stretnutie znamych ludi v BB :D

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Používateľov profilový obrázok
olusko
Dátum registrácie: 01.06.2008, 16:26
Garáž (1)

Príspevok od používateľa olusko »

lol ti dam sponzoring, este raz mi budes kradnut hranolky, ta uvidiz :D
bola fun,az na to ze mi skapala baterka, aspon vidno ze H-positiv drzia pri sebe, dik za roztlacenie :oops:
eko
Dátum registrácie: 07.08.2008, 22:54
Garáž (1)

Príspevok od používateľa eko »

Marek BB no lenze ja za to nemozem ze ho rad pocujem vo vysokych otackach :D tak stale plny no nie?:D ja sa nepretekam ja si vychutnavam jazdu :D
tunerkoBB
Dátum registrácie: 27.04.2008, 15:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa tunerkoBB »

Marek BB napísal:Takze toto bol zatial najvydarenejsi zraz v kratkej historii nasich stvrtkovych stretnuti. aj bola sranda, aj bolo viac aut, aj som si dal vlastny gol na kalcete :D :D :D :D
k tomu zaverecnemu triple sprintu.... tunerko sorry, ale nejak to nevyslo.... najprv sa erik isiel len predomna zaradit, bo sme chceli este to jedno auto pustit a ty si v tom vystartoval:D........ my s XTP v aute udrb hned sme chytili:D:D....... a potom ked si nas uz cakal uz sa nedalo, bo som bol akurat v plnom sprinte s ekom a nechcel som brzdit..... ale tak bezpecnost na prvom mieste.... tak snad nabuduce.....
PS: eko, nabuduce zatlac ten plynovy pedal az na podlahu, bo ti to nejak neslo :twisted: :twisted: ...... pokus a miernu provokaciu :D.......
mier...........
LOL ja som nesprintoval vy debkovia:D ja som sa pohol a vidim ze VY!!! stojite ako pripeceny tak som siel dalej bo za mnou bolo auto! ak ste si nevsimli boli sme na ceste.... tak len tolko
tunerkoBB
Garáž (1)

olusko napísal:lol ti dam sponzoring, este raz mi budes kradnut hranolky, ta uvidiz :D
bola fun,az na to ze mi skapala baterka, aspon vidno ze H-positiv drzia pri sebe, dik za roztlacenie :oops:
no inak pekna reklama na hondu sme to roztlacali ako skodofku:D
Marek BB
Dátum registrácie: 28.10.2008, 21:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Marek BB »

LOL ja som nesprintoval vy debkovia:D ja som sa pohol a vidim ze VY!!! stojite ako pripeceny tak som siel dalej bo za mnou bolo auto! ak ste si nevsimli boli sme na ceste.... tak len tolko[/quote]

aaaale, netaraj, sak sme videli ako ti vyslahli plamene z vyfuku ked si pridal, turbo ta zatlacilo a uz ta nebolo :lol:
jednoducho sa to nedalo pre vsetkych troch... snad nabuduce.....
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
olusko
Dátum registrácie: 01.06.2008, 16:26
Garáž (1)

Príspevok od používateľa olusko »

no inak pekna reklama na hondu sme to roztlacali ako skodofku:D
to je reklama na sudrznost ,ostatne si nefsimajte :D, btw de by som mohol kupit new baterku,bo mam este povodnu (10rocnu )
matulo
HC Team
Dátum registrácie: 10.02.2007, 23:13
Garáž (3)

Príspevok od používateľa matulo »

kedze BB nemas daleko, jedna z moznosti je tu: http://www.akumulator.sk/ mimochodom, toto sa tu uz riesilo... ;)
xtp
Dátum registrácie: 13.04.2008, 22:44
Garáž (1)

Príspevok od používateľa xtp »

bud tu ako napisal matulo, alebo este na foncorde je jedna garaz a predava tam ten clovek baterky nonstop :P (doslova)
AHcTT
Fiat Power!
xtp
Garáž (1)

nezabudajte ze stvrtok je to zas! o 20.30 aby si uz boli vsetci isty....a presne tam isto ako minule... : ))
AHcTT
Fiat Power!
Marek BB
Dátum registrácie: 28.10.2008, 21:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Marek BB »

Kedze sme na poslednom stvrtkovom zraze zvazili, ze miesto stretnutia pred mestskymi policajtami je akosi "nevhodne" :lol: , zmenime to na PARKOVISKO PRED TESCOM!!!!!!!
Je tam dost miesta, svetla a hlavne je to blizko k "mekáču" a vyjazde na "dialnicu" :lol: ......
dufam ze vsetci kt sa to tyka sa to vcas dozvedia.....
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
xtp
Garáž (1)

som za vobec nieje zly napad, vo stvrtok tam!
AHcTT
Fiat Power!
lukas horvath
Dátum registrácie: 06.09.2008, 12:33
Garáž (1)

Príspevok od používateľa lukas horvath »

jasan stvrtok som tam aj ja ... :D minule bolo fajn len skoda ze nevysiel ten alcoholic day ...
tunerkoBB
Garáž (1)

fuha no mne sa pacilo prave to miesto pred meskacmi:D musite uznat ten na tej huciacej alfe co sa tam prevazal nelmal chybu:D.. ok suhlasim z novym miestom
DeniZ
Dátum registrácie: 10.09.2007, 7:33
Garáž (3)

Príspevok od používateľa DeniZ »

joj skoda ze to stvrtky robite chalani. teraz sice uz ani ine dni nemozem, ale chcel som vas spoznat. ved dalsi semester vas vymaknem :) ale jednoznacne ako som vravel aj xtp-ckovi pekne je, ze sa stretavate, som z vas poteseny :D
lukas horvath
Dátum registrácie: 06.09.2008, 12:33
Garáž (1)

Príspevok od používateľa lukas horvath »

a co je zle na stvrtku ???
Napísať odpoveď