Odpovedať s citátom
Založený: 16 december 2006 Príspevky: 1531 Bydlisko: Trakovice 2005 Honda Civic
2Bera napísal:

neboj, aj teba lubime... Laughing
inak nemas nejaky zazracny link na vysledky slalomu???

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
M&R
Zaslal: 30.06.2008, 22:26 Odpovedať s citátom
2Bera napísal:

2B..vsetci nie Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ...

Zaslal: 30.06.2008, 22:43 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 203 Bydlisko: New York City
palec aj tak si zasluzis velke vdaka,,ta snaha a ta hromada veci co si doniesol...nechapem preco tam nemohli parkovat vsetci z honda clubu..miesto bolo priam vyhovujuce ale sak newa..urcite si nezlihal ty ale ostatny sak vedeli ze tam mame mat parkovisko...ale ked nechcu tak nic nenarobis... Wink
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
2Bera
Zaslal: 30.06.2008, 22:57 Odpovedať s citátom
citácia:
\"Výsledky z slalomu
spracovávame manuálne kvôli chybe v softvéri nového časomerného zariadenia. Za túto komplikáciu sa ospravedlňujeme. Nebolo v našich silách urobiť vyhodnotenie na mieste. O vyvesení výsledkov budeme pretekárov, ktorí sa prihlásili elektronicky, informovať emailom.\"

dolly20
Zaslal: 01.07.2008, 6:52 Odpovedať s citátom
Založený: 18 december 2006 Príspevky: 1727 Bydlisko: BA 1993 Honda Civic
takto sa mi pacite Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
jopal
Zaslal: 01.07.2008, 7:24 Odpovedať s citátom
Založený: 25 júl 2007 Príspevky: 2541 Bydlisko: Zlaté Moravce
Tak happy end - klubaci. Very Happy Laughing Cool
Ja by som chcel poprosit ci by neslo fotky davat niekde ako link (2bera), bo my co sme z dedin a mame slabsie rychlosti na internet a chceme si precitat texty, strasne dlho nam to potom taha stranku. Myslim stranka 16, kde som sa 5 min. nevedel dostat vdaka tahaniu fotiek k textu. (Inac foto OK, len pre nas nezrazenych este keby ku nim boli menovky... Razz )

Zaslal: 01.07.2008, 10:49 Odpovedať s citátom
Založený: 11 február 2007 Príspevky: 187 Bydlisko: Spišská Nová Ves 1988 Honda CR-X
Braskovia moji aj ja Vas velmi lubim Laughing Laughing
uz tu nerieste co bolo a malo byt Rolling Eyes ale to CO BUDE Wink Wink Wink

Zaslal: 01.07.2008, 12:09 Odpovedať s citátom
Založený: 13 september 2007 Príspevky: 153 Bydlisko: Bardejov
Vysledky slalom http://kolesa.sk/index.php?PageID=77[/url]
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
patrick
Zaslal: 01.07.2008, 14:49 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1788
Burnout: http://youtube.com/watch?v=igE3e1HE3sM
A z marosovej kamery z nadrze... Very Happy : http://youtube.com/watch?v=ke3ocsW8pOc&amp;feature=related

PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 19 z 20
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... , 18, 19, 20  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: