MaroK napísal:Mozem vediet za co ti zobrali vodicak ?
nafukal som...lebo kamaratova mamka potrebovala odviest na pohotovost a tak som ju zobral.....sere ma to jak kkt....ale z druhej strany som rad ze som pomohol....
Nejde o to, čo riadite. Dôležité je, ako to riadite!
chcel som iba navrhnut, ci by to nemohlo byvat pod mostom lafranconi, nie je tam taky pohyb ludi a jednoduchsi pristup...a naposledy co to tam bolo, tak to bolo fajn
Rodom napísal:chcel som iba navrhnut, ci by to nemohlo byvat pod mostom lafranconi, nie je tam taky pohyb ludi a jednoduchsi pristup...a naposledy co to tam bolo, tak to bolo fajn
presne toto sa bude preberat 9.10.2008 o 19:00 pod pristavnym mostom z mestskej strany
Moklok napísal:podla mna vynikajuci napad a netreba sa az tak daleko presuvat na tu kofolu, kedze asi 200metrov od daneho miesta je celkom pekny podnik pri vchode do arealu pristavu
a maju tam aj to tiramisu?
hehe,ze dobry napad som mal dobre som to obkukal
tak tak, som to zabudol spomenut, Radko mal ideu a ja sa pokusil ju zhmotnit
Rodom napísal:chcel som iba navrhnut, ci by to nemohlo byvat pod mostom lafranconi, nie je tam taky pohyb ludi a jednoduchsi pristup...a naposledy co to tam bolo, tak to bolo fajn
presne toto sa bude preberat 9.10.2008 o 19:00 pod pristavnym mostom z mestskej strany
velmi spravne, toto a hocico ine. Tu to uz nespamujte, tema je pravidelne zrazy HC. Dik