Honda zraz Prešov
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
6scatman666
- Dátum registrácie: 20.11.2008, 16:32
- Garáž (1)
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
-
6scatman666
- Garáž (1)
-
6scatman666
- Garáž (1)
CO NO COMENT HA TO PATRILO MNE
oka CHLAPY TAQ TREBA SA NEJAQO DOHODNUT NO BUDE DACO ABO NIC NEBUDE CI AKO KOPU HOND JE W PRESOVE A NIKTO NIC CO SA KAZDY BOJI WED JA MAM TIEY SERIOVKU A SA NESTAZUJEM ALE WED IBA PRED NEDAWNOM SOM JU KUPIL CHEM NEJAQE NOWE INFO RADY ATD PRETO STRETKO MNO TAQ NEHAMBITE A PODME WSETCI RUKY HORE WED HONDY SU UZ NA OBZORE ddd XI
Edited by Milos: Spojene 2 prispevky (vid pravidla, toto je uz po treti krat)..
oka CHLAPY TAQ TREBA SA NEJAQO DOHODNUT NO BUDE DACO ABO NIC NEBUDE CI AKO KOPU HOND JE W PRESOVE A NIKTO NIC CO SA KAZDY BOJI WED JA MAM TIEY SERIOVKU A SA NESTAZUJEM ALE WED IBA PRED NEDAWNOM SOM JU KUPIL CHEM NEJAQE NOWE INFO RADY ATD PRETO STRETKO MNO TAQ NEHAMBITE A PODME WSETCI RUKY HORE WED HONDY SU UZ NA OBZORE ddd XI
Edited by Milos: Spojene 2 prispevky (vid pravidla, toto je uz po treti krat)..
sk honda sk
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
-
6scatman666
- Garáž (1)
re
scatmann,nič proti tebe osobne nemam,nepoznam ťa zatiaľ,ale ten slang čo používaš mi vobec nesedi k dospelemu človeku,čo predpokladám že si a k tomu stretku len toľko,nenahaňaj a nenuť iných do niečoho na čo vôbec nemaju chuť,alebo maju iné povinnosti,resp.tych stretiek,zrazov a všeliakych akcií maju tohto roku dosť. 
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
-
6scatman666
- Garáž (1)
Re: re
ja by som ho hned takto neskatulkoval... zober si ako priklad jopala, ten teraz nedavno objavil x a wtatoHP napísal:scatmann,nič proti tebe osobne nemam,nepoznam ťa zatiaľ,ale ten slang čo používaš mi vobec nesedi k dospelemu človeku,čo predpokladám že si a k tomu stretku len toľko,nenahaňaj a nenuť iných do niečoho na čo vôbec nemaju chuť,alebo maju iné povinnosti,resp.tych stretiek,zrazov a všeliakych akcií maju tohto roku dosť.

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"