zdravim vas no sice je to na poslednu chvilu ,ale aspon ty co su zo okolia Banskej Bystice by nemal byt problem sa dostavit zajtra o 20.30 pred mestskych policajtov tu v BB.SPravime si taky mali zrazik kofolka daky cajik MC'donalds a bude fun... ak dake otazocky tak SS
zdar
fajn zrazik chalani... len toho ujka Mc Donalda si musime nabuduce odpustit, bo to nerobi dobre o takej neskorej hodine .........
PS: XTP tie tvoje zaverecne pozdravy na nadjazde boli zaujimave, uz som myslel ze ti skratovala elektrina v aute, blikal si jak vianocny stromcek :D
Caute chalani som z MT ale pracujem v BB ... mozno si ma niekto uz aj vsimol ... Strieborna civica rv2000+ s trosku trciacimi kolieskami ... kazdopadne ak by ste niekedy chceli spravit zraz a dali mi vediet urcite dojdem .. rad by som sa zoznamil s tuniakmi z BB mozno si poradime navzajom hladam dake upravy ...
nazdar
jasne, kludne sa k nam mozes pridat.... pojdeme zase niekam na kofolku.... este sa dohodneme...... mohol by si dat aj daky kontakt na seba.... honde zdar!