Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Japan & BMW - 25.10.2008

Pridem...

si zajazdit s autom...  
18%
  [ 10 ]  18%

ukazat auto...  
18%
  [ 10 ]  18%

sa len pozriet...  
30%
  [ 17 ]  30%

Nepridem vobec.  
32%
  [ 18 ]  32%

Celkom hlasov : 55
James
Zaslal: 28.10.2008, 15:04 Odpovedať s citátom
Založený: 13 január 2008 Príspevky: 1596 Bydlisko: Bratislava
jopal napísal:
Komar, skromne si pomlcal, kolky si bol?

ze skromne SmileSmileSmile

trat bola fajn. Hlavne druha polovica ( opacny smer ) sa mi pacila ovela, ovela viac, bola aj trosku tazsia smerom naspat. Boli tam miesta, kde aj fwd tlacilo bokom von Smile
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
komar
Zaslal: 28.10.2008, 15:13 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
jopal napísal:
Komar, skromne si pomlcal, kolky si bol?

nebol som posledny Very Happy

Zaslal: 28.10.2008, 15:25 Odpovedať s citátom
Založený: 25 júl 2007 Príspevky: 2541 Bydlisko: Zlaté Moravce
Ak dovolite, ja si teda aj odpoviem citaciou z jedneho zdroja:

kategoria S1 Prve miesto Honda civic 7g 1,4L - James
kategoria S2 Prve miesto Honda prelude 4g 2L - peto009
kategoria S3 Prve miesto Honda prelude 5g 2,2L - Komar

gratulujem a dufam, ze ma niekedy zveziete, budem nalacno a s pameprskami... Laughing

Zaslal: 28.10.2008, 21:35 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
hm, denka... to skor my by sme mali podakovat vam za fajn akciu. par ludi sme uz poznali aj predtym Smile... ale tak spoznali sme aj novych, urcite... skoda ze mne povinnosti nedovoluju sa pocas leta zucastnit na viac zrazoch... v podstate zraz na zaciatku leta na Dobrej Nive bol moj prvy a tento bol moj druhy... je to super a su tam sami super ludia.... ako tu citam tie vase kofolkove stretnutia-rad by som sa pridal... len ist do BA na kofolu by bolo asi pre mna trochu crazy..... Very Happy...... uz teraz sa tesim na dalsi zraz...
PS: fakt super akcia a za pefektnu organizaciu by som sa este raz chcel podakovat Smile.... dufam ze aj ja raz budem moct pomoct, alebo popripade zorganizujeme nieco v (alebo okoli) BB......

Denka napísal:
Som rada ze ste OT a tentokrat to je PVC jedno...po prve

po druhe- Halo?vy sa pocuvate co tu riesite? naco sa robia kofolky a pravidelne stretka? nato aby sa tam ludia zoznamovali...a preco sa nezoznamia? lebo tam nik nechodi(lebo je zima, nemam benzin, je to daleko atd) To mam akoze kazdemu zazvonit pri dverach a podat ruku, pokecat a ist o dum dal?
Nemyslite vazne...
Robila sa Race Dunajska Streda a kto bol? okrem skalopevnych 6aut nik viac! tak mi tu teraz nerozpravajte, ze sa nepozname lebo....
Robila sa pezinska baba len pre HC a kto tam bol? 10aut? kde boli vsetci ostatni? preco sa neprisli zoznamit?
Bol zraz teraz Japan a BMW meeting- hanba! skoro tam bolo viac bavorakov a zas len skalopevní, VELKA VDAKA CHALANOM Z BB ze prisli, nikoho nepoznali a pokecali, pristavili a UZ POZNAJU!

po tretie-a rob nieco pre HC, snaz sa, ked vidis ze to nik neoceni, vsetci len kritizuju, nikomu sa nic nepaci...chcem-e robit nieco pre Vas ale takto to nejde,,,,
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
peto009
Zaslal: 29.10.2008, 0:40 Odpovedať s citátom
Založený: 20 december 2006 Príspevky: 1077 Bydlisko: BA 1993 Honda Prelude
...uz sa tesim na jarnu akciu Wink

PS:chceme stitky na trofeje Very Happy

Zaslal: 29.10.2008, 7:24 Odpovedať s citátom
Mate nejake info, ake su ohlasy na akciu u spriatelenych kluboch?

Zaslal: 30.10.2008, 20:00 Odpovedať s citátom
Založený: 08 január 2007 Príspevky: 347 Bydlisko: Gbely 2003 Honda Civic
Take kratke video z akcie: http://www.freedrivers.sk/downloads.php?cat_id=1
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
komar
Zaslal: 30.10.2008, 23:40 Odpovedať s citátom
Fullpull pekne videjko n1 Cool

Zaslal: 31.10.2008, 19:52 Odpovedať s citátom
Založený: 07 február 2007 Príspevky: 79 Bydlisko: BA 1999 Honda Accord
Ahoj no čo tvoje videjo? podarilo sa to urobiť?

komar napísal:
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
danypilot
Zaslal: 31.10.2008, 20:01 Odpovedať s citátom
Založený: 07 február 2007 Príspevky: 79 Bydlisko: BA 1999 Honda Accord
Pochvala skvele video

Fullpull napísal:
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
komar
Zaslal: 31.10.2008, 20:06 Odpovedať s citátom
danypilot napísal:
Ahoj no čo tvoje videjo? podarilo sa to urobiť?

komar napísal:

jo podarilo akurat potrebujem aby mi brat pomohol dostat to z macbooku do normalneho formatu a na normalny operacny system Very HappyVery Happy

Zaslal: 01.11.2008, 10:25 Odpovedať s citátom
komar napísal:
...dostat to z macbooku do normalneho formatu a na normalny operacny system Very HappyVery Happy

Pozor, ak tu mame nejakeho zapaleneho Linuxaka, hned je na svete burliva diskusia o tom, co je to "normalny operacny system" Laughing Laughing

Zaslal: 01.11.2008, 11:30 Odpovedať s citátom
Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1614 Bydlisko: BA, Nove Mesto
Uz som sa siel rozculovat Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Libas
Zaslal: 01.11.2008, 12:12 Odpovedať s citátom
Založený: 01 november 2008 Príspevky: 8 Bydlisko: Luka nad Jihlavou
Ahoj všetkým, prave som sa zaregistroval. Jak asi víte možná nevíte, rozjel jsem v ČR (a i na Slovensku od jisté chvíle) takový projekt okolo japonských sportovních vozů s názvem JDM Performance Meeting. S Majom už som v kontaktu nějaký ten týden, takže mě dostatečně informoval o Vaší akci. S výsledkem jsem spokojen, ikdyž sem se nemohl osobně zúčastnit. K tomu dodám, že sem pobádal asi 8 aut z okolí bližšího i vzdálenějšího, ovšem ani jedno auto nakonec nepřijelo, budto nebyl čas, nebo auto nejelo, či marodi atd atd. Teď s klidem mohu prohlásit, že na příští rok mám zájem pořádat jednu akci JDM u Vás na Pezinské Babě. Termín zatím není znám. Ted v prosinci budeme zakládat OS, takže potom proběhnou porady atd, doufám, že nám to ministerstvo odsouhlasí a úspěšně nás zaregistruje. Spadne mi velký kámen ze srdce. Toť asi zatím vše.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
M&R
Zaslal: 01.11.2008, 12:26 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Vitaj a velmi sa tesime Smile na spolupracu,na zraz,na vsetko Smile .

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 10 z 11
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: