chlapci, nechcem vam tu kecat do kseftu v trnave ale parking pri tescu je v poslednej dobe docela full... ale najprazdnejsie byva parkovisko pri poliklinike... cez vikend tam neparkuje fakt nikto...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
chlapci, nechcem vam tu kecat do kseftu v trnave ale parking pri tescu je v poslednej dobe docela full... ale najprazdnejsie byva parkovisko pri poliklinike... cez vikend tam neparkuje fakt nikto...
pa1ec okolie polikliniky mas nejako moc dobre zmapovane
ked ma doma uvolnia tak pridem Wink RMarek_TT ak mas time skus poslat SS ludom z TT a okolia ci by suhlasili. nie kazdy cita tuto cast fora.
pa1ec, majko.77, peterVti....fajn....mate zmapovane,tak viberat sa bude podla vas,ja som z TT,takze poznam neake tie miesta lepsie...cas?skusim sa do toho pustit,ak budem mat cas aj ja,bo na PCnemozem neako extra travit cas, zeni ...ale,dam vedet niekomu,kamarata na tigre skusim zavolat,on neh zavola nekoho....nebojte,termin a miesto bude dopred oznamene
toudy napísal:hm super take stretko este mat tak pojazdne auto
sucitime vseci stebou..ja poznam,nedavno mal spleni hlavni kabel..obaval sa,ze RJ sa odpalila,ale pato mi to spravil perfektne,musim poxvalit,fakt super robota...a pravda,kim sa dohodneme vseci..aj snehu bude po kok..pri takomto pocasi
kedze som z tt tak sa zucastnim...pekny program na vikend...ja by som aj suhlasil s tym parkoviskom pri poliklinike alebo pri amfiku..to su v pohode miesta...
Do TT to mam kusok takze ake sa nic mimoriadne nestane, budem tam. Amfik je celkom fajn. Take tradicne miesto na zrazy, kazdy to lahko najde. Skusim aj kamosom povedat, mozno by prisli. Len este nejaky cas si dajme, ze kedy sa stretneme. Pripadne mozme niekam na tu kofolu skocit.
Jo konecne nieco v Trnave .So mnou mozete pocitat pridem urcite aj s kamosmi na hondickach . Parkovisko pri Poliklinike alebo pri amfiku sa mi pozdava moha byt hoši. A na tu kofcu sa tesim ted tak sme tri hondy pani
Podla mna najidealnejšie miestecko by bolo pri amfiku co vy na to ? keby v noci tak je tam viacej svetle ak sa nemylim . No cas a kedy, datum to ja este nevim???