moj prispevok bola reakcia na morloqa, ktory argumentoval, ze tam mame oblubene tesco ( ktore aj tak nikoho nezaujima ) a v tej istej rovine je v petrzke okrem mcd a tesca dokonca aj carfur!
chapes uz konecne?
James napísal:moj prispevok bola reakcia na morloqa, ktory argumentoval, ze tam mame oblubene tesco ( ktore aj tak nikoho nezaujima ) a v tej istej rovine je v petrzke okrem mcd a tesca dokonca aj carfur!
chapes uz konecne?
sak hodte tam hlasovanie a nebudeme musiet kazdy vypisovat... zbytocne to bude mat 10 stran... ale inak karfur
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Hlasovanie mozeme dat,ale zase sa objavi nieco lepsie a ti co hlasovali za ine uz nebudu moc hlasovat za nove...preto nechavame este aby ste hadzali este navrhy kde by to bolo fajn.
Zatial aj tak vyhrava Danubia.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
ghetto je kopcianska, od nich nas chrania kolajnice a dva ploty
mne sa viac pozdava ta Soravia,bo Tesco aj Carefour maju na muske cajti a SPZ si zapisuju na ciernu listinu(to zostalo este z cias ked sa tam robili "tuning zrazy" pred Tescom a potom v noci sli sprintovat do Rusoviec)
Ale prisposobim sa vacsine...
tak ma este napadla nova ikea, tam je dost velke parkovisko a nemuselo by byt zrovna plne