Zrazy Zilina
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Chalani sorry za tu jazdu ale sme sa naozaj nejak nechali uniest, nabuduce to nejak spomalime a budeme sa drzat pri sebe, len nemozme pustit lajciho dopredu a hlavne nie s rukavicami.
To je potom jak o zivot. Nabuduce by sme mohli vymysliet aj nieco na noc, nech mozme zobrat aj polovicky teda okrem nasich Hond, to bude faaajn, a tento zraz s podporov ceskeho honda clubu mal vaaaaaznu uroven , kopec super ludiii a kopec skveliiich taaatosov. Dakujeme vsetkym za ucast a dufam ze sa skoro vidime, a janci a lajci musime sa ist este povozit trosku 
- Supafly666
- Dátum registrácie: 21.10.2007, 17:01
- Garáž (1)
Chcem podakovat vsetkym, co sa dostavili na zraz, a ze aj vdaka nim bola dobra uvolnena nalada. Ucast bola velmi slusna (20 Hond). Spanila jazda sa trosku vymkla z ruk a premotivovane hlavy zauradovali, nabuduce uz ziadne prebiehanie veduceho vozidla, ktore sa bude snazit ist podla predpisov cestnej premavky (Lajci&Miguel)
Posedenie v Siedmych Hriechov, bolo dufam prijemne a strava vsetkym chutila. Nasledne sa slo trosku pojazdit po okoli Ziliny. Sorry chalani, ze sme sa Vam stratili, ale akosik sme sa nechali uniest a bohuzial sme na Vas nemali kontakt. Snazil som sa ist tempom, aby kazdy stihal, ale nevydalo
Fotky nahodim v dohladnej dobe, este pracujem na ich upravach. Poprosim ostatnych, aby vyretusovali SPZtky.
Hondak: sme zisli na moste dole doprava a sme cakali na pumpe OMW. Vy ste ale asi sli rovno a dostali ste sa na krizovaku pri HyperTescu.
Hondak: sme zisli na moste dole doprava a sme cakali na pumpe OMW. Vy ste ale asi sli rovno a dostali ste sa na krizovaku pri HyperTescu.
Radšej budem plávam proti prúdu, po prúde sa nesú len mŕtvoly
ex Honda Civic 1.7vtec coupe 2001
ex Mazda 323f 2.0i Sportive 2002
Honda Civic 1.8iVtec Sport 2006
- Supafly666
- Garáž (1)
Takze slubene foto:
enjoy

enjoy

Naposledy upravil/-a Supafly666 v 27.09.2008, 23:27, upravené celkom 1 krát.
Radšej budem plávam proti prúdu, po prúde sa nesú len mŕtvoly
- Supafly666
- Garáž (1)
tak akoze ziadne sorry...
to vam uz nepomoze... ste odsudeny... 
inak cez ten lesik a po tych kopcekoch docela sranda... skoda ze som si nechal prilbu v kufri...
inak z hondakom sme sa vas drzali este v ziline po tu dlhotocivu zakrutu vlavo... tam som vas potom stratil a nevedel som ze ci ste sli rovno alebo hore na ten nadjazd... tak som to struhol k tescu v domneni ze ste isli tam, kedze to bola startovasia stanica... inak lajci tam tusim este bol...
ale aspon sme si s hondakom okukli a pofotili civic coupe Si...
skoda ze ujo nedal kluce a nemohli sme si trsku posediet popripade povozit...
ale nahanacka dobra... hlavne ked vsade plno zelenych a mi cez mesto sme tusim ani pod 100 nesli... ale inak hamba vam... teda hlavne autu a vodicovi veduceho vozidla... a to uz preto lebo sa da velice lahko vyprovokovat k nahanacke... vodic veduceho vozidla by mal byt na taketo veci asertivny...
inak cez ten lesik a po tych kopcekoch docela sranda... skoda ze som si nechal prilbu v kufri...
inak z hondakom sme sa vas drzali este v ziline po tu dlhotocivu zakrutu vlavo... tam som vas potom stratil a nevedel som ze ci ste sli rovno alebo hore na ten nadjazd... tak som to struhol k tescu v domneni ze ste isli tam, kedze to bola startovasia stanica... inak lajci tam tusim este bol...
ale aspon sme si s hondakom okukli a pofotili civic coupe Si...
skoda ze ujo nedal kluce a nemohli sme si trsku posediet popripade povozit...
ale nahanacka dobra... hlavne ked vsade plno zelenych a mi cez mesto sme tusim ani pod 100 nesli... ale inak hamba vam... teda hlavne autu a vodicovi veduceho vozidla... a to uz preto lebo sa da velice lahko vyprovokovat k nahanacke... vodic veduceho vozidla by mal byt na taketo veci asertivny...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

zraz bol super, isto sa zucastnim aj buduceho zrazu, skoda tej nahanacky (ale aspon som stihal
). potesila ma ucast chalanov z ciech.
PS: prikladam este pozdrav pre jedno dievca, ktore som stretol na ceste zo ziliny do restiky: "ty truba vymleta, ak ta este niekde stretnem, tak ta vytlacim do priekopy s tym tvojim skodapassatom! pekny den ti prajem
"
PS: prikladam este pozdrav pre jedno dievca, ktore som stretol na ceste zo ziliny do restiky: "ty truba vymleta, ak ta este niekde stretnem, tak ta vytlacim do priekopy s tym tvojim skodapassatom! pekny den ti prajem
accord coupe, 2.0 vtec, 1999
civic 5D, 1.4i, 1996
civic 5D, 1.4i, 1996
- Supafly666
- Garáž (1)