Takže máme tu opäť Babu tento rok už druhý krát v rámci seriálu TatryDonauCup...Dobšinú presunuli,takže najbližší kopec bude Baba...Ja osobne sa na ňu velmi teším,pretože je to pre mňa zatial bezpochyby najkrajší kopec aký som zatial jazdil! Idem na 1000% obidva dni a dúfam,že to bude velmi pekný víkend strávený na priestrannom depe,so super ľudmi a ideálnym počasím..Kto sa pridá?
Chalani ja sa asi najviac tesim a hned po Babe idem robit Hondu do E-cka cize buducu sezonu jazdim do specialov,svedomie mi nedalo a kupujem druhe auto na bezne jazdenie..Takze huraaa do E1-1600
MUGEN1 napísal:Chalani ja sa asi najviac tesim a hned po Babe idem robit Hondu do E-cka cize buducu sezonu jazdim do specialov,svedomie mi nedalo a kupujem druhe auto na bezne jazdenie..Takze huraaa do E1-1600
Dufam,ze sa stretneme a pokecame .
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
MUGEN1 napísal:Chalani ja sa asi najviac tesim a hned po Babe idem robit Hondu do E-cka cize buducu sezonu jazdim do specialov,svedomie mi nedalo a kupujem druhe auto na bezne jazdenie..Takze huraaa do E1-1600
tak napis nieco v skratke, co tam take ides porobit, ze uz nebudes S, ale E1