ja som to vedelDenka napísal:...este si aj zatancuje![]()
PRAVID. STRETNUTIA HC:stvrtok-19.00hod-IKEA
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
komar robim mini pzp honda zraz hehe, a šak vybavim podpisy a ked vas nebude dojdem k ikee jaky problem xixi.. ti čo vedia tak vedia de maju dojst, a ostatní su slobodní xixikomar napísal:som zvedavy kolko ludi co hlasovali aj pridu na odhlasovane miesto
PaloMFC pozor hlasovanie neskoncilo a vyhrava IKEA radsej sleduj este forum
Mna by zaujimalo, kde boli dalsi jedenasti, co hlasovali za IKEU. Som tam trcal od siedmej a ked som odchadzal, tak som este uvidel Pa1ca. Ostatni boli v Batide. Mozno by nebolo na skodu dat na kazdy tyzden nove hlasovanie.

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
mozno by bolo fajn aby ludia hlasovali kam naozaj budu chodit,hlasovanie by malo realne urcit kto kam bude chodit,toto je na nas vsetkych hlasovat realne a nielen supnem to hoci kam vsak aj tak nepridem.
Dalsia vec,ze ziadne hlasovanie nikoho neprinuti chodit tam kam nechce,vacsine sa nechce mrznut pred ikeaou tak isla inde a je na nas vsetkych ako sa rozhodneme,ci tam budete mrznut,ci aj ti co hlasovali za ikeau tam naozaj pridu,budu chodit,alebo ci ked nikto nepride pojdete za ostatnymi,alebo hned pojdeme kde vacsina...
Asi sme moc demokraticki a snazime sa vyhoviet
,moc davame na vyber nech sa vy rozhodnete ,treba asi zvolit miesto a kto pride pride ... a bude pokoj.
Dalsia vec,ze ziadne hlasovanie nikoho neprinuti chodit tam kam nechce,vacsine sa nechce mrznut pred ikeaou tak isla inde a je na nas vsetkych ako sa rozhodneme,ci tam budete mrznut,ci aj ti co hlasovali za ikeau tam naozaj pridu,budu chodit,alebo ci ked nikto nepride pojdete za ostatnymi,alebo hned pojdeme kde vacsina...
Asi sme moc demokraticki a snazime sa vyhoviet
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.