mica napísal:jozko teba len zadusit..stale vies vybrat datum kedy robim..jedine ze ma pockate potom vonku
tha veru vie vyberat , urcite nepridem cestujem pa do Nemcuroch.Ale isto uz by sa nam to mohlo niekedy podarit.Dufam ze uz nabuduce ked Joki navrhne nejaky ten skvely datum
mno...vidim to tak ze to capnem na datum neikedy koncom mesiaca...a spojime to napriklad s kupackou na Sigorde...hm?ak vynde pekny den tak bude aj na co kukat aj sa okupeme dame kofcu rucime debat atd...toto by uz mohlo vyjst lebo mam z toho uz mindraky:D:D
ja som napevno rozhodnuty...popravde ak tam budem len ja a ty Katka tak sa zobereme a hajde kupalisko a hotovo...po milu onu datumov navrhov a odozva viac ako biedna..
ta ked sa dohaduju tristvrte roka na jednom zraze... kraviny III
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
papek>a co ze sa dohadujeme tristvrte roka na niecom?je to snad zle alebo mame sa odtialto odhlasit a preberat to inde kvoli tomu ze niekomu vadi ze je tuna prispevkov ohladne jednej veci?sme ludia ktorii sa poznaju a jednoducho ak to raz nevychadza tak co sa snad neposerem nie?nepochopim niektorych ludi...a nech to predbehne kraviny a kdeco
Papek napísal:ta ked sa dohaduju tristvrte roka na jednom zraze... kraviny III
Na tvojom mieste by som to neriesil len z jedneho dovodu, ze do toho nevidis, i zrazy ktore su v BA sa rozoberaju niejaku dobu a prinasa to so sebou kopec prispevkov, ale cast nich sa nachadza v casti fora, ktora nieje pristupna vsetkym.
Ak budes ty realizovat zraz a spravis to na min. takej urovni ako to maju chalani na vychode bez toho aby si to s niekym konzultoval, pridem sa ti osobne poklonit