My ideme,ale ideme skoro rano,ak sa ti chce vstavat
VIII. AutoSlalom - Pezinska Baba - Paddock - 15.09.2008
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
MaroK napísal:Co to je skoro ? Pre frajerku je skoro aj 10 hodin![]()
Pre mna je 8 +/- v pohodeVed to ma byt o 13 ne ? Naco tak skoro
Musime sa registrovat a zacina to cca o 10 trening. jazdy.Mozno aj skor.
Neviem kedy pojdeme,napisem sem ked sa dohodneme.Cca 8.00.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
ani nehovor , jak pisal Majo ze 7:30 na parkovisku tak som si dal budik na 6:30 ale ked som pocul ze prsi a kukol som sa von oknom , presla ma chut niekde ist a lahol som spat do postele ze fuj , nikam nejdem2Bera napísal:no ako bolo?trosku nahovno pocasie
Viac foto o aute na Instagrame : rookiemarok
lenivec...
nahodou dobre bolo... aj ked prsalo a ja som riadne nachladnuty, skoncil som zase na konci vysledkovej listiny, ale v mojej skupine som vyhral jazdu pravidelnosti... skoda ze nejaky typek z ciech (ty odniesli pomaly vsetky ceny) mal lepsi ten cas... ale neva... uz aspon viem ze na tych letnych gumach nemozem vela, alebo sa s tym najprv naucit jazdit... sak ich mam tak 2 tyzdne...
nahodou dobre bolo... aj ked prsalo a ja som riadne nachladnuty, skoncil som zase na konci vysledkovej listiny, ale v mojej skupine som vyhral jazdu pravidelnosti... skoda ze nejaky typek z ciech (ty odniesli pomaly vsetky ceny) mal lepsi ten cas... ale neva... uz aspon viem ze na tych letnych gumach nemozem vela, alebo sa s tym najprv naucit jazdit... sak ich mam tak 2 tyzdne...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Bolo fajn az na to pocasie,asi vsetci sme trochu prechladli,cely den na dazdi a v zime nic moc.
Cakam na dvd s videom a supnem ho niekde,palecek hod sem nejake foto.
A som rad,ze dalsi novy hondak bol jazdit,obdivujem kazdeho kto najde odvahu si to vyskusat,naucit sa nieco,nie na beznej ceste....
Myslim si,ze vcera na tom mokru a v dazdi to bola dobra skola.
Cakam na dvd s videom a supnem ho niekde,palecek hod sem nejake foto.
A som rad,ze dalsi novy hondak bol jazdit,obdivujem kazdeho kto najde odvahu si to vyskusat,naucit sa nieco,nie na beznej ceste....
Myslim si,ze vcera na tom mokru a v dazdi to bola dobra skola.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
No tak aby nebolo malo,pocasie zanechalo pekne stopy aj na mne...prave som sa zobudila a som rada,ze viem dychat,no zleeee(a to som sedela cely den v aute).
Chalani ako vzdy super, Majkovi dakujem za obcasnu spolocnost pri okienku auta a uspesne vyhlasujem,ze ten vcerajsi cierny den je za mnou....
Chalani ako vzdy super, Majkovi dakujem za obcasnu spolocnost pri okienku auta a uspesne vyhlasujem,ze ten vcerajsi cierny den je za mnou....
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Urcite aj,vsak sa sam vyjadri...
Ale je jasne ,ze aj s EVOM sa daju robit najlepsie casy na slalome ako Maros dokazal...sadol a hned spravil super cas a povedal,ze keby ho jazdil tak spravi na hranici najlepsich a co povedal pri vystupovani z toho auta tu nebudem ani pisat
.Este chvilu sa usmieval
.
Chcel som mu ho dat na test nech pokori Atack
,ale nechcel,ze skoda nicit sukromne auto ked automobilka Mitsu sama nema zaujem...
Aspon vieme,ze aj s tym autom sa da jazdit slalom celkom fajn aj ked je velke,neohrabane a tazko plynom ovladatelne...
Ale je jasne ,ze aj s EVOM sa daju robit najlepsie casy na slalome ako Maros dokazal...sadol a hned spravil super cas a povedal,ze keby ho jazdil tak spravi na hranici najlepsich a co povedal pri vystupovani z toho auta tu nebudem ani pisat
Chcel som mu ho dat na test nech pokori Atack
Aspon vieme,ze aj s tym autom sa da jazdit slalom celkom fajn aj ked je velke,neohrabane a tazko plynom ovladatelne...