Honda zraz Prešov
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
-
joki H tune
-
joki H tune
www.imageshack.us , uploadnes si tam fotku a skopirujes sem URL link , to je vsetko.
aku trvanlivost ma fotka na imageshack? ja mam lepsie skusenosti s photobucket.com, staci sa tam regnut a mas tam svoj vlastny album + mozes vytvarat dalsie albumy a editovat priamo fotky, spristupnovat ich alebo zakazat zobrazenie atd... a je to podstatne rychlejsie ako imageshack

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
no takze ak som to nedokaslal tak aspon nejake fotecky by ste mali najst tu http://s499.photobucket.com/albums/rr353/egressko/ ja by som ale chcel vidiet tie co fotil Thulo
VTEC power
-
joki H tune
-
joki H tune
Tak ma napada vonku je uz fest kosa..co takto vybehnut na nejaky caj alebo kavu niekam do nejakeho podniku...co domaci??nieco by sme spichnut mohli...dat rec o moznom aj nemoznom
...kym sa nejde dakam na letisko tak sa nic nedeje a aj taka stretavka je vlastne forma zrazu a je nas tuna pomerne dost...verim ze sa podari najst vhodne miesto ale hlavne cas aj na castejsie stretavky pri drinku a podobne...cakam reakcie panove a slecny...micus snad nebudes robit vtedy
..bye
Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!