Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Silvester chata 30.12.-2.1./Galanta |
Denka |
Zaslal: 05.10.2008, 10:49 |
|
|
HC Team
Založený: 29 december 2007
|
Termín: 30.12.-2.1./3noci
Chata: pre 10osôb, Galanta
[url] http://www.kiska.sk/sk/ubytovanie/slovensko/privaty/galanta/1112[/url]
ucast :
Majko+Janka
Denka+ Miko
Palo+ 1
Komar, Motre
edit//majo,Denka |
Naposledy upravil Denka dňa 28.12.2008, 12:15, celkom upravené 6 krát. _________________
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti |
|
Návrat hore |
|
raduz |
Zaslal: 05.10.2008, 11:37 |
|
|
Založený: 07 marec 2007
|
podme na Maline Brdo |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 05.10.2008, 11:51 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Urcite idem aj s niekym...
Musime pocitat,ale,ze na par dni,lebo malokto prenajme chatu len na silvestra. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
raduz |
Zaslal: 05.10.2008, 14:11 |
|
|
|
no ak by sme sli na brdo tak mi tam mame apartman..ale tam sa zmesti asi 5ludi takze piati by to mali gratis |
|
|
Návrat hore |
|
PaloMFC |
Zaslal: 05.10.2008, 14:13 |
|
|
Partner HondaClubu 5/2013
Založený: 19 február 2008
|
no by ste mali utriast daky predbezny termin. tým že silvester vychádza na stredu, štvrtok 1. štatny sviatok, pracujúci maju volno, piatok volno.., sobota... a už je pár dní... tiež sa predbežne hlasim aj so svojou krajšou tretinkou |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 05.10.2008, 14:57 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
raduz napísal: no ak by sme sli na brdo tak mi tam mame apartman..ale tam sa zmesti asi 5ludi takze piati by to mali gratis
A kde budu ostatni..ked sa 5 zmestia...
...dalsia vec,ze vacsinou su len tyzdnove pobyty na silvestra.Nikto ti neprenajme chatu na silvestra na par dni...na vikend aj ked predlzeny...
Su tam podmienky,ze od vtedy do vtedy...
Termin mozeme utriast az ked budeme vediet kto ide,kolkati a podla toho vyberieme chatu a podla toho termin ,ktory je s tou chatou spojeny... |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
raduz |
Zaslal: 05.10.2008, 17:03 |
|
|
|
no v okoli je toho dost na ubytovanie su tam nove apartmany...hotel,chaty, atd...ostatny by si museli daco najst...bo v nasom apartmane(byte) je roztahovaci gauc,manzelska postel este jedna postel a nafukovaci madrac...viac lôžok na spanie tam niet... |
|
|
Návrat hore |
|
nano88 |
Zaslal: 05.10.2008, 18:15 |
|
|
Obmedzený prístup (ban)
Založený: 01 november 2007
|
no len ci este najdete nejaku schopnu chatu v tkomto neskorom termine... |
|
|
Návrat hore |
|
Denka |
Zaslal: 05.10.2008, 18:59 |
|
|
HC Team
|
nikdy nieje neskoro....a raduz, sice super ze mate apartman,ale nam ide aj o sukromie a pohodlie....takze jedna izba s piatimi ludmi nebude ono |
|
MaroK |
Zaslal: 05.10.2008, 19:24 |
|
|
Založený: 20 február 2008
2009 Honda Civic |
Vas je tu vela co sa stretavate aj mimo zrazov a poznate sa dlho. Ja si vsak neviem predstavit zeby som co tyzden ? ale aj len par dni bol s ludmi ktorych vobec nepoznam. Citil by som sa tam dost blbo cize aj ked ste to sem napisali verejne a myslite to v dobrom , najlepsie asi bude tej malej skupinke vasej v ramci HC ktory sa poznate uz niaky ten piatok. |
_________________ Viac foto o aute na Instagrame : rookiemarok |
|
Návrat hore |
|
raduz |
Zaslal: 05.10.2008, 19:30 |
|
|
|
Denka napísal: nikdy nieje neskoro....a raduz, sice super ze mate apartman,ale nam ide aj o sukromie a pohodlie....takze jedna izba s piatimi ludmi nebude ono
ako chces myslim si ze by to stacilo...ja som chcel len pomoct...5tim ludom |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 05.10.2008, 19:43 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
MaroK napísal: Vas je tu vela co sa stretavate aj mimo zrazov a poznate sa dlho. Ja si vsak neviem predstavit zeby som co tyzden ? ale aj len par dni bol s ludmi ktorych vobec nepoznam. Citil by som sa tam dost blbo cize aj ked ste to sem napisali verejne a myslite to v dobrom , najlepsie asi bude tej malej skupinke vasej v ramci HC ktory sa poznate uz niaky ten piatok.
Boli sme na honda chate kde sme sa nepoznali a spoznali sme sa a tam bolu uplne super.
Taketo akcie su na to aby sme sa spoznali,zmenili nazor na druhych,oddychli si a zabavili sa.
Ak by sme takto rozmyslali tak nikto nikoho dobre nespozna a okrem toho je dost prilezitosti sa esje spoznat kto by chcel ist.
Prikladom je bmw club,ak sa nebudeme stretavat,chodit na vylety,akcie tak sa nespozname. |
|
Návrat hore |
|
Denka |
Zaslal: 05.10.2008, 19:51 |
|
|
HC Team
|
jaaaaaaaaaaj nevymyslaj a pod:) zoberes si niekoho a bude dobre:)
vypijeme a hned sa spozname, pokecame,zatancujeme.... |
|
Papek |
Zaslal: 05.10.2008, 22:28 |
|
|
Moderátor
Založený: 09 september 2007
1996 Honda Civic |
Majo&Rado napísal:
Prikladom je bmw club,ak sa nebudeme stretavat,chodit na vylety,akcie tak sa nespozname.
zrovna bmw club by som si ako priklad nebral, posledna chatovacka tam neskoncila zrovna najlepsie... ale o to lepsie sa poznaju |
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď" |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 05.10.2008, 22:41 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
co sa stalo? |
|
Návrat hore |
|
|