za demar som aj ja a tusim su tam aj kolkyDenka napísal:Vy dvaja co ste v alibabevrrrrrr
Biliard? neviem...bola som vo viacerych podnikoch:) a najviac sa mi pacilo v demare:)
PRAVID. STRETNUTIA HC:stvrtok-19.00hod-IKEA
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Re: nazdar
To myslis vazne?jacker2 napísal:preco nemislite aj na tich co bivaju trosku dalelej nejaki zraz v trencianskom okrese bi nezaskodil je tu vela haciek
Chlape trosku sa zamysli co pises...,my nemozeme organizovat nieco za vas...
V kazdom kraji su ludia ako ty,chcete sa stretavat tak musite vy pre to nieco spravit,co mam ja napisat,ze hej vy tam stretnite sa...?Napisat kde a kedy sa stretnete?Asi nie,zacni od seba,spoj sa s Hondakmi,dohodnite sa,stretnite sa...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Ja som za šamorín pred mojim barákom vyjdem v papučkách a auto ostane v garáži heheh. kua nieje jedno kde sa stretneme? Hlavne že sa stretneme nie?komar napísal:Danubia - dobry pristupMajo&Rado napísal:Na november mozeme zmenit miesto,dame hlasovat kto kde chce.
Zatial su :
Danubia parkovisko
Soravia parkovisko
vypadovka OMV parkovisko
ak ma niekto este nejaky navrh napiste,doplnim a dam hlasovat.
Soravia - hmmm Lepsie mi pripada uz METRO - i ked nikto by nechcel asi ostat v zapche ktora tam byva dost casto
OMV - nafigu pristup iba z jedneho smeru
ta danubia je dobra, a budeme na ociach inych znaciek ktore tam tiez obcas pridu
predpoved pocasia na zajtra pre tych co maju radi ciste auto
Ráno prehánky, potom poobede čiastočne oblačno. Najvyššia teplota okolo 21°C. Juhojuhozápadný vietor 8 až 15 km/h. Pravdepodobnosť dažďa 40%.
Večer a v noci: Večer čiastočne oblačno. Narastajúca oblačnosť a občasne prehánky po polnoci. Najnižšia teplota 12°C. Západný vietor 8 až 15 km/h. Pravdepodobnosť dažďa 60%.
asi prsat nebude
Ráno prehánky, potom poobede čiastočne oblačno. Najvyššia teplota okolo 21°C. Juhojuhozápadný vietor 8 až 15 km/h. Pravdepodobnosť dažďa 40%.
Večer a v noci: Večer čiastočne oblačno. Narastajúca oblačnosť a občasne prehánky po polnoci. Najnižšia teplota 12°C. Západný vietor 8 až 15 km/h. Pravdepodobnosť dažďa 60%.
asi prsat nebude
(:
-
Honda_lover
- Dátum registrácie: 31.03.2008, 0:47
ak sa ti chce dojst z BB do BA, tak potom ako je pisane v nazve temy "PRAVIDELNE STRETNUTIA HC:stvrtok-19.00hod-Careffour Petrzka", pripadne kukni zrazy, ktore sa robia v BB alebo tvojom okoli

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
ja bych to nehal v tej peeetrzke a buduci week ked tak ten demar... parking tam je docela volny a mozme dat aj bowling...
odveta z trencina dna 24.3. 2007 (viac TU)
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

pokial spravne chapem ( co asi aj hej ), tak bude zraz a potom este billiard v demare...pa1ec napísal:ja bych to nehal v tej peeetrzke a buduci week ked tak ten demar... parking tam je docela volny a mozme dat aj bowling...![]()