Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Japan & BMW - 25.10.2008

Pridem...

si zajazdit s autom...  
18%
  [ 10 ]  18%

ukazat auto...  
18%
  [ 10 ]  18%

sa len pozriet...  
30%
  [ 17 ]  30%

Nepridem vobec.  
32%
  [ 18 ]  32%

Celkom hlasov : 55
Hondak
Zaslal: 26.10.2008, 9:48 Odpovedať s citátom
Založený: 24 máj 2007 Príspevky: 402 Bydlisko: MA 2004 Honda Accord
Myslim,za akcia bola super,len to studene pocasie,ale prezili sme to vsetci v zdravi dufam. Smile

Hondak
Zaslal: 26.10.2008, 9:52 Odpovedať s citátom
Založený: 24 máj 2007 Príspevky: 402 Bydlisko: MA 2004 Honda Accord
Takze par foto Wink

xtp
Zaslal: 26.10.2008, 10:02 Odpovedať s citátom
Založený: 13 apríl 2008 Príspevky: 2057 Bydlisko: Banská Bystrica 1997 Honda Civic
Denka napísal:
xtp napísal:
z ktoreho 'klubu' boli kocky pri klobaskach? Very Happy Very Happy Very Happy

noooo ani z jedneho a vlastneho z naseho Smile jedna moja spoluziacka Sisa a druha nasa kamoska Janka Smile

juuuj a nechcu sa pridat do H clubu? Very Happy Very Happy Very Happy

čimi
Zaslal: 26.10.2008, 11:02 Odpovedať s citátom
Založený: 12 október 2008 Príspevky: 28 Bydlisko: Bratislava-Trnáfka 1995 Honda Civic
Hondak napísal:
Myslim,za akcia bola super,len to studene pocasie,ale prezili sme to vsetci v zdravi dufam. Smile
tak tomu veeer hondak a dufam ze si to myslia aj ostatny co tam boli ze bolo super trosku sice premrznuty ale parada som rad ze som sa jej mohol zucasnit
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Denka
Zaslal: 26.10.2008, 11:05 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 29 december 2007 Príspevky: 890 Bydlisko: Bratislava/ Brezno
Chcela by som sa poďakovať za včerajšok:

babám Janke a Sise-za to,že prácu v bufete zvládli na lepšie ako 1, že ľudia neskôr nechodili do bufetu len jesť a piť, ale aj pokecať si vami...prispeli ste vo veľkej ku dobrej naláde, pohode a ja Vám za to stráááááášne ďakujem!

traťovákom Honďakovi, Ľubošovi, Vladkovi a štvrtému fešákovi, ktorí sa starali všetky jazdy o to, aby ste mali zapísané dôsledne trestné sekundy Wink , zbierali to čo ste pozhadzovali a samozrejme tiež prispievali dobrou naladou(že Honďak)

Peťovi, Hamletovi,Jamesovi za postavenie výbornej traťe

Jamesovi za všetko ohľadom registrácie, zapisovania a spracovania časov, vyhodnotenia výsledkov

Komárovi za kamerovanie, fotenie

Palcovi za občerstvenie, vybavenie/príslušenstvo/

Tomášovi za prasa- sviňu Laughing

vďaka patrí Danymu, Majke, Čimimu, chalanom na bráne, Komárovmu kamošovi, Marekovi/za pomoc pred zrazom, pri vybavovaní/ a všetkým čo ste pomáhali vôbec, a na mieste mrzli...

....a v neposlednom rade patrí najväčšia vďaka Tebe Majko, lebo bez Teba by to celé nebolo možné a sama by som to nezvládla...[/b]

toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Fullpull
Zaslal: 26.10.2008, 13:17 Odpovedať s citátom
Založený: 08 január 2007 Príspevky: 347 Bydlisko: Gbely 2003 Honda Civic
Bolo super az na tu "kosu" Tu je link na par fotiek. Neskor bude aj nejake krate video Wink
http://www.freedrivers.sk/gl/thumbnails.php?album=150
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
nelinocka
Zaslal: 26.10.2008, 13:58 Odpovedať s citátom
Založený: 26 október 2008 Príspevky: 4 Bydlisko: PN/BA
Denka...Dobre si si to hlavne zorganizovala...Cize aj ty by si mala byt v dakovackach Very Happy A..nzc...Dobre bolo,pri kobaskach,dokonca aj teplo bolo Very Happy

Zaslal: 26.10.2008, 13:59 Odpovedať s citátom
Založený: 26 október 2008 Príspevky: 4 Bydlisko: PN/BA
A stvrty fesi bol Alexej myslim Smile

Zaslal: 26.10.2008, 14:11 Odpovedať s citátom
Založený: 24 október 2008 Príspevky: 10 Bydlisko: Bratislava 2008 BMW 3 Series
dakujeme Denke aj my za BMWKLUB.sk ze to pekne zorganizovala.
kua nemohlo byt take pocasie ako je dneska?
skoda, inak paradna akcia - nie moc masova - ale to je len dobre. Skalni dosli a uzili si to.
video mojich jazd on board a zvonku

http://www.youtube.com/watch?v=_Gr2PSRPJe0

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
James
Zaslal: 26.10.2008, 14:42 Odpovedať s citátom
Založený: 13 január 2008 Príspevky: 1596 Bydlisko: Bratislava
Uz len dodam link na vysledky :
http://rapidshare.com/files/157475019/Japan_Baba_slalom.xls.html

a inak bolo fajn, dakujem, ze ste ma nechali vyhrat aspon raz v zivote nieco Smile

PS: chceme stitky na trofeje Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
M&R
Zaslal: 26.10.2008, 14:49 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Takze,co viac napisat...
Po velkych stresoch sme to nakoniec zvladli,v piatok vecer som mal dost velky stres,Janka by vedela rozpravat Smile ,ale zvladli sme to jedine vsetkym ludom co nam pomohli.

Takze do bufetu babam:Sise a Janke Smile .

Skoro vsetkym uz Denka zadakovala,ja sa pripajam a doplnim este Marcelovi a Alexovi(moj brat) a este Tomasovi za perfektnu organizaciu prasata,ktore bolo podla mna super.

Dalej vsetkym zucastnenym ...co prisli aj ked nebolo moc dobre pocasie a aj Bavorakom za pomoc,naladu a atmosferu.

Specialne dakujem Denke,ze to so mnou vydrzala Smile .

Dakujem vsetkym co prisli,skoda,ze nebolo casu sa pozoznamovat zo vsetkymi.

Zaslal: 26.10.2008, 14:50 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 09 september 2007 Príspevky: 3466 Bydlisko: Bratislava-Petržalka 1996 Honda Civic
citácia:
Error

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
čimi
Zaslal: 26.10.2008, 16:01 Odpovedať s citátom
Založený: 12 október 2008 Príspevky: 28 Bydlisko: Bratislava-Trnáfka 1995 Honda Civic
James napísal:
Uz len dodam link na vysledky :
http://rapidshare.com/files/157475019/Japan_Baba_slalom.xls.html

a inak bolo fajn, dakujem, ze ste ma nechali vyhrat aspon raz v zivote nieco Smile

PS: chceme stitky na trofeje Very Happy
nechal si sa aaano Very Happy Very Happy Very Happy ale neee ved to bolo vydno aj na casomiere dobre casy parada Smile
komar
Zaslal: 26.10.2008, 18:10 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
ja by som chcel podakovat KAZDEMU co pridal ruku k dielu a vytvoril super podmienky na vyblaznenie sa za volantom, aj mimo neho Smile

pocasie bolo ake bolo, ale jazdi sa za kazdeho pocasia, tak preco nie aj zavodit Smile

majo to prasa bolo squele Smile

a video sa posnazim do konca tyzdna nadigitalizovat

Zaslal: 26.10.2008, 18:50 Odpovedať s citátom
Založený: 14 október 2007 Príspevky: 268 Bydlisko: Bratislava
PARADNA AKCIA!!!!
tiez chcem podakovat vsetkym co sa pricinili na tvorbe tohto super dna.
praradne som si pojazdil na nie zrovna najistejsom povrchu co urcite nebolo na skodu, takze na pocasie sa vobec nestazujem. nahodou sranda by bola skusit to aj ked napadne primerane mnozstvo snehu. Twisted Evil na cas! Razz
trosku mi je luto ze sa mi nepodarilo prist skôr aby som nasiel a pochopil tu trat a mal aj moznost skusit kde mozem este pridat, ale ajtak sa vobec nestazujem na vysledok.
skoda ze sa mi nepodarilo vybavit miestnenku k niektoremu z vecernych kolotocaaarov. Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 5 z 11
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: