PRAVID. STRETNUTIA HC:stvrtok-19.00hod-IKEA
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
tesco petrzalka radsej nie uz v minulosti tam bolo vela staznosti na rusenie nocneho kludu. I ked nam to nehrozi, ale ked tam uvidia 20 aut urcite budeme v pozornosti. Navrhujem Carrefour oproti Tescu, tam je svetlo skoro do rana. Nieje v blizkosti ziaden panelak a ochranka si tam uz zvykla na zrazy 
Chce to len cas, koniec koncov bolo to prve pravidelne stretko, a bude podla mna lepsie a lepsie
Chce to len cas, koniec koncov bolo to prve pravidelne stretko, a bude podla mna lepsie a lepsie
(:
to All:
presne tak, parkovisko za carefourom je vecer prazdne a uz tam nie je ziadny panelak a svieta tam svetla.....
..aaa je zbytocnost podla mna riesit ci to je v tej stvrti bo v inej...co vam je luto raz za tyzden spravit o 10km viac????? co vam to tak zere???
sak BA je mala....nie sme v NYC.
to peterVti
ja som cez vikendy v TT ...a neham sa pozvat na veceru tiez
...mozme dat nekedy vecer stetko v TT, napr. parkovisko oproti Mc, alebo pri Relaxe.
presne tak, parkovisko za carefourom je vecer prazdne a uz tam nie je ziadny panelak a svieta tam svetla.....
..aaa je zbytocnost podla mna riesit ci to je v tej stvrti bo v inej...co vam je luto raz za tyzden spravit o 10km viac????? co vam to tak zere???
to peterVti
ja som cez vikendy v TT ...a neham sa pozvat na veceru tiez
Civic 1.5 VTEC 84kW, 97´

peterVti napísal:myslis take nieco ako jazda na mitsubishi lancer evo IX ? majo/rado ?
Suhlasim a dnes otestovane,len sa bojim,ze tam bude o 19.00 este dost aut parkovat.komar napísal:tesco petrzalka radsej nie uz v minulosti tam bolo vela staznosti na rusenie nocneho kludu. I ked nam to nehrozi, ale ked tam uvidia 20 aut urcite budeme v pozornosti. Navrhujem Carrefour oproti Tescu, tam je svetlo skoro do rana. Nieje v blizkosti ziaden panelak a ochranka si tam uz zvykla na zrazy
A urcite sa to bude len a len zlepsovat...
Naposledy upravil/-a M&R v 12.10.2008, 0:52, upravené celkom 1 krát.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.