no len bacha kaslat na cas hlavne ze auto nebude mat nasledky...
treba ist primerane svojim schopnostiam bo prezenes jednu zakrutu a v tej dalsej si uz v prdeli(v lese alebo zvodidlach) a je to nebezpecne bo baba je rychla trat...tam nepojde len o auto ale aj o zivot...
Hmm ale kto da 2:43 je boh pre mna
taky cas mal tusim dodo na ciernej ITR
edo mal o sekundu horsi 2:44...asi ho bude chciet prekonat
Majo&Rado napísal:Presne tak,ide o zabavu a nie o to prist o auto a mozno aj o nieco viac .
persne tak. Ako pod 3:00 je pekny ciel a Miro napriklad uz ma asi skusenosti dost, ale teda ani v S-2000 na majstrovstvach Slovenska to tam nedal kazdy... Taky CIVIC TYPE R sa za 2:55 nemusi hanbit, takze OPATRNE. No nie opatrne, ale V RAMCI MOZNOSTI a ZDRAVEHO DOJAZDU !!!
peto009 napísal:Uz sa neviem dockat...Ak vyde pocasie,tak v nedelu ma tam mate...
Miro, dame babu pod 3 min?(to bola vyzva )
Peťo teraz to jednoducho musím dať pod 3min,dúfam,že už v sobotu a v nedelu tak 2.54 predsa v máji som mal na aute nahodený sériový výfuk a teraz je komplet celý systém spravený a ide to citelne lepšie tak nejaké sekundy získam aj na tom,dúfam.Aj ked moje sliky už majú viac než dosť... Držím aj Tebe palce,bodaj by si dal pod 3min
sobota z mojej strany definitivne pada... Okrem zmeny programu zapracovala aj psychika...
EVO mi na slalome spravilo to, co este nikdy - podarilo sa mi combo o 180... to, co sa mi na slalomovej trati prepecie nanajvys miernym zbrusenim pneumatik by na kopci znamenalo prinajmensom obtlcenie auta...
takze dalsie zoznamovanie sa s chovanim auta ma caka buduci vikend na slalome, ktory bude opat na Babe (ale pekne v paddocku)...
matulo ale ved nemusis ist ako blazon...nikto necaka ze tvoj prvy kopec budes mat pohar...treba praveze jazdit aj kopce sa lepsie zoznamis s autom..nie vsetci idu na plne su tam aj taky co chcu mat auto v poriadku a idu sa len zabavit...podla mna by si mal ist aspon tu nedelu...
hmm ale tak presviecat ta nebudem ako chces...