Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  1.10.2008 21:30 Kaufland Trnavska cesta BA

VlooMan
Zaslal: 01.10.2008, 23:25 Odpovedať s citátom
Založený: 27 júl 2008 Príspevky: 109 Bydlisko: Bratislava 1997 Honda Civic
Papek napísal:
doprdele... ja som sa akurat zobudil spred telky Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Aha.. To vysvetluje ten neskory prichod Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
VlooMan
Zaslal: 01.10.2008, 23:26 Odpovedať s citátom
No ucast bola teda poriadna Smile Na koniec museli mat radost ludia v nedalekych domoch Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Papek
Zaslal: 01.10.2008, 23:28 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 09 september 2007 Príspevky: 3466 Bydlisko: Bratislava-Petržalka 1996 Honda Civic
Tak predsa som tam este zopar ludi stihol Smile A ucast teda poriadna, som zvedavy, ci to bude takto vyzerat aj na tych pravidelnych stretkach

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Canabik
Zaslal: 01.10.2008, 23:31 Odpovedať s citátom
Založený: 18 august 2008 Príspevky: 26 Bydlisko: Bratislava 1996 Honda CR-X
no hodnotim kadne teda:) pekne bolo

Zaslal: 01.10.2008, 23:33 Odpovedať s citátom
Hej hej Smile Este mi prudi krv v tele po tej jazde domov Smile No a ze chod teraz spat Smile
peto009
Zaslal: 01.10.2008, 23:54 Odpovedať s citátom
Založený: 20 december 2006 Príspevky: 1077 Bydlisko: BA 1993 Honda Prelude
..krasne pocasie,hojna ucast,super ludia na super autach(stare aj nove tváre)....co viac som si mohol od stredeka priat Wink
Noooo....a zajtra(dnes) zase do prace.....hmmm

PS:budu aj foto.. Laughing

Zaslal: 01.10.2008, 23:56 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
odteraz organizujem stretka len v strede tyzdna bo viac aut dojde jak cez vikend Very Happy Laughing

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
M&R
Zaslal: 02.10.2008, 0:37 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Tiez som kukal kolko aut a ludi tam bolo,aj novych,asi vecer ma cas viac ludi ako cez vikend.

Zaslal: 02.10.2008, 0:40 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 09 september 2007 Príspevky: 3466 Bydlisko: Bratislava-Petržalka 1996 Honda Civic
staci si zobrat priklad z Fast and Furious... tam boli zrazy v noci, aj s policajtami Wink

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
M&R
Zaslal: 02.10.2008, 1:03 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Hej,hej,nocne zrazy maju nieco do seba,podla mna to bola parada,vela ludi,aut..uz ked sme vchadzali tak som kukal kolko aut tam je.
Skoda,ze som musel tak skoro odist.

Zaslal: 02.10.2008, 1:26 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
ucast bola super, zima nebola, pocasie sa podarilo, auto som si stihol prelestit.. idealne Smile)

Naviac sa mi pacil starsi pan na ciernej preludke. Dobre som si s nim pokecal a dal mu adresu www.hondaclubu.sk, prislubil, ze si klikne Smile))

Zaslal: 02.10.2008, 2:16 Odpovedať s citátom
komar napísal:
ucast bola super, zima nebola, pocasie sa podarilo, auto som si stihol prelestit.. idealne Smile)

Naviac sa mi pacil starsi pan na ciernej preludke. Dobre som si s nim pokecal a dal mu adresu www.hondaclubu.sk, prislubil, ze si klikne Smile))

..a to sa tam objavil len tak? videl hondy tak sa zastavil?

Zaslal: 02.10.2008, 3:24 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
Majo&Rado napísal:
komar napísal:

..a to sa tam objavil len tak? videl hondy tak sa zastavil?

nie len tak, prisiel zo zvedavosti. Na pumpe sa stretol s ucastnikom zrazu a nieco spolu riesili okolo motoru a nakoniec ho odkazal na Kaufland

Zaslal: 02.10.2008, 6:09 Odpovedať s citátom
Založený: 24 máj 2007 Príspevky: 402 Bydlisko: MA 2004 Honda Accord
Velmi pekne stretko naozaj,krasne auta,fajn ludia,tolko aut som necakal,na to ze to bolo v strede tyzdna,boda by to takto zostalo,ze sa budeme stretavat v takom pocte.Nestihol som si sice s kazdym pokecat,ale tak sa snad nabuduce. Wink Len to vstavanie bolo troska horsie,prisiel som domov pred 0:45. Smile

Motre
Zaslal: 02.10.2008, 6:48 Odpovedať s citátom
Založený: 14 október 2007 Príspevky: 268 Bydlisko: Bratislava
jaky som blby... vedel som ze v stredu je stretko, len som nevedel ze je streda... mohol ma niekto kto ma cislo aspon prezvonit, v celku rad by som vas zase stretol. Confused
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 7 z 10
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: