Neviem ako Morloq, ale ja to mam z GOOGLE EARTH. Treba to nainstalovat, ale potom uz paraaaaada...pa1ec napísal:morloq odkial mas tie real mapky??? kde si to nasiel taku vec???
6.1.2007 Bratislava + fotky(7.strana)
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Tu je instalak na stiahnutiemorloq napísal:mam na to v praci taku aplikaciupa1ec napísal:morloq odkial mas tie real mapky??? kde si to nasiel taku vec???, ale myslim, ze sa to da najst aj na nete
http://earth.google.com/
Hamlet
Da sa to aj bez instalacie cez www.Maxipes.com
A snad sa uz aj ja dostavim aj ked mam auto mierne pokazene
Prideme helfnut? Dotlacime?pcs napísal:Da sa to aj bez instalacie cez www.Maxipes.com
Odhlasovalo sa za Staru IKEA o 14:00.
Moze vsak vzniknut problem so vstupom na parkovisko, kedze som sa dopocul, ze sa tam da dostat len v urcitych "otvaracich" hodinach, moze sa teda stat, ze nas tam nepustia. Pokial by nahodou niekto z vas este isiel dnes okolo, zastavte sa na prieskum a hodte sem detaily.
Plan B, pre tych, ktori pridu neskor - pokial by bolo pri IKEA prazdno, presunuli sme sa na OMV pumpu (vyssie v teme aj mapa). Ak bude padat voda, tak Tesco Lamac.
Moze vsak vzniknut problem so vstupom na parkovisko, kedze som sa dopocul, ze sa tam da dostat len v urcitych "otvaracich" hodinach, moze sa teda stat, ze nas tam nepustia. Pokial by nahodou niekto z vas este isiel dnes okolo, zastavte sa na prieskum a hodte sem detaily.
Plan B, pre tych, ktori pridu neskor - pokial by bolo pri IKEA prazdno, presunuli sme sa na OMV pumpu (vyssie v teme aj mapa). Ak bude padat voda, tak Tesco Lamac.
tak mozno sa mi podari konecne dojst, ale budem musiet pritiahnut a zacat zaucat aj mojho 2rocneho synatora
)) snad to zvladneme
accord coupe 3.0V6/AT/LPG
cr-v 2G/AT/LPG
ex:
jazz 1.2 i-DSI
accord 4D 7G 2.2 iCTDI
civic 5-6g, AT aj MT, UK aj JAP
mazda mx-5 turbo
moto honda NC700S/C-ABS
/Oo ___H___ oO\
|=_/_______\_=|
cr-v 2G/AT/LPG
ex:
jazz 1.2 i-DSI
accord 4D 7G 2.2 iCTDI
civic 5-6g, AT aj MT, UK aj JAP
mazda mx-5 turbo
moto honda NC700S/C-ABS
/Oo ___H___ oO\
|=_/_______\_=|
Tahas tigra za fuzy?pa1ec napísal:inak ak by bol extremny zaujem dat nejake sprintiky, vedel by som o jednom mieste... ale je v tom jeden problemik, mohlo by tam ist len jedno auto...dve sa asi nezmestia... ale zato je to tam fajn rovinka...mozno by sa tam dala dat aj maximalka...