|
Autor |
Správa |
< Racing ~ Techniky sportovej jazdy |
M&R |
Zaslal: 21.07.2008, 10:16 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
|
Návrat hore |
|
morloq |
Zaslal: 21.07.2008, 10:18 |
|
|
Založený: 12 december 2006
2008 Honda Civic |
heheheee, a ja ti babo mozem ukazat na Gilere, na tom chodim po dvoch nonstop
Yo ked sa mi niekedy vecer podari vypadnut jazdit, pisem vam sms hosi |
_________________ Mas uz podznacky a nalepky HC?
ZAPOJ SA! |
|
Návrat hore |
|
babo |
Zaslal: 21.07.2008, 10:52 |
|
|
Založený: 26 apríl 2007
2006 Honda Accord |
Majo&Rado napísal:
Ty nas bavis stale ,ked chces tak ti to ukazem na tvojom acco ,uz to mam nacvicene .
nenene, stacilo, ze sa mi podarilo odlahcit vnutorne predne kolo uplne. neprijemny zazitok v zakurte, nastastie sa mne ani autu nic nestalo... Takze acco na dvoch fakt nepotrebujem, dik za lakavu ponuku |
|
|
Návrat hore |
|
fish1 |
Zaslal: 28.07.2008, 18:32 |
|
|
Založený: 09 december 2007
1995 Honda Civic Coupe |
trochu ot, ale nechapem preco sa tu kopec ludi stazuje, ze nemaju kde otestovat limity auta a pritom na amaterske preteky, ktore naozaj niesu financne narocne(ak si idete zajazdit a nie vyhravat) chodi len par ludi.
Pritom vyber je stale vacsi a vacsi
Kopce tu jazdia cca 2-3 ludia a autoslalom ktory je naozaj bezpecny a ked vyletis, tak len do travy uz jazdi len pa1ec...
a to je slalom aj pod zastitou sams-u a vsetko co u nas sa jazdi aj v CR,A alebo HU
staci si len vybrat a limit auta sa da spoznat v bezpecnych podmienka uplne v pohode
Nechcem zacinat ziadnu hadku, len pripominam, ze vyborne zajazdit sa da aj mimo premavky... |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 28.07.2008, 19:00 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
fish1 napísal: trochu ot, ale nechapem preco sa tu kopec ludi stazuje, ze nemaju kde otestovat limity auta a pritom na amaterske preteky, ktore naozaj niesu financne narocne(ak si idete zajazdit a nie vyhravat) chodi len par ludi.
Pritom vyber je stale vacsi a vacsi
Kopce tu jazdia cca 2-3 ludia a autoslalom ktory je naozaj bezpecny a ked vyletis, tak len do travy uz jazdi len pa1ec...
a to je slalom aj pod zastitou sams-u a vsetko co u nas sa jazdi aj v CR,A alebo HU
staci si len vybrat a limit auta sa da spoznat v bezpecnych podmienka uplne v pohode
Nechcem zacinat ziadnu hadku, len pripominam, ze vyborne zajazdit sa da aj mimo premavky...
...asi by si to mal cele citat a sledovat,nielen tuto temu,ale celu sekciu racing .
Autoslalom jazdi a jazdilo dost ludi ...Priklad:James,Peto009,Motre,Matulo,Pa1ec,Miso....nechce sa mi menovat vsetkych....pre rozne priciny teraz to upadlo,najma pre technicke problemy,dovolenky a tak.
Kopce tiez zacina jazdit viac ludi,okrem Mugena zacal aj Peto009,zaciname aj my,matulo,palec zacne.. a dufam,ze sa pridaju aj ostatni...takze tak .
Okrem toho ako si sam povedal ,ze vies ,ze nam nejde o cas a zavody su o case,viaceri ako napr.babo,morloq a ini nechcu ist na zavody,chcu jazdit a trosku zistovat ako sa chova auto mimo zavodu,pre seba,len tak...
K tej tvojej poslednej vete,keby clovek mal spoznavat auto len na zavodoch tak nikdy nespoznas auto,najma preto,ze tam jazdis na cas a nieje cas skusat,lebo by nic nenajazdil,nie som zastanca zavodenia v premavke,skor naopak a opatrne,sam som proti moc blbnutiu,ale ako by si si vsimol keby si to tu cital cele nam ide o to jazdit cisto,pomalsie,na istotu a skusat napr.prejst zakrutu lepsie,istejsie,ziadne extremy co nezvladame.
Preto to ma zmysel.
...a posledna vec ako si si mohol vsimnut organizujeme treningy kde sa mozete vyblbnut,najma ti co sa im nechce na zavody,boja sa,alebo hanbia sa...na to to robime .
Dufam,ze som bol dost mily . |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
PuLo |
Zaslal: 28.07.2008, 19:39 |
|
|
Založený: 21 december 2006
|
Jak cukrova panenka |
|
|
Návrat hore |
|
fish1 |
Zaslal: 28.07.2008, 20:30 |
|
|
1995 Honda Civic Coupe |
ja len dufam, ze po dovolenkach sa zasa zvacsi ucast hondaklubu na pretekoch, ale tym co jazdia nebol urceny moj prispevok...
to bolo prave pre tych ostatnych
k tej nemoznosti skusat si auto na pretekoch-
moje jazdecke (ne)schopnosti mi nedovolia byt na nejakom rozumnom mieste, to viem. Preto sa o to ani nesnazim(staci pozriet vysledky zo slalomov) ale prave chcem ist idealnu stopu a cisto, rychlost potom pride aj sama...(ked kupim slicky )
ale ked som v premavke(aj ked idem po prazdnej tocitej ceste sam v aute) tak sa proste mam privelmi rad na to aby som isiel na uplnu hranu, kdezto pri slalome k nej bezne chodim a obcas ju aj prekrocim.
Kazdy ma svoj nazor, ale moj je, ze v premavke sa na hranu dostanes velmi tazko(tiez sa mas rad) alebo cez nu prejdes a pri najlepsom rozflakas len auto.
PS:ja viem, ze pisat tieto prispevky do tejto sekcie je trochu nosenie dreva do lesa, ale aj tu sa vyskytuju prispevky typu "chcem si poriadne zajazdit, ale nemam kde"...
PS2:ked si chcete poriadne zajazdit v premavke odporucam dolomity-je to trochu daleko, ale inde tazko najdete tak technicke cesty so super asfaltom a brutalnymi vyhladmi na okoklie, kde cely den jazdite z jedneho udolia do druheho a po par dnoch ste este nesli po rovnakej ceste
len to chce turbo, lebo atmosfera vo vyskach nad 2000mnm uz moc nestiha... |
|
|
Návrat hore |
|
James |
Zaslal: 28.07.2008, 22:28 |
|
|
Založený: 13 január 2008
|
ak nahodou vies o nejakych dobrych cestach, tak skus prispiet sem |
|
|
Návrat hore |
|
babo |
Zaslal: 28.07.2008, 22:31 |
|
|
Založený: 26 apríl 2007
2006 Honda Accord |
no majo, dlhy prispevok, odstavce.... ale napisal si to dobre
fish1: iste mas aj pravdu... a rozhodne tu dost ludi preteka, o to by som sa fakt nebal.
Spoznavat auto sa ale da dobre aj na normalnej ceste aj po Slovensku... Bud aj hocikedy, snazis sa ist cisto, pekne. Pripadne vybehnut skoro rano, ci neskor vecer na nejaku peknu cestu. Dokonca aj v BA sa daju najst super velke otvorene zakruty (jazdit ale neskoro, neskoro vecer), zalomis ju skorej, aby si mal cas a miesto korigovat a vidis, co sa deje... Kludne si obehnem na tu istu aj 5-krat a skusam, co a ako... Ked vies, e si mal na vrchole zakruty 82 a pohoda, tak nepojdes dalsi krat 100 - nie si predsa magor, postupne... a tiez to nie je len o rychlosti. A ked mas dobru zakrutu, kde proste oproti auto ist nemoze, alebo za nu vidis, tak aj pripadny drobny (vacsinou nedotacavy smyk) sa da zvladnut a nemusi presvihnutie hrany nutne skoncit rozsekanim auta... Osobne sa chystam niekam na skolu smyku, co tiez dost prida skusenosti.
Slalom - je super, ale je to trochu o inom ako bezna premavka.
Kopec ametersky - to sa sakra tazko clovek ovladne, aby to nepresvihol... A rozbit si auto, to chce malokto, ked neplati havarijka a to moze byt sakra financne narocne. Navyse niektore kopce bez slickov su fakt tazke. A zas slicky - napriklad uz len Baba - prva rovinka dlha a potom prvy vracak, slicky su este studene a pekne to tam mozes rozbit... (ja osobne dufam, ze niekedy kopec vyskusam aj zavod, uvidime... s tymto autom asi nie, neviem zatial...) |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 28.07.2008, 23:04 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Babo...ucim sa od teba pisat v odstavcoch ,ale dufam,ze to nebolo moc dlhe ako tie tvoje prispevky .
a k tomu kde sa da zajazdit...nepotrebujeme jazdit nieco nove stale,praveze skusat a ucit sa da na jednom useku,lebo sa mozes zlepsovat,skusat ako to lepsie prejdes a potom nasledne to aplikovat pri beznej jazde,ale to uz pisal babo myslim,nedocital som to jeho do konca ... moc dlhe to bolo . |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
Motre |
Zaslal: 29.07.2008, 4:36 |
|
|
Založený: 14 október 2007
|
ja ze kolko novych veci sa docitam a zas len kopec zvastov...
potom kludne tento prispevok zmazte |
|
|
Návrat hore |
|
LastV8 |
Zaslal: 29.07.2008, 6:43 |
|
|
HC Team
Založený: 09 január 2007
2004 Honda Civic Coupe |
je to ako pisal babo, kupis si auto za dost velke peniaze a pouzivas ho kazdy den, tak nechces riskovat, ze budes par tyzdnov bez auta, lebo si ho oprel na kopcoch, kde neplati poistka....hlavne zene sa to doma tazko vysvetluje
druha vec, ze mas nejake auto a objemovo ti padne do blbej kateogrie, kde by si sa viac strapnil ako potesil, napr. moja 1.7
chce to druhe auto, lebo pripravit auto na kopce a este aby bolo komfortne na dlhe cesty (hluk, drncanie) je asi nemozne... |
_________________ Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 29.07.2008, 7:25 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
Motre napísal: ja ze kolko novych veci sa docitam a zas len kopec zvastov...
potom kludne tento prispevok zmazte
LOL |
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 29.07.2008, 14:45 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
|
Návrat hore |
|
fish1 |
Zaslal: 30.07.2008, 8:33 |
|
|
1995 Honda Civic Coupe |
to babo:
Postupne zlepsovanie na jednej trati, kde si pamatas brdzne body a prejazdove rychlosti sa da, len ked tade chodis velmi casto-takych ciest mozes mat len niekolko, ale treba vediet jazdit prave bez poznania trate. Na kopcoch je problem ist na hrane, to uznavam, ale na slalome ides jednu trat 4x a ak si nerobis poznamky a nestudujes podrobne trat, tak ides v podstate "na oci" a mozes skusat ako dobre vies odhadovat brzdne body a prejazdy zakrut bez rizika buracky.
BTW:ono nie az take financne narocne kupit nejake stare vti(kludne aj hrdzave) vyhodit interier a zacat snim jazdit a postupne ho upravovat. a ked ho rozstrelis, tak to nieje az taky problem, lebo ho nemas na kazdodenne vozenie |
|
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|