Zrazy Zilina
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
plny suhlas, chlapi ved mate uz rozum, nie? My nechceme, aby sa HC takto prezentoval!! Nebodaj sa raz nieco stane a verejnost neodsudi len vinnika, ale prave vtedy si vsimne tie nalepky a odsudi vsetkych. HondaClub nema byt banda poulicnych racerov-bojovnikov, to si dajte v noci dole ecv a nalepky a mozete ist blbnut, ak radi riskujete.Hondak napísal:No zraz bol fajn,ucast ma prekvapila,ludia v pohodicke.Len som mal troska problem s nasimi presunmi, spanila jazda sa premenila na racing,takze to ani spanila jazda vlastne nebola,cestou spat z motorestu sa uz islo tak rychlo,ze nas s Palcom domaci striasli, a aj chalanov z BB.Ja to chapem,ste domaci,takze poznate teren,ale v dedine pozrem na tachac a mal som tam 140 kde bola 40tka,takzo to uz bol dost hardcore.Keby nas zamerali,tak nam zoberu aj rodny list,bol to troska aj risk,mohlo sa stat cokolvek,ja si rad zajazdim,ale nie v obci,alebo meste.Potom sme vlastne ani uz nevedeli,kam mame ist,tak sme sa vratili pred Teco,pockali, ci tam este niekto pride a po pol hodke sme isli domov.
Myslim,ze presun je hlavne o tom aby sme isli vsetci spolu a vytvorili H kolonu.Je to iba moj nazor.
Inak super, vyzeralo to podla fotiek na velmi vydarenu akciu, tak dufam, ZA, ze na jar sa opat hecnete, to uz pridem aj ja, mam ten vas kraj celkom rad
Re: re
yoyo, nabuduce najdite dobry kopec, donesieme vysielacky a potom mozme relativne bezpecne rozcvicit VTECyJardo75 napísal:morlog....................mas pravdu na zaver to bolo sialene ale adrenalin kua fest velky xi xi uz sa polepsime
Zdravim vsetkych H-pozitivnych. Takze tolko: kto dlho vahal, ci sa zucastni alebo nie, a nakoniec neprisiel, moze lutovat
, zraz mal najlepsiu uroven doteraz. Velka ucast, super ludia, nadherne vozitka..Priebeh spanilej jazdy som uz popredu tusil
Bolo to trosku vymknutie z normalu, ale ked tie hondy tie otacky pytaju ako sol
Chcem sa podakovat vsetkym zucastnenym, a hlavne chlapcom z Moravy, ktori svojou ucastou dokazali, ze ani hranice im nie su cudzie..
Lajci, Supafly666 a Miguel: vdaka za finalny adrenalin
Hondak, Pa1ec: aj napriek mojej 1.5VTEC som s chlapcami dokazal udrzat tempo..a to som niektore useky tiez nepoznal
P.S.: Takto nejako som si predstavoval ukoncenie tohtorocnej sezony..
Chcem sa podakovat vsetkym zucastnenym, a hlavne chlapcom z Moravy, ktori svojou ucastou dokazali, ze ani hranice im nie su cudzie..
Lajci, Supafly666 a Miguel: vdaka za finalny adrenalin
Hondak, Pa1ec: aj napriek mojej 1.5VTEC som s chlapcami dokazal udrzat tempo..a to som niektore useky tiez nepoznal
P.S.: Takto nejako som si predstavoval ukoncenie tohtorocnej sezony..
Naposledy upravil/-a Milan_jr v 28.09.2008, 13:20, upravené celkom 2 krát.
ex: Honda Civic 6G 3D 1.5 VTEC "MY SOUL"
no vies... niekto ma aj moralne zabrany ked vidi tabulku 40 a na tachaci 140...Milan_jr napísal:Hondak, Pa1ec: ja som tiez niektore useky nepoznal a napriek mojej 1.5VTEC som dokazal udrzat s chlapcami tempo![]()
som zvedavy co by ste robili keby nahodou vybehlo decko na cestu...
ale co neviem rozdychat doteraz, je vec ked za nami isla sanitka... sak na majakoch nas nevedela dobehnut... este tej sme sa striasli...
inak mam taky jemny pocit ze bystricania odpadli skor z toho hadika po navrate do ZA...
a hovoris ze si tez nepoznal niektore useky... ja s hondakom sme nepoznali ani jeden...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

No presne ako hvorori morloq a palec,je fajn sa vyblbnut,niesom proti,ale treba vzdy s rozumom,sme uz dospeli a zodpovedni,aj na to treba obcas mysliet.Preto sa robieva slalom a podobne akcie,aby sa ludia bezpecne vyblaznili.Nie v plnej premavke a este v obciach a mestach a hlavne ked to bolo myslene ako H kolona,to je uplne nieco ine.Nechceme aby sa nieco stalo a poskodime tak meno Hondaclubu.
1999 Honda Accord 2.0i VTEC
2004 Honda Accord 2.2 i-CTDI Sport
2004 Honda Accord 2.2 i-CTDI Sport