Supafly666 napísal:Ufff nie som s nim uz dlhsiu dobu v kontakte...sa totiz uz prestahoval do BA zo Ziliny a na starych kamaratov uz akosik pozabuda
Srandoval som ,tam by ani nebolo kde ,vsak najlepsie miesto bude niekde na kopci pri hrade,uvidime vsetko odtial.
K teme :
Urcite by sme chceli ist este toto leto na nejaky mimobratislavsky zraz,najlepsie
ked budeme niekde na zavodoch tak odtial by sme sa zastavili.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
aaaa tak ja takmer na 100% na aute nepridem! muselo by sa neviem co stat aby sa nam to zajtra uz podarilo opravit... ale ak sa bude dat nejako sa dostavik kuknut na to 8g type r
Ja nemozem bo auto budem mat az v pondelok okolo obeda Uz teraz to psychicky tazko zvladam to cakanie ale slubujem, ze dalsieho sa ucastnim aj ked teda ZA a podobne je dialka pre mna ale prezil som aj posledny zraz na babe aj ked to bolo 190 km tak prezijem aj ine...Zatial Vam len ticho zavidim a prajem aby Vam vyslo pocasie...
no dneeeska tam bolo supeer teda aj ked som tam bol len par chvil a skoda ze som nemohol rozsirit dost pocetnu skupinu aut aj o moje. skoda ale super zraz
Naozaj super stretnutie... stretla sa fakt dobra partia... som maximalne spokojny... a este som dostal aj predcasny vianocny darcek .... jazdu na Type R ... diky Lajci
Tak tak chlapi, spokojnost velka Vecer po robote spravim nejake tie kozmeticke zmeny na fotkach(ECV) a zavesim ich.. Ale vidim to tak na 22:30+. Este fotil aj Milan_jr. Ten tiez zavesi len neviem kedy