..ja riesim Kosicanov na Svidnik aby sli,tam dufam chces ist alebo nie?
no zbohom,ak to riešiš tak ako všetko doteraz,len tak mimochodom pri mojom aute sa da kľudne stať a rozpravať
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
PcX nesranduj že nemaš na bezin do Svidnika Rad ti požičiam ak sa zastaviš pri byvalom hoteli Dukla červena Kia Rio/taxi/priď pokecame.Už som ťa videl xkrát len jaksi si sa stale niekam ponahľal a nevnimal
MarekVTi napísal:Joki,neser baču nemam rad prekvapenia vylez s pravdou von bo nebudzem trimac paľce
nechajte sa prekvapit, ak vsetko vyjde prekvapko bude velmi mile. mal by som dojst aj ja s jokim, ked nie na tom prekvapku, tak prideme na mojej sunke Citrone C3 uz sa tesim ako vas vsetkych osobne spoznam
zivot je len jeden, vaz si ho, nikdy nevies kedy moze skoncit, lebo smrt si bohuzial nevybera... (ja)
Marek .
V stredu idem doviest ženu do BJ.
Tak okolo 18.00 idem speť. Tak bi sme mohli pokecať. Tato kedy konči v robote potrebujem z nim tiež pokecať.
V piatok som v BJ a sobotu Svidnik...
MarekVTi napísal:PcX nesranduj že nemaš na bezin do Svidnika Rad ti požičiam ak sa zastaviš pri byvalom hoteli Dukla červena Kia Rio/taxi/priď pokecame.Už som ťa videl xkrát len jaksi si sa stale niekam ponahľal a nevnimal
hehe..to vies.. stale daco je.. clovek konecne doma tak sa ponahla
ale ved ma musi byt pocut..ten vyfuk huci ako svina..az ma serie..