Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  Pezinská Baba II :: 6. - 7. september (do vrchu) TDC 2008

pa1ec
Zaslal: 04.09.2008, 22:05 Odpovedať s citátom
Založený: 16 december 2006 Príspevky: 1531 Bydlisko: Trakovice 2005 Honda Civic
no ja som rozmyslal ci to nezalomim v padoku v aute... alebo potom idem od babky z tomasova, takze majlo, mas ai individualnu dopravu... ak este niekto npojde pozerat a povzbudzovat tak asik pojdes sam...

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
MUGEN1
Zaslal: 05.09.2008, 11:45 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1126 Bydlisko: Levice 1990 Honda CR-X
Dnes večer cca o 18tej vyrážame z Levíc,pripravíme autá,prezujeme,ubytujeme sa a netrpezlivo budeme čakať na zajtra ráno.Dúfam,že pojde všetko hladko a všetci sa zabavíme.Chalani držím Vám všetkým palce držte sa a hlavne na trati nemyslite na to čo sa stane ak rozbijete lebo psychika robí 50% úspechu a čas by nebol bohvieaký.Ešte niečo,tréningy sú na to aby sa jazdec aspon ako tak zoznámil s traťou takže treba ísť primerane a na čas sa nepozerať(na tréningových jazdách),ráno ešte zvykne bývať padnutá rosa na vozovke a to je dosť nebezpečné,pokial ste Babu ešte nejazdili ani v bežnej premávke,tak ozaj opatrne.Poobede,prípadne na druhý deň to už bude o inom,tých pár stupňov na teplomery spraví velmi vela,pokial používate sliky,osobne by som bez slikov asi už neštartoval,obyčajné gumy ma nikdy nepodržali na rozdiel od mäkkých slikov..Medzi jazdamy budem stále dole v depe tak sa teším že sa stretnem aj s niekým z klubu.Ešte raz držím Vám všetkým zúčastnením palce a nezúčastnením ďakujem za povzbudzovanie.. Nech Vám to lepí na asfalt, vidíme sa na BABE ! Wink

Zaslal: 05.09.2008, 12:30 Odpovedať s citátom
Založený: 18 december 2006 Príspevky: 131 Bydlisko: Bratislava 2000 Honda Integra
Drzim palce chalani, doneste nejaku trofej. Wink

Neviem sa dockat kedy konecne pojdem aj ja zajazdit, ale to bude na 99% az dalsiu sezonu... Confused

Zaslal: 05.09.2008, 14:37 Odpovedať s citátom
Založený: 25 marec 2007 Príspevky: 359 Bydlisko: Bratislava
Mozno dojdem aj ja podporit Hondakov Very Happy
Namiesto mavania vlajkou budem hadzat ryzu Very Happy
Kurna uz by som sa mohol aj ja niekedy zapojit do racing tymu ... Confused
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Motre
Zaslal: 05.09.2008, 21:07 Odpovedať s citátom
Založený: 14 október 2007 Príspevky: 268 Bydlisko: Bratislava
je dost mozne ze zajtra dojdem kuknut. len neviem kedy sa zobudim. kazdopadne vsetkym zucastnenim drzim palce a nepochrumte auticka!
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
M&R
Zaslal: 05.09.2008, 21:33 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Pridite,nech je nas tam viac.

Zaslal: 05.09.2008, 23:19 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 203 Bydlisko: New York City
hmm bohuzial nakonec nezavodime foter nece(je mu zle)..ma na stval alebo do dnes bol rozhodnuty ze hej a zrazu ne...a este aj kolesa sme zohnali a on nejde...mrzima to...ale povzbudit pridem...
a na rok ratajte somnou...bo zacinam robit vodicak... Very Happy Very Happy
peto009
Zaslal: 06.09.2008, 14:28 Odpovedať s citátom
Založený: 20 december 2006 Príspevky: 1077 Bydlisko: BA 1993 Honda Prelude
Tak volal som s Mirom aj s Palcom,maju pred sebou poslednu jazdu.Zatial bez ujmy na zdravy a na aute...Len Edo na Integre to vraj oprel... Confused

Zaslal: 06.09.2008, 16:08 Odpovedať s citátom
to fakt,,hmm to mi je luto Sad ..tak sa tam tesil Edo...urcite siel moc rychlo--- Rolling Eyes
M&R
Zaslal: 06.09.2008, 20:49 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Posledna jazda bola zrusena,niekto odjazdil,niekto nie,ale nepocitala sa vobec.

Zaslal: 07.09.2008, 0:01 Odpovedať s citátom
takze mam uspesne za sebou prvy kopec... auticko posluchalo ( viac ako frajerka Laughing ) a docela sa mi aj casovo darilo... na to ze to bol moj prvy kopec...
priblizny prehlad mojich casov...
1.trening: 3:25,29
2.trening: 3:24,41
1. ostra : 3:23,89 ale to som zabudol vypnut klimu... Confused
2. ostra : 3:19,67 len skoda ze ta sa vraj nepocita, bo ja som bol medi stastlivcami co uspesne vysli...
mam aj nejake videjko a zopar, ale fakt len zopar fotiek... pokusim sa prihodit neskor...

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
pa1ec
Zaslal: 07.09.2008, 16:12 Odpovedať s citátom
tych spomynanych PAR foto:

M&R
Zaslal: 07.09.2008, 23:12 Odpovedať s citátom
Banda bolo super a gratulujem mugenovi ,ze pokoril pod 3 min Smile a aj palcekovi,prvy krat super.... Smile .

Petko sa tiez zlepsuje Smile .

Tam by ste mali "zavodnici" jazdit....vela z nas by prisli o ten hrebienok co mame...a myslime si,ze "vieme" jazdit po sidliskach a na dialnici.... Sad 100-200...

Je mi luto toho noveho STIcka,aj ked vodica ani nie...

A je mi aj luto Petovho kamarata co trosku nacal nove OPC... Sad a bol dost smutny z toho aj s frajerkou .

Zaslal: 07.09.2008, 23:30 Odpovedať s citátom
toto je najhorsie na kopcoch...kopu rozbytich aut..a zystenie ze mas rezervy a ze niesi taky dobry ako si myslis...
preto treba jazdit pre radost a odreagovanie a nie sa snazit za kazdu cenu mat co najlepsi cas...na dobry cas treba cas Laughing Very Happy (roky treningu)
stivo
Zaslal: 08.09.2008, 9:52 Odpovedať s citátom
Založený: 22 november 2007 Príspevky: 98 Bydlisko: BA 1998 Honda Civic
raduz napísal:
toto je najhorsie na kopcoch...kopu rozbytich aut..a zystenie ze mas rezervy a ze niesi taky dobry ako si myslis...
preto treba jazdit pre radost a odreagovanie a nie sa snazit za kazdu cenu mat co najlepsi cas...na dobry cas treba cas Laughing Very Happy (roky treningu)

V tom mas pravdu ... a este treba poznat trat....

Peto mam ta na jednej fotke ak chces do arch. daj vediet bo budem mazat Very Happy

Mimochodom pasaz 13 -14 presiel najrychlejsie Nisan 300ZX , H-cka boli niekde od 5 miesta a najviac problemov mali 4x4 co ma trochu sokovalo. Neviem ci to chalani neprehnali s tlakmi a nestihali udrzat +300 ps neviem...
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 5 z 7
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: