Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  VIII. AutoSlalom - Pezinska Baba - Paddock - 15.09.2008

pa1ec
Zaslal: 16.09.2008, 12:52 Odpovedať s citátom
Založený: 16 december 2006 Príspevky: 1531 Bydlisko: Trakovice 2005 Honda Civic
eLkuco napísal:
pa1ec, ja som bol posledny Very Happy
som mimokuzelkovy kral Laughing Laughing Laughing !!!!
a dobre nachladnuty Very Happy , ale bolo super

ale aj tak si na tom lepsie ako tu polovica ludi... keby si to dosiel niekto odtialto aspon vyskusat... pochopil by ze to nie je zas az take jednoduche...
a velkou vyhodou je poznat trat... ale na prvy krat si to nahodou zvladol... a nebyt teba tak posledny som ja... teda aspon z hondakov... no nic, na babe mi to jednoducho nejde... Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
matulo
Zaslal: 16.09.2008, 14:07 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 10 február 2007 Príspevky: 3168 Bydlisko: BA 2009 Honda Civic
skoro vsetko tu uz padlo, takze to uz opakovat nebudem...

teraz par myslienok, iba v odrazkach... suvisly text sa mi z toho robit nehce...
- subjektivne je to na eve o dost tazsie ako na civicu...
- po marosovom nakopnuti (na prve nasadnutie do auta dal cas okolo 1:02:50) sa aj mne v poslednej jazde podaril velmi slusny cas 1:02:80, akurat som pri nom so sebou zobral 2 kuzele
- velmi dolezitym faktorom vo vseobecnosti je znalost trate (Maros, Ales, Laco, Miki a spol. odjazdia Pezinsku Babu aj so zaviazanymi ocami)
- nemenej dolezitym faktorom je skusenost vodica, a ta v mojom pripade nie je zas taka obrovska... cize plati vyrok z jednej "oblubenej" reklamy - musim sa vela ucit, mamicka, vela ucit... Laughing

kazdopadne, chut jazdit mi neubuda, takze palec, tras sa... Laughing

Nezabudni si prečítať pravidlá používania tohto fóra!

Inzercia, Predbehneme Bratislavu?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
pa1ec
Zaslal: 16.09.2008, 17:22 Odpovedať s citátom
matlo, ja nemusim a ani sa triast nebudem... kazdy ma svoj stasty den a obycajny den...
niekto uz jazdit vie, niekto sa to este len uci...
v kazdom pripade po okuseni slalomov a kopca, sa vo mne zrodila tuzba ist na taketo akcie cim dalej tym viac a viac...
a dosiel som na jednu vec, co som si myslel ze som dobry sofer, tak som dosiel na to ze neviem soferovat skoro vobec... dobre, dokazem slapat na pedale a radit bez toho aby som sa pozeral kam slapem a aku rychlost radim, ale to je asi tak vsetko... Sad

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
M&R
Zaslal: 16.09.2008, 17:31 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
pa1ec napísal:
matlo, ja nemusim a ani sa triast nebudem... kazdy ma svoj stasty den a obycajny den...
niekto uz jazdit vie, niekto sa to este len uci...
v kazdom pripade po okuseni slalomov a kopca, sa vo mne zrodila tuzba ist na taketo akcie cim dalej tym viac a viac...
a dosiel som na jednu vec, co som si myslel ze som dobry sofer, tak som dosiel na to ze neviem soferovat skoro vobec... dobre, dokazem slapat na pedale a radit bez toho aby som sa pozeral kam slapem a aku rychlost radim, ale to je asi tak vsetko... Sad

...fu,palecek...tak toto bolo dobre...klobuk dole.Vazne....

Zaslal: 16.09.2008, 17:44 Odpovedať s citátom
Majo&Rado napísal:
...fu,palecek...tak toto bolo dobre...klobuk dole.Vazne....

majlo, dobre ako dobre... ale je to bohuzial pravda... Crying or Very sad Embarassed Crying or Very sad
a myslim ze na to by doslo viacej ludi keby si oskusali zopar slalomov a mozno aj nejaky ten kopec...

a teraz budem podryvacny ale nech mi to povie hocikto ze je dobry vodic a ze uz sa nema v com zlepsovat, nech dojde na nejaky slalom a supne dole mikiho na plnej ciare... alebo nech vymaze vsetky alesove tratove rekordy...
inak mu neuverim ani keby sa predomnou na usi staval... Razz

M&R
Zaslal: 16.09.2008, 17:56 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Nikto nebude hned lepsi ako oni,lebo to maju natrenovane a hlavne poznaju svoje auta,maju skusenosti,vedia co si mozu dovolit...to je zaklad,potom poznat trat....nie naopak,Mato tomu je prikladom..mozes mat auto ake chces ked ho nepoznas...smola.

Zaslal: 17.09.2008, 12:07 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 29 december 2007 Príspevky: 890 Bydlisko: Bratislava/ Brezno
No pekne fesaci, som na Vas hrda Smile aj na Palca,aj na Matula, elKuca,Jamesa a samozrejme Majka...
vidim,ze niektori mozu hrdo vyhlasit,ze dospeli:)
Cmuuuuuuuuuuuuuuuk Vam...
ps-kde mame foto?

toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
fish1
Zaslal: 17.09.2008, 17:09 Odpovedať s citátom
Založený: 09 december 2007 Príspevky: 26 Bydlisko: Bratislava 1995 Honda Civic Coupe
Ja by som len upresnil vysledky, ze sice som napisany ako nestartujuci, tak deni aj palec su svedkami mojich jazd Wink

neviem, preco mi nedali casy do vysledkov, ale sam som prekvapeny ako sa mi darilo :1,07,60 a 1,07,42 boli najlepsie jazdy Cool
neviem ako ostatny, ale ja som isiel iba podla intuicie, lebo som na svojich barumkach necitil kedy sa uz smykali a kedy este nie a preto som netlacil na plyn... Rolling Eyes

Tiez sa pridam ku kritike nestartujucich-aky je problem s dazdom ked mozete cely cas byt v bufete, aute alebo niekde inde pod strechou?
Ked sme to my(trataci) vydrzali cely den na dazdi Question
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
pa1ec
Zaslal: 17.09.2008, 20:03 Odpovedať s citátom
foto dna... Laughing

krajsia uz nebola... Cool

peto009
Zaslal: 19.09.2008, 13:10 Odpovedať s citátom
Založený: 20 december 2006 Príspevky: 1077 Bydlisko: BA 1993 Honda Prelude
Pozeram ze vam tam bolo dost chladno ,keby ste povedali poslem vam v baliku kusok z toho tepla co mame tu (cca 35°) Wink
Som zvedavy na celkove vysledky,co zajazdili nasi borci v takom pocasi....
PS:Majo,skoro som ta ani nespoznal v takej babyblue bundicke Very Happy Very Happy

Zaslal: 19.09.2008, 13:16 Odpovedať s citátom
peto009 napísal:
Pozeram ze vam tam bolo dost chladno ,keby ste povedali poslem vam v baliku kusok z toho tepla co mame tu (cca 35°) Wink
Som zvedavy na celkove vysledky,co zajazdili nasi borci v takom pocasi....
PS:Majo,skoro som ta ani nespoznal v takej babyblue bundicke Very Happy Very Happy

Baby mi hovoria oblacik,mozes kludne aj ty Smile .Hrajem to teraz na mileho Smile .

Inac skoda,ze si nebol.Uzil by si si to.

Zaslal: 22.09.2008, 22:29 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 29 december 2007 Príspevky: 890 Bydlisko: Bratislava/ Brezno
Bolo super,aj ked zimaaaaa
Ale opat sme sa dobre zabavili....

toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
pa1ec
Zaslal: 24.09.2008, 20:01 Odpovedať s citátom
bacha na to tucne video od MSH studio
a nezavidte vy falesne kuuu... Twisted Evil
som tam aj na koci... sledujte tie titulky... Laughing

James
Zaslal: 24.09.2008, 20:15 Odpovedať s citátom
Založený: 13 január 2008 Príspevky: 1596 Bydlisko: Bratislava
pa1ec napísal:
bacha na to tucne video od MSH studio
a nezavidte vy falesne kuuu... Twisted Evil
som tam aj na koci... sledujte tie titulky... Laughing

zavidim? tazko povedat Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
pa1ec
Zaslal: 24.09.2008, 20:25 Odpovedať s citátom
James napísal:
zavidim? tazko povedat Laughing

uplne som vedel ze sa chytis ako prvy... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 4
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: