Zraz na Vychode - kedy najblizsie?
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Zraz na Vychode - kedy najblizsie?
Kedy bude niaky zraz na vychode niekde okolo popradu?
skus prsim ta nabuduce jasnejsie pomenovat temu, aby si ludia vedeli hned zaradit pointu. Nie taketo nicnehovoriace nazvy. Upravil som.
Dik
Admin
skus prsim ta nabuduce jasnejsie pomenovat temu, aby si ludia vedeli hned zaradit pointu. Nie taketo nicnehovoriace nazvy. Upravil som.
Dik
Admin
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
Uz dlhsie sa pohravam s myslienkou urobit zrazik alebo stretnutie majitelov aut Honda tuna na vychode a pritom miesto mame a dost velke si myslim...ide konkretne o parkovisko pri Mestskej hale v Presove...zatial je to len myslienka,ale snad jedneho dna aj naozaj stretneme ved hondakov je aj na vychode dost...islo by o klasicke stretnutie,spoznat nove tvare,pokukat kto co ma nove,mozno porobit nejake vymenne obchody alebo co
Ak by boli nalepky odtialto z honda-klubu tak napr aj hromadne lepenie s fotodokumentaciou...snad si tento odkaz precita co najviac ludi popripade kto precita nech posle echo dalej
-
joki H tune
-
joki H tune
Dobrý den panstvo, kukám, že na východě Vás je hodně a já mám rodinu na východě, manželka pochádza z východu.
Velmi rad bysom sa stretol s HONDArmi v Michalovciach ...
Idem z CR 14.8. vo čtvrtok a ráno bysom bol v Michalovciach - tak plánujem. Budem na vychode az do 30.8. a mohol bychom od 18.8. do teho 29.8. Tak co chalani, stretneme sa???
Mohli bysme skocit do Idei či Zlatého Bazanta, alebo na OMW či Shellke ... alebo na parkovisku pri Hypernove je ideálne miesto.
Těším sa na HONDArov z vychodu.

Velmi rad bysom sa stretol s HONDArmi v Michalovciach ...
Idem z CR 14.8. vo čtvrtok a ráno bysom bol v Michalovciach - tak plánujem. Budem na vychode az do 30.8. a mohol bychom od 18.8. do teho 29.8. Tak co chalani, stretneme sa???
Mohli bysme skocit do Idei či Zlatého Bazanta, alebo na OMW či Shellke ... alebo na parkovisku pri Hypernove je ideálne miesto.
Těším sa na HONDArov z vychodu.
-
joki H tune