V podstate budes jazdit a trenovat len s tym rozdielom,ze sa ti budu merat cas aby si vedel kedy si to zajazdil rychlejsie a vedel ako to prejst lepsie....
Nejde o nejaku vaznu sutaz,len sme chceli iba vyhodnotit najlepsich vo svojich kategoriach.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
mam otazku k slalomarskej trati.
Planujete pouzit tu, co sa jazdi na autoslalome?
Ak ano, tak prosim aspon ju dajte jazdit opacne, lebo pre tych co jazdia slalomy je to uz nuda a jazdit cely den tu trat by ma asi nebavilo
S tou tratou je to problem,este uvidime,budeme sa snazit to zmenit aby ste boli vsetci spokojni,aj ti co ste ju uz jazdili,ale vacsina ju este nejazdila.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
je mi jasne, ze vymysliet dobru slalomovu trat chce cas a skusenosti.
preto som navrhol jazdit trat z autoslalomu ale obratene. Netreba nic vymyslat a trat je v podstate nova...
Polooblačno, časom až oblačno. Ráno a predpoludním miestami hmla, alebo
nízka oblačnosť, ktorá sa ojedinele udrží aj popoludní. Ojedinele
mrholenie.
Nočná teplota 6 až 2 st.
Denná teplota 11 až 15, na severe a pri dlhšietrvajúcej hmle
okolo 9 st.
Premenlivý vietor do 4 m/s (15 km/h).
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Motre napísal:je dost pravdepodobne ze si pridem trosku pojazdit. ked bude prsat tak sa sanca len zvysuje. nech je sranda len dufam ze tam nebudem sam...
motreeee je spat
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti