Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  PREKVAPENIE-cast prva 25.10.08-Pezinská Baba

M&R
Zaslal: 05.09.2008, 13:55 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Jaj,tak to sa fakt mate na co tesit Smile .

Zaslal: 05.09.2008, 14:32 Odpovedať s citátom
Založený: 02 február 2007 Príspevky: 310 2003 Honda Civic
zeby konecne web hondaclubu? Smile

M&R
Zaslal: 05.09.2008, 14:40 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Mikoman napísal:
zeby konecne web hondaclubu? Smile

Ten urcite nie...ten tak skoro nebude.

Zaslal: 05.09.2008, 14:43 Odpovedať s citátom
Založený: 21 september 2007 Príspevky: 729 Bydlisko: Košice 1997 Honda Civic
...

Naposledy upravil PietRo dňa 08.09.2008, 11:45, celkom upravené 1 krát.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
M&R
Zaslal: 05.09.2008, 14:52 Odpovedať s citátom
PietRo napísal:
No ked to je v zrazoch tak nejake zrazove prekvapenie hmmm ...vlastny okruh? ...nieco ako Motegi? Laughing

No,na vlastny okruh nemame,ale mozeme spravit zbierku Smile Smile Smile .
Ale sam som zvedavy co Denka vymyslela. Smile

Zaslal: 05.09.2008, 16:19 Odpovedať s citátom
Založený: 02 február 2007 Príspevky: 310 2003 Honda Civic
ked to ma byt na zraze tak ma napada jedine striptiz na nejakej strasne upravenej honde Very Happy ale kto si necha poskakat po karbonovej kapote Question

2Bera
Zaslal: 05.09.2008, 16:28 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
Mikoman napísal:
ked to ma byt na zraze tak ma napada jedine striptiz na nejakej strasne upravenej honde Very Happy ale kto si necha poskakat po karbonovej kapote Question

taka blba otazka ze kdo ma karbonovu kapotu? Very Happy Laughing ale ten strip by som si kukol Cool

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
patrick
Zaslal: 05.09.2008, 22:23 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1788
2Bera napísal:
Mikoman napísal:

taka blba otazka ze kdo ma karbonovu kapotu? Very Happy Laughing ale ten strip by som si kukol Cool

tatoHP ma karbon...

PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
M&R
Zaslal: 05.09.2008, 23:28 Odpovedať s citátom
..a Denka bude robit strip na tatovej kapote Smile ,jej to odpusti... Smile

Zaslal: 06.09.2008, 8:37 Odpovedať s citátom
Založený: 21 september 2007 Príspevky: 729 Bydlisko: Košice 1997 Honda Civic
...

Naposledy upravil PietRo dňa 08.09.2008, 11:32, celkom upravené 1 krát.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
Milos
Zaslal: 06.09.2008, 9:14 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 13 jún 2007 Príspevky: 2988
Uz vidim, ze Denka bude lutovat, ze tak predcasne ohlasila to prekvapnie. Vsetci budete cakat nejake mega action ako jazdy v NSX s nahymi spolujazdkynami, a nakoniec z toho bude len take smutne "Ahaa, jaaaj....ta dooobre.."
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Denka
Zaslal: 06.09.2008, 9:53 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 29 december 2007 Príspevky: 890 Bydlisko: Bratislava/ Brezno
vy ste neskutocni....od kedy byvaju prekvapenie len vesele a prijemne? vobec nik z vas nemyslel na niego negativne? to ste celi vy! teste sa kazdopadne, no nie kazdy si pride na svoje!

toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
JuroS
Zaslal: 06.09.2008, 11:54 Odpovedať s citátom
Založený: 28 august 2007 Príspevky: 80 Bydlisko: Bratislava-Petrzalka 1998 Honda Prelude
No uz v tom citit nejaku zapalku Wink
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
M&R
Zaslal: 06.09.2008, 21:58 Odpovedať s citátom
Hej,aj podla mna to uz kazdy berie ako nieco bombasticke a nebude sa tesit z malickosti ak to bude len malickost.
Nieco pre vas.

Zaslal: 06.09.2008, 22:51 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 29 december 2007 Príspevky: 890 Bydlisko: Bratislava/ Brezno
to, ze sa na vas nieco chysta ani zdaleka naozaj nemusi znamenat ziadnu akciu....neviem preco si zakazdym myslite ze to bude cool a boom a prevrat. To ste taki nenapapaní???
Radsej necakajte nic velkolepe, teste sa aj z mala, napr.z toho,ze Denka sem este stale pise:) pretoze vela bab tu uz fyzicky nieje:(
Si nas nevazite Twisted Evil
ale spat k veci: Nieco sa na Vas chystaaaaaaaa Laughing Laughing Laughing

toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 6
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: