|
Autor |
Správa |
< Racing ~ Trening na amaterske preteky do vrchu. |
M&R |
Zaslal: 27.07.2008, 21:56 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
...tak tych 300 k na RWD mi je na Babe hadaj na co a Rado si niekedy robi srandu,vsak ho spoznas ked budes s nami chodit ,ale je pravda,ze asi nesikovnejsieho motorkara tlacil .
Problem je ten,ze na nissane idem do driftu co ma spomaluje tak musim najst ten spravny moment,uz je to ale lepsie na tych skoro novych gumach a nebudu len tak hocijake,som si myslel,ze su to nejake lacaky,ale v USA ich dost ospevuju...
Vstaneme,urcite..raz ,skor vecer tak okolo 20 by sme mohli niekedy.Bude aj sucho,rano moze byt vlhko. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 27.07.2008, 22:05 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Citam prave otazky a odpovede naj jazdcov v cechach a zaujala ma otazka na zavodnika,mimochodom jedneho z najlepsich ceskych jazdcov relly,vrchy .
Peťo 8. září 2007, 0:44:33
Čau Davide , jakou dosahneš nejvyšší rychlost na Babe na tej prvej rovinke ?? Dik .
David Komárek:
Ahoj, určitě to bylo podobné jako ve Šternberku. Něco přes 230.
David Komárek pochází z Okříšek, je to letošní absolutní vicemistr ZAV a nejrychlejší závodník cestovních vozů v závodech automobilů do vrchu. Je mu 32 let, je ženatý a závodí od roku 2000.
Hehe,tolko nechodim ani po dialnici casto a to tam mam 230 hned . |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
babo |
Zaslal: 27.07.2008, 23:09 |
|
|
Založený: 26 apríl 2007
2006 Honda Accord |
Majo&Rado napísal: ...tak tych 300 k na RWD mi je na Babe hadaj na co a Rado si niekedy robi srandu,vsak ho spoznas ked budes s nami chodit ,ale je pravda,ze asi nesikovnejsieho motorkara tlacil .
Problem je ten,ze na nissane idem do driftu co ma spomaluje tak musim najst ten spravny moment,uz je to ale lepsie na tych skoro novych gumach a nebudu len tak hocijake,som si myslel,ze su to nejake lacaky,ale v USA ich dost ospevuju...
Vstaneme,urcite..raz ,skor vecer tak okolo 20 by sme mohli niekedy.Bude aj sucho,rano moze byt vlhko.
No 300k RWD - nevyhovaraj sa, sak na Babe celkovo nakoniec vyhrala M3, nie? Ale nie, jasne, na takej ostrej RWD ako je 350z jazdit kopec a cokolvek rychlo je fakt tazke (radsej sa ani nepytam, ci tam vypinas stabilizaciu, ked jazdis, ale poznam asik odpoved )
Vecer Ti tiez moze ak bolo teplo z tych stromov padnut trochu vlhkosti zatial rano vzdy pohoda (ak den pred tym neprsalo) ale raz som bol aj vecer ked este bola svetlo a vtedy to vyslo super. |
|
|
Návrat hore |
|
babo |
Zaslal: 27.07.2008, 23:17 |
|
|
2006 Honda Accord |
Majo&Rado napísal: Citam prave otazky a odpovede naj jazdcov v cechach a zaujala ma otazka na zavodnika,mimochodom jedneho z najlepsich ceskych jazdcov relly,vrchy .
Peťo 8. září 2007, 0:44:33
Čau Davide , jakou dosahneš nejvyšší rychlost na Babe na tej prvej rovinke ?? Dik .
David Komárek:
Ahoj, určitě to bylo podobné jako ve Šternberku. Něco přes 230.
David Komárek pochází z Okříšek, je to letošní absolutní vicemistr ZAV a nejrychlejší závodník cestovních vozů v závodech automobilů do vrchu. Je mu 32 let, je ženatý a závodí od roku 2000.
Hehe,tolko nechodim ani po dialnici casto a to tam mam 230 hned .
Ja som raz na STV2 videl (nie az tak davno) relaciu o motorizme a niekto tam perfetkne isiel Babu ( a druhy potom Jankov Vrsok). Babu tusim isiel ten Jaroslav CIBULKA na HONDA CIVIC 1.6 (ale brutus, upravena na N-2000 triedu, co je rallye). Tiez tam isiel na sestku a na prvej rovinke "pri parkovisku" tesne uz pred prvym vracakom mal tiez cez 200 (neviem, ci nie az 220 ). Inak pekne to isiel a vysvetloval, chcel som vyharbat v archive STV2, ale nepodarilo sa.
Tam uz sa hold pozna pretekar.... a oni niektorcy na tej hornsej "rovnike" ako sa ide na mostik maju 180 a 190 a podobne... este na mostiku je aj take pohupnutie, tak to tam trafit v tej rychlosti, to musi byt maso...
Inak na mojom aute som snad nesiel radsej 200 ani nikdy v zivote, ani na rovnej dialnici Neviem si to predstavit tam.... |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 27.07.2008, 23:19 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Jazdim stale bez stabilizacie ... a to M3 malo slicky,keby poprsalo tak nema sancu,malo stastie,ze zacalo prsat az nakoniec....na zadokolke je vsetko otazka pneu,ak mam trakciu tak som rychly aj v zatackach.
Tak sme dohodnuty,niekedy o 20 vecer tam . |
|
Návrat hore |
|
babo |
Zaslal: 27.07.2008, 23:22 |
|
|
2006 Honda Accord |
Majo&Rado napísal: Jazdim stale bez stabilizacie ... a to M3 malo slicky,keby poprsalo tak nema sancu,malo stastie,ze zacalo prsat az nakoniec....na zadokolke je vsetko otazka pneu,ak mam trakciu tak som rychly aj v zatackach.
Tak sme dohodnuty,niekedy o 20 vecer tam .
raz vecer a raz o 5.30 rano... bude to 1:1
To konkretne M3 malo dost statsie a to ten Cosworth a podobne v druhej jazde museli porobit chyby, alebo strasne muselo prsat im zrovna.. Ten dazd to tam cele dost rozhasil |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 27.07.2008, 23:26 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
|
Návrat hore |
|
babo |
Zaslal: 27.07.2008, 23:49 |
|
|
2006 Honda Accord |
Majo&Rado napísal:
...skoda,ze si to nenasiel.
A preco si to nevies predstavit?Treba niekedy prevetrat auto,my mame pri devinskej taku cestu,volame to bazkarska cesta ,je to v podstate rovinka,idealna cesta na vetranie auta ,ja som tiez nesiel rychlejsie ako 250 .
no predsatvit si 200 viem uz som v Nemecku isiel... (ale na svojom asi nie... svoje vetram ta 2 cervene, 3 cervene... 4 cervene len zriedka uz ). Predsatvit si neviem 200, alebo 220 na tej prvej rovinke na pomerne uzkej ceste na Babe Jasne, ze tam tie zakruty uplne rovnaju a idu stredom, ale aj tak... Tam uz tie kridla na kufri maju sakra zmysel, na zvysenie pritlaku asi Nie ako nejaky tuzer na Octavia 1.6... |
|
|
Návrat hore |
|
jopal |
Zaslal: 28.07.2008, 7:10 |
|
|
Založený: 25 júl 2007
|
...sem tam banujem, ze nie som z BA
babo napísal:
... uz som v Nemecku isiel... (ale na svojom asi nie... svoje vetram ta 2 cervene, 3 cervene... 4 cervene len zriedka uz )....
A to ti pri tom 4 cervene kolko chyba do 200??? bo mne uz tacho tolko vtedy ukazuje |
_________________ Lada 2102, r.v.1973, zelena skoro metaliza, takmer plna vybava Ex |
|
Návrat hore |
|
LastV8 |
Zaslal: 28.07.2008, 8:30 |
|
|
HC Team
Založený: 09 január 2007
2004 Honda Civic Coupe |
ja som vcera nie motorky tlacil pred sebou, ale osobaky na babe, katastrofa, v kazdej zakrute brzdia, predbehnut sa to neda, lebo sundas motorkara co klopi prave.... |
_________________ Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT |
|
Návrat hore |
|
babo |
Zaslal: 28.07.2008, 9:29 |
|
|
2006 Honda Accord |
jopal napísal: 4 cervene len zriedka uz ).... [
A to ti pri tom 4 cervene kolko chyba do 200??? bo mne uz tacho tolko vtedy ukazuje pozn. trosku som to upravil
Ty mas brutus dlhu prevodovku, to tie 1.5ky mali (niektore viac, niektore menej). Ja by som sice tiez prijal kratsiu, ale na tacho mam 4 obmedzovac tak 180... |
|
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|