Dali sme tam aj dalsi navrh v Auparku uplne hore,posledne poschodie,nikto tam neparkuje,vzdy je to prazdne,neprsi tam,blizko je WC a MC Donald .
A mate to ako v Tokio Drifte .
Noo, neviem ako vam, mne to teraz moze byt fakt jedno, ale ... ja ked som tam s mojim autom siel hore, tak som na kazdom medziposchodi si suchol spodok.... tak neviem, ci nikto nema znizene auto, alebo len ja som bol taky neschopny, ze som to tam nevedel prejst bez suchania
Dali sme tam aj dalsi navrh v Auparku uplne hore,posledne poschodie,nikto tam neparkuje,vzdy je to prazdne,neprsi tam,blizko je WC a MC Donald .
A mate to ako v Tokio Drifte .
Noo, neviem ako vam, mne to teraz moze byt fakt jedno, ale ... ja ked som tam s mojim autom siel hore, tak som na kazdom medziposchodi si suchol spodok.... tak neviem, ci nikto nema znizene auto, alebo len ja som bol taky neschopny, ze som to tam nevedel prejst bez suchania
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
2Bera napísal:no dneskaj som isel cez OMV pri letisku a jedna cast bola uplne prazdna ..sice som siel okolo 23:15 ale aj skorej tam bude dost miesta na tych par aut
nejake sa tam vzdy najdu, ale ked som tam bol o 3 rano, sam som nemal kde parknut . Ta IKEA je betonova istota a je tam tak krasne