Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Blacklist & Whitelist  ~  W: H & D autosklo

HMT
Zaslal: 18.03.2007, 12:36 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1410 Bydlisko: Bratislava 2012 Honda Civic
WHITE!
Tak som si bol dat v piatok cez obed opravit celne sklo. Bol tam krater od odstreleneho kamienka na dialnici. Kruhovy tvar - asi 1 cm priemer.
Je to urobene na nepoznanie. Ak by som o tom nevedel, tak si to nevsimnem... Niektori, co boli na zraze videli...
Takze mozem len odporucit. Urcite lepsie ako menit sklo za niekolko tisic a natahovat sa s poistovnami.......a o tyzden sa vam to moze stat znova.
Stalo to 600 Sk a trvalo to asi 20 minut.
www.autosklo.sk
Vajnorska, BA.

Zaslal: 18.03.2007, 14:01 Odpovedať s citátom
Založený: 12 január 2007 Príspevky: 400 Bydlisko: TN & BA 1992 Honda Prelude
super! to som potreboval, sikovnych sklarov! myslis ze by vedeli vymenit gumy okolo zadneho aj celneho skla na mojej prelude? je to pogumovanie nejake univerzalne alebo kazde auto ma ine? kolko im to moze trvat? asi si tam aj tak zavolam ale ak sa niekomu chce, moze mi to zodpovedat aj tu:)

Zaslal: 18.03.2007, 14:33 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 10 február 2007 Príspevky: 3168 Bydlisko: BA 2009 Honda Civic
ja sa tiez pridam, tiez to bude Whitelistovy prispevok.

po jednej ceste som na svojom celnom skle zahliadol take male vykusane bodky od kamienkov. tak som bez zbytocneho cakania nabehol na net a hladal. zavolal som si do dvoch firiem, Hornet a H&D. V Hornete mi dali info ze s mojim problemom mi nepomozu a spravili mi cenovu ponuku na vymenu skla (explicitne som si ju pytal).

Potom som volal do H&D, tam mi povedali ze po telefone sa vyjadrit nevedia ze co sa s tym bude dat nieco robit, ze sa mam zastavit. Tak som tam hned skocil, chlapik sa na to pozrel, zavolal si aj technika nech sa na to este pozrie a povedali ze to je v pohode, ze to praskat dalej nebude a ze scelovat to netreba a v podstate to ani nevedia. Ze keby to nahodou zacalo niekde praskat, mam sa ozvat... Pristup velmi pozitivny, vysvetlili mi ako sa veci maju, ze co ide, co nejde a preco to tak je.
Jediny zadrhel vidim v cene (dal som si aj tam spravit kalkulaciu na nove sklo), nove sklo vyslo zhruba o 1000-1500 Skk drahsie ako v Hornete. Plus mi povedali ze tam je este nejaky ramik, ktory sa moze ale nemusi menit, podla toho ci sa im ho podari neposkodit. Ale ze vacsinou sa im podari nechat ten povodny...

Takze zaver -- pozitivny pristup, ale nechaju si zan zaplatit...
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
HMT
Zaslal: 19.03.2007, 9:24 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1410 Bydlisko: Bratislava 2012 Honda Civic
Petrik napísal:
super! to som potreboval, sikovnych sklarov! myslis ze by vedeli vymenit gumy okolo zadneho aj celneho skla na mojej prelude? je to pogumovanie nejake univerzalne alebo kazde auto ma ine? kolko im to moze trvat? asi si tam aj tak zavolam ale ak sa niekomu chce, moze mi to zodpovedat aj tu:)

No, su dva druhy uchytenia skla, pokial viem..
Komplet uchytenie v gumovom tesneni a druhy je lepenim na tesneni. Takze neviem, co tam mas ty. Ale podla mna by vedeli urobit vsetko, co potrebujes. Najlepsie je ist sa k nim dohodnut - urobia obhliadku, navrhnu cenu a potom je na tebe, ci bude akceptovatelna..

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Pridať novú tému

Prejdi na: