Zrazy Zilina
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
nazdarte, bol to moj 2hy honda zraz a som snim velmi spokojny...ludia co tam boli ma prekvapili bolo to ine pohodove zazivnejsie,,, neviem asi si viac sadnem so stredoslovakmi a cechmi ako s blavakmi...ale mozno sa mi to len zda...
mier..
PS: tesim sa na dalsie zrazy, a napadlo ma ci by sme sa zilincania a bystricania a okolie nestretavali castejsie napriklad v mrtine mame to na pol ceste
mier..
PS: tesim sa na dalsie zrazy, a napadlo ma ci by sme sa zilincania a bystricania a okolie nestretavali castejsie napriklad v mrtine mame to na pol ceste
- Supafly666
- Dátum registrácie: 21.10.2007, 17:01
- Garáž (1)
V Martine by sa dalo tiez cosik poriesit, ale myslim ze viaceri Zilincania by sa v pohode previezli do BB
Sak Sturec je pekny kopec
Mozme to na buduci rok urobit na striedacku...jeden zraz v ZA a dalsi v BB atd. Na buduci rok by som chcel urobit nieco viacdnove: nejaka grilovacka, stanovanie, proste pohodicka na viac dni nech sa lepsie spozname...
Radšej budem plávam proti prúdu, po prúde sa nesú len mŕtvoly
ex Honda Civic 1.7vtec coupe 2001
ex Mazda 323f 2.0i Sportive 2002
Honda Civic 1.8iVtec Sport 2006
- Supafly666
- Garáž (1)
obavam sa ze uz tento rok ziaden zraz v prijatelnom pocasi nebude. zima pride asi skoro. Skor by sa mohol pomalicky riesit nejaky zahajovaci zraz na jar 2009. V pohode moze byt aj v BB, idealne na nejakej letiskovej ploche 
Radšej budem plávam proti prúdu, po prúde sa nesú len mŕtvoly
.
No skoda ye som nemohol na tento zraz ozaj sa to riadne rozbehlo...no jarnz zraz by mohol byt na letisku pri MT bol som tam pozret da sa tam aj sprintovat a na konci aj yaciatku drahy su parkoviska alebo ak by chalani zohnali nieco v BB Cerin je moc drahy to uz zistoval Omaron bud by sme zopakovali Dobru nivu alebo skusime ten MT
Cavte
Uzivatel Riccardo - clen moravskeho hondaclubu, ktory bol zucastneny na nasom zraze s partiou, pridal na Youtube videjko.
Nech sa paci
http://www.youtube.com/watch?v=OmtbNw2UMBM
Uzivatel Riccardo - clen moravskeho hondaclubu, ktory bol zucastneny na nasom zraze s partiou, pridal na Youtube videjko.
Nech sa paci
http://www.youtube.com/watch?v=OmtbNw2UMBM
ex: Honda Civic 6G 3D 1.5 VTEC "MY SOUL"
- Supafly666
- Garáž (1)
re
odpadavm...............kua pekne fotos...............moj postreh..................nech hovori kto co chce aj tak moj sedam vyzera bajecne kua ............milane super fotos a prosim ta posli mi ich na email bracho...............uz sa tesim na jarnu sezonu hondam zdar a mojej honde zvlast.....

honda accord 96KW 131 PS
2.0i 16V
nieje to v-tec no svoje čaro má
NAFTU TANKUJTE DO TRAKTORA
2.0i 16V
nieje to v-tec no svoje čaro má
NAFTU TANKUJTE DO TRAKTORA