Autor |
Správa |
< Motocykle ~ motorkari HONDACLUB-u SLOVENSKO |
stivo |
Zaslal: 14.08.2008, 11:04 |
|
|
Založený: 22 november 2007
1998 Honda Civic |
morloq napísal: stivo napísal: Asi ta nase.. ale ak z toho ide strach tak ju predaj...... a vyber si motorku ktora ti "sadne" inak sa budes na nej trapit.....
Strach z nej ide podla mna, nie podla HMT
Ja som mal taku istu /podla mna lepsiu pre kazdeho je ta jeho naj / .....
Podstatne je ako sa nechas uniest 170 konmi pod ritou. Dal som si foto mojej ex do garaze |
|
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 15.08.2008, 8:56 |
|
|
HC Team
Založený: 21 december 2006
2012 Honda Civic |
Tato masina mi sadla na 100%. Da sa na nej aj turistika (aj ked trosku s tvrdym podvozkom -- mne to vsak nevadi) a da sa s nou aj racing. Vyzera dobre, dobre sa na nej jazdi, bola za dobru cenu.. co k tomu dodat. Uz mam za sebou na nej nejakych 5000 km. Momentalne stoji, lebo cakam na novu zadnu gumu.. (zo starej vykukli draty a boky su zhorene z okruhu).
Jedine, co mi trosku vadi, ze je to viac-menej motorka pre jedneho. Spolujazdec sa na tej vyvysenej plosinke vzadu viac trapi ako si uziva. Ale to je asi "problem" kazdeho SuperSportu. |
_________________ Hamlet |
|
Návrat hore |
|
stivo |
Zaslal: 15.08.2008, 12:31 |
|
|
1998 Honda Civic |
Sranda co pises o sedadle pre spolujazdca. Moju si kupil 43 rocny chlapik aj z dovodu ze na tejto type sa sedi najlepsie jeho manzelke
No neveril som pokial som neuvidel ako sa zenuska vytesovala ked pre nu prisli.....
Ja som ju mal rad ale iba v Brne a Panonii , jazde cez Blavu som sa zdaleka vyhybal. Teraz chcem Superduka alebo Adventure , s tym Superdukom das dole takmer vsetko / nie na okruhu ale napr na Babe / Ten KTM V-engine je brutalny , treba vyskusat a uz z nej nebudes chciet zosadnut....
Taka mala rada alebo otazka , menil si uz sacie kanaliky pod airboxom ?
To ked som spravil myslel som ze mam daku 1300 |
|
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 15.08.2008, 13:36 |
|
|
HC Team
2012 Honda Civic |
stivo napísal: Sranda co pises o sedadle pre spolujazdca. Moju si kupil 43 rocny chlapik aj z dovodu ze na tejto type sa sedi najlepsie jeho manzelke
No neveril som pokial som neuvidel ako sa zenuska vytesovala ked pre nu prisli.....
Ja som ju mal rad ale iba v Brne a Panonii , jazde cez Blavu som sa zdaleka vyhybal. Teraz chcem Superduka alebo Adventure , s tym Superdukom das dole takmer vsetko / nie na okruhu ale napr na Babe / Ten KTM V-engine je brutalny , treba vyskusat a uz z nej nebudes chciet zosadnut....
To ked som spravil myslel som ze mam daku 1300
nemenil som, ale videl som ich..
Mas pravdu, ze tie nove motory KTM vyzeraju fakt super. Nedavno som o nich cital. Avsak neviem ako to bude so spolahlivostou, ktorou je Honda tak povestna. Predsalen KTM nema tolko skusenosti s takymito strojmi. Tiez SS od Ducati maju brutalny tah, ale ked pocuvam tie zvuky po par desiatkach tisic km...bohvieco to nie je..
Ale snad, ked sa o tie motory clovek dobre postara, pojdu tak skvele ako prave po zabehu (nie len nakladat, nakladat a nic ani len neskontrolovat..aj takych poznam). |
|
Návrat hore |
|
stivo |
Zaslal: 15.08.2008, 21:00 |
|
|
1998 Honda Civic |
HMT napísal: stivo napísal: Sranda co pises o sedadle pre spolujazdca. Moju si kupil 43 rocny chlapik aj z dovodu ze na tejto type sa sedi najlepsie jeho manzelke
nemenil som, ale videl som ich..
Mas pravdu, ze tie nove motory KTM vyzeraju fakt super. Nedavno som o nich cital. Avsak neviem ako to bude so spolahlivostou, ktorou je Honda tak povestna. Predsalen KTM nema tolko skusenosti s takymito strojmi. Tiez SS od Ducati maju brutalny tah, ale ked pocuvam tie zvuky po par desiatkach tisic km...bohvieco to nie je..
Ale snad, ked sa o tie motory clovek dobre postara, pojdu tak skvele ako prave po zabehu (nie len nakladat, nakladat a nic ani len neskontrolovat..aj takych poznam).
Co sa tyka spoahlivosti KTM uz predbieha BMW. Kamaratovi odisiel na 1200 GS kardan po 4 rokoch cena 38 000.
Problem u KTM bol len s dodavatelom ROTAX co uz skoncilo , ved dakar preveril LC8 niekolko krat a ten isty motor sa dava aj do SUPERDUKA aj ADVENTURE.
Inak dobre si si vybral co sa tyka 929 ak by to bola 954 tak by som ti zazelal vela pevnych nervov ...
954 mala vazny problem s mazanim valcov preto sa robila len jeden rok myslim... a nahradila ju 1000
Ak ss ti chce citat :
http://www.flash-team.cz/ktm-zhava-zelizka-(porovnavaci-test)-article-1419.aspx |
|
|
Návrat hore |
|
BAD-ANGEL |
Zaslal: 19.08.2008, 14:46 |
|
|
Založený: 25 február 2007
|
stivo napísal: Sranda co pises o sedadle pre spolujazdca. Moju si kupil 43 rocny chlapik aj z dovodu ze na tejto type sa sedi najlepsie jeho manzelke
Moj frajer kupil tento rok KTM Adventuru 950 rocnik 2003 a jazdi sa na nej super, aj na ceste aj v terene. A ako spolujazdec sa zatial nemam na co stazovat akurat ze by mohol chodit aj pomalsie . Uz nas to raz odlepilo od zeme na zadne...a skoro som sa .... |
_________________ Žijeme len raz, tak žime nadoraz! |
|
Návrat hore |
|
morloq |
Zaslal: 19.08.2008, 15:55 |
|
|
Založený: 12 december 2006
2008 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
Bjelcin |
Zaslal: 05.11.2008, 12:00 |
|
|
Založený: 30 október 2008
|
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 05.11.2008, 15:33 |
|
|
HC Team
2012 Honda Civic |
Bjelcin napísal: Ja mám CBR600RR07
daj foto...nech je to tu pestrejsie. |
|
Návrat hore |
|
regler |
Zaslal: 05.01.2009, 10:50 |
|
|
Založený: 05 január 2009
|
[ja mám R6 - 2005 na zajazdenie si asi najlepšie čo som mal, ale už mi je málo R1 je R1 aj keď to už nieje to povozenie ale je to sila |
|
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 09.01.2009, 17:50 |
|
|
HC Team
2012 Honda Civic |
regler napísal: [ja mám R6 - 2005 na zajazdenie si asi najlepšie čo som mal, ale už mi je málo R1 je R1 aj keď to už nieje to povozenie ale je to sila
No, tak to musis byt iny pretekar, ked ti R6 nestaci. Mal som moznost sa previezt na 08-cke predvadzacke a myslim, ze je to riadna sila. R1 je uz cisto sportove naradie, urcene hlavne na okruh.
Tiez by si mohol prihodit nejake to foto tvojej R6... |
|
Návrat hore |
|
Chumo |
Zaslal: 24.06.2009, 10:59 |
|
|
Založený: 03 jún 2009
|
Ja mam yamaha FZS 1000 FAZER |
_________________ Honda Accord 2.0i ES VTEC 1999 |
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 24.06.2009, 11:11 |
|
|
HC Team
2012 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
Chumo |
Zaslal: 24.06.2009, 11:44 |
|
|
Založený: 03 jún 2009
|
No momentalne, sa vozit neda, prsi ako z krhly, este, ze som sa stal stastnym majitelom hondy... |
_________________ Honda Accord 2.0i ES VTEC 1999 |
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 25.06.2009, 7:33 |
|
|
HC Team
2012 Honda Civic |
|