Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  AUTOSLALOM Puchov 29.08.2008

matulo
Zaslal: 27.08.2008, 23:06 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 10 február 2007 Príspevky: 3168 Bydlisko: BA 2009 Honda Civic
raduz, takze je rozhodnute... Smile zostavas doma... Laughing

Nezabudni si prečítať pravidlá používania tohto fóra!

Inzercia, Predbehneme Bratislavu?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
M&R
Zaslal: 27.08.2008, 23:08 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
matulo napísal:
raduz, takze je rozhodnute... Smile zostavas doma... Laughing

Smile

a kto za to moze? Smile zase 2bera Smile Smile Smile .

Zaslal: 27.08.2008, 23:10 Odpovedať s citátom
jasne, noro je spravny kamos na spravnom mieste... Laughing Laughing Laughing Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
matis007
Zaslal: 28.08.2008, 14:25 Odpovedať s citátom
Založený: 18 december 2006 Príspevky: 299 Bydlisko: MA - Rohoznik 1998 Honda Civic
skoda nevide mi to, este nemam spravene afto, takze nejdem Crying or Very sad
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
raduz
Zaslal: 28.08.2008, 14:41 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 203 Bydlisko: New York City
ako chcete...ked ma nechcete zobrat tak co uz narobim.... Crying or Very sad Crying or Very sad
ps:noro nestvi ma ja za tvoje auto nemozem,,sam si si ho |censored|-pokazil Laughing sorry uz si teda nesadnem do tvojho auta...ked ta to tak mrzi...
heh to radsej tebe auto nedavat do ruk Twisted Evil Very Happy
H22 killer Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
M&R
Zaslal: 28.08.2008, 18:38 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Zoberieme ta,len sa ozvi Smile .

Zaslal: 30.08.2008, 17:43 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 29 december 2007 Príspevky: 890 Bydlisko: Bratislava/ Brezno
Chalani boli ste skveliiiii, peto len tak malo ti chybalo, nabuduce to musis potiahnut az do konca tak ako prve dve jazdy Wink palec, tebe ani to dualne kyvanie mna s jarom nepomohlo, nabuduce skusime iny skanding...a matulo? vsetko chce cvik a cas a na novu babu, ci micku sa tazko zvyka, je to neskrotna bestia Very Happy

toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
M&R
Zaslal: 30.08.2008, 18:40 Odpovedať s citátom
Denka napísal:
Chalani boli ste skveliiiii, peto len tak malo ti chybalo, nabuduce to musis potiahnut az do konca tak ako prve dve jazdy Wink palec, tebe ani to dualne kyvanie mna s jarom nepomohlo, nabuduce skusime iny skanding...a matulo? vsetko chce cvik a cas a na novu babu, ci micku sa tazko zvyka, je to neskrotna bestia Very Happy

Bolo to uplne super Smile .

Zaslal: 30.08.2008, 19:08 Odpovedať s citátom
Založený: 20 december 2006 Príspevky: 1077 Bydlisko: BA 1993 Honda Prelude
nabuduce sa polepsime Wink

Zaslal: 31.08.2008, 10:27 Odpovedať s citátom
Denka napísal:
a matulo? vsetko chce cvik a cas a na novu babu, ci micku sa tazko zvyka, je to neskrotna bestia Very Happy

veru veru... sam som bol prekvapeny, doteraz ta bestia sla vzdy presne tam kam som jej povedal... na tomto slalome som si prvy krat vyskusal jazdu naozaj na limite... brutal, ale dobra skola... Very Happy nabuduce sa uz polepsim... Laughing

matis007
Zaslal: 01.09.2008, 2:23 Odpovedať s citátom
Založený: 18 december 2006 Príspevky: 299 Bydlisko: MA - Rohoznik 1998 Honda Civic
gratulujem peto, 5 piesto je super. som zvedavi ako by som skoncil ja keby sa mi podarilo ist Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
2Bera
Zaslal: 01.09.2008, 22:17 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
peto009
Zaslal: 02.09.2008, 21:53 Odpovedať s citátom
Založený: 20 december 2006 Príspevky: 1077 Bydlisko: BA 1993 Honda Prelude
vydarena akcia,a aj so sebou som spokojny Very Happy
5.-ty v mojej skupine a 13.-sty celkovo...
Co dokaze nova spojka a sliky Wink
Este zdvyhnut vykon a budem bojovat o medajlu(alebo zneskodnit superov Twisted Evil )

Zaslal: 02.09.2008, 22:27 Odpovedať s citátom

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 3
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3
Pridať novú tému

Prejdi na: