Hlasovanie sa posunulo o dalsi krok, do finale sa podla poctu hlasov dostali uz len 2 moznosti. Takze mozete zahlasovat opat a rozhodnut, ktore miesto sa stane tym stabilnym pre pravidelne stretnutia clenov HC. Nech sa paci.
ja si myslim, ze k vseobecnej spokojnosti by som z hlasovania vylucil vsetky krajne oblasti BA ako petrzalka, karlovka, dubravka, vrakuna a pod., predsalen, centrum, nivy a taketo lokality pozna vecsina ludi
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Papek napísal:ja si myslim, ze k vseobecnej spokojnosti by som z hlasovania vylucil vsetky krajne oblasti BA ako petrzalka, karlovka, dubravka, vrakuna a pod., predsalen, centrum, nivy a taketo lokality pozna vecsina ludi
o to nejde, Ba asi pozna kazda honda a nepoznam takeho co si celu Ba nepresiel na svojej honde a keby niekto nevedel a chcel by prist, urcite by ho nic neodradilo
Papek napísal:ja si myslim, ze k vseobecnej spokojnosti by som z hlasovania vylucil vsetky krajne oblasti BA ako petrzalka, karlovka, dubravka, vrakuna a pod., predsalen, centrum, nivy a taketo lokality pozna vecsina ludi
...vseobecna spokojnost nikdy nebude.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
...vseobecna spokojnost nikdy nebude.
to je fakt, ono nie je realne, aby uplne vsetci boli spokojni, ide hlavne o presne urcenie jedineho miesta. kto bude mat chut, pride.