Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Zrazy Zilina

Supafly666
Zaslal: 11.08.2008, 9:48 Odpovedať s citátom
Založený: 21 október 2007 Príspevky: 670 Bydlisko: Žilina 2006 Honda Civic
Dakujem vsetkym co prisli, konecne dostalo zmysel organizovat nieco take aj v Ziline Very Happy Takuto ucast som naozaj neocakaval ani v mokrom sne Laughing Panovala vynikajuca, pohodova atmosfera. Asi viaceri budu vdacny Laicimu za moznost prevezenia v novom CTR Twisted Evil Dnes vecer nahodim tych par fotiek, co som nacvakal. Nabuduce sa pokusim vybavit aj letisko v Rosine ak by sa dalo, nech si mozu sprintuchtivi zmerat svoje sily. Este raz dakujem vsetkym, co prisli a uz teraz sa tesim na dalsiu ekšn...
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
Dino
Zaslal: 11.08.2008, 10:03 Odpovedať s citátom
Založený: 19 december 2006 Príspevky: 29
tééda chlapi takový skvělý sraz a vy nám o něm vůbec nenapíšete - vždyť to máme do Žiliny jen 100 km . Dneska jsem tady jen náhodně - první den v práci Smile) a koukám , že už je pozdě ....škoda určitě by nás pár přijelo, aspoň bych zase viděl osobně některé z vás - třeba Peťa 009 a ostatní ....
tak příště napište aspoň 2 týdny dopředu a my přijedeme Smile

čau
Dino
Honda Klub Morava
www.honda-klub-morava.cz
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
morloq
Zaslal: 11.08.2008, 11:45 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 1651 Bydlisko: Bratislava 2008 Honda Civic
no squelle, tesim sa s vami, dostava to aj v strede SVK celkom pekne kontury, gratulujem k prvemu malemu uspechu Smile Sem s fotkami.

p.s.: dufam, ze ste si poriadne rozobrali nalepky a ecv, nech sa na cestach pozname Smile

miso66
Zaslal: 11.08.2008, 13:57 Odpovedať s citátom
Založený: 04 jún 2008 Príspevky: 17 Bydlisko: Žilina
na letisko v Rosine ti nikto neda oficialne povolenie tam ist...cesta uz je prejazdna tak sa tam da ist hocikedy.... len tam casto chodia modelari s lietadlami a podobnymi zabavkami
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Supafly666
Zaslal: 11.08.2008, 14:00 Odpovedať s citátom
Viem, vcera sme sa o tom rozpravali. Kazdopadne ten plac musi mat nejakeho majitela, takze ho treba najst a skusit sa s nim dohodnut. Pripadne tam pred buducim zrazom skocim a ocekujem situaciu, ci je tam volno...
Milan_jr
Zaslal: 11.08.2008, 14:15 Odpovedať s citátom
Založený: 02 máj 2008 Príspevky: 163 Bydlisko: Čadca 2010 Honda Civic
Urcite ano, tento zraz mal zmysel. Bol som velmi spokojny, kedze som sa ucastnil prvy krat niecoho takehoto, takze sa chcem tymto podakovat organizatorovi Supafly666 a samozrejme vsetkym ucastnikom. Pocasie bolo skvele, skoda, ze nebolo viac casu rozobrat vsetky problemy a namety kazdeho z nas. To bude ale dalsi motor do buduceho (dufam ze skoreho) stretnutia nas vsetkych a dufam, ze sa este obohati o dalsich majitelov tejto skvelej znacky. Velke Dakujem patri uz spominanemu Lajcimu sa jazdu v CTR 8G, z ktoreho mam este teraz srdce v zaludku.. Wink Cool

Zaslal: 11.08.2008, 14:18 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 1651 Bydlisko: Bratislava 2008 Honda Civic
Milan_jr napísal:
Velke Dakujem patri uz spominanemu Lajcimu sa jazdu v CTR 8G, z ktoreho mam este teraz srdce v zaludku.. Wink Cool

to je to CTR fakt take dobre auto? Laughing

Supafly666
Zaslal: 11.08.2008, 14:52 Odpovedať s citátom
Marek ty to musis vediet najlepsie Wink
morloq
Zaslal: 11.08.2008, 15:06 Odpovedať s citátom
Supafly666 napísal:
Marek ty to musis vediet najlepsie Wink

Very Happy

Milan_jr
Zaslal: 11.08.2008, 15:18 Odpovedať s citátom
Založený: 02 máj 2008 Príspevky: 163 Bydlisko: Čadca 2010 Honda Civic
Pripajam pre vsetkych zucastnenych a aj nezucastnenych Smile foto-dokumentaciu. Kto neprisiel moze lutovat Cool

http://picasaweb.google.com/MinoMarec/HZrazILINA10808

Po kliknuti na fotku stiahnut ponukou vpravo ´prevziat fotografiu´ alebo ´download largest foto´, ak by nahodou niekto nevedel Wink

Uz aj s retusom ECV Smile

Naposledy upravil Milan_jr dňa 18.08.2008, 20:55, celkom upravené 5 krát.

Zaslal: 11.08.2008, 15:48 Odpovedať s citátom
Založený: 11 máj 2008 Príspevky: 26 Bydlisko: Žilina 2000 Honda Accord Coupe
Konecne poriadna ucast, super pokec, sranda bola, aj ja samozrejme dakujem za neopakovatelny zazitok v CTR Evil or Very Mad , Milanko pekne fotky Very Happy Uz sa tesime na dalsi zraz Very Happy
Jardo75
Zaslal: 11.08.2008, 20:31 Odpovedať s citátom
Založený: 08 január 2008 Príspevky: 293 Bydlisko: Čadca, Kysucké nové Mesto, Texas 1997 Honda Accord
no cafte konecne som sa dostal po urputnom boji k PC a musim povedat ze tento zraz bol velmi fajn super pokec super afta a hlavne ten opilec co vedel vsetko o aftach teda nasich hondickach. Laughing ............. Laughing .......uz sa tesim na dalsie stretko dufam ze coskoro nejaku opekacku trebars konecne mam podznacky a nalepky takze od dnes blikam na kazdu hondu co uvydim a ked neodblika tak ho vynahanam................ Laughing ..................

NAFTU TANKUJTE DO TRAKTORA
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Lajci
Zaslal: 11.08.2008, 21:16 Odpovedať s citátom
Založený: 06 júl 2008 Príspevky: 18 Bydlisko: Žilina. SK 2007 Honda Civic
Aj ja som strasne rad, ze nas bolo tolko. Skoda, ze toho casu bolo malo. Treba sa stretavat castejsie. Very Happy Som velmi rad, ze som potesil tych ktorych som previezol. Laughing Mal som z toho tak isto velku radost.
Jardo75
Zaslal: 11.08.2008, 21:19 Odpovedať s citátom
Založený: 08 január 2008 Príspevky: 293 Bydlisko: Čadca, Kysucké nové Mesto, Texas 1997 Honda Accord
no kua som prisiel o adrenalin nabuduce prevezies mna jj.............. Laughing

NAFTU TANKUJTE DO TRAKTORA
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Lajci
Zaslal: 11.08.2008, 21:34 Odpovedať s citátom
Založený: 06 júl 2008 Príspevky: 18 Bydlisko: Žilina. SK 2007 Honda Civic
NO problemo

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 12 z 24
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 22, 23, 24  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: